Gość: gAndzia IP: *.se.com.pl 24.05.02, 14:41 Chyba fajny pomysł na wyjazd. Czy juz któraś z was je przetestowała? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aga Re: jednorazowe kapsułki z podkładem Bourjois IP: *.jeremi.pl / 192.168.0.* 24.05.02, 14:47 O! Jeszcze o nich nie slyszalam. Ktory to w ogole podklad? Sa rozne? Jak mozesz, napisz cos wiecej. :) Calkiem fajna rzecz. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gAndzia Re: jednorazowe kapsułki z podkładem Bourjois IP: *.se.com.pl 24.05.02, 14:50 Ogladałam w Sephorze. Nie wiem niestety, który podkład. Są w takich malutkich jednorazowych kapsułkach (jak czasem serum), w kilku kolorkach. Miałam kiedyś takie Manifesto Rosselini (u nas chyba nie ma), bardzo praktyczne i higieniczne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: jednorazowe kapsułki z podkładem Bourjois IP: *.jeremi.pl / 192.168.0.* 24.05.02, 15:02 Licze zatem, ze ktos bardziej zorientowany w temacie cos nam powie. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kawusia Re: jednorazowe kapsułki z podkładem Bourjois IP: *.stacje.agora.pl 24.05.02, 15:09 Oglądałam w EMPiK-u, kosztują ok. 70 zł, są w kliku odcieniach, jest to podkład typowo rozświetlający zawierajacy błyszczące drobinki, próbowałam na ręku, ale wydaje mi się że jest dość gęsty i ciężkawy, osadzał się w załamaniach skóry, ale może na twarzy, na krem byłoby lepiej. Jednak nie zdecydowałam się na w sumie drogi eksperyment. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agul Re: jednorazowe kapsułki z podkładem Bourjois IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 24.05.02, 15:27 Ja je mam, to jest normalny podkład, nie wyróżnia się niczym szczególnym,poza tym, że jest to fajny pomysł jak się gdzieś jedzie na krótko, nie trzeba brać całej butelki. Razem jest 36 kapsułek, więc aż tak strasznie drogo nie wychodzi, bo mi jedna starcza na dwa razy. Podkład jest dość ciężki, ale dobrze kryje. Nie polecam za bardzo do bardzo tłustej cery. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: jednorazowe kapsułki z podkładem Bourjois IP: *.jeremi.pl / 192.168.0.* 24.05.02, 15:34 Hi hi, a ja myslalam, ze mozna kupic dowolna ilosc kapsulek w zaleznosci od potrzeby. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agul Re: jednorazowe kapsułki z podkładem Bourjois IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 24.05.02, 15:38 Niestety, nie jest aż tak dobrze, chociaż myślę, że to super pomysł, na pewno by sprzedali więcej niż w takich 36-razówkach. Najgorsze jest to, że chyba nawet nie można w sklepach wypróbować ich kolorów,z tego co wiem, ale może się mylę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: jednorazowe kapsułki z podkładem Bourjois IP: *.future-net.pl 24.05.02, 15:50 Można, jest tester:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniesa do agul IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 24.05.02, 16:05 Nie bardzo rozumiem jak 1 wystarcza na 2 razy? To znaczy rozumiem ale jesli to jest w kapsulce to jak to dzielisz??? pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agul Do Aniesa IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 24.05.02, 16:13 No bo ten fluid "wylewam" sobie na dłoń, a ponieważ nie lubię mieć tak dużo podkładu na twarzy tylko cieniutką warstewkę, więc wylewam sobie połowę, a drugą zostawiam na nastęny dzień. To nie jest tak, że jak otworzysz, to już koniec, odrywasz tylko taką małą końcóweczkę i tyle. Rozumiesz już?:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniesa Re: Do Aniesa IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 24.05.02, 17:12 Rozumiem:). Myslalam ze ta powloka kapsulki jest miekka i ulega "zniszczeniu". dzieki Odpowiedz Link Zgłoś