Dodaj do ulubionych

herbatka 'Sekret Piękna' Vitax

24.01.05, 13:00
Udało mi się w końcu dostać herbatki Vitax, pakowane po 10: Sekret Piękna i
Antystresową :) Sekret Piękna ma oczyszczać z toksyn i wpływać znakomicie na
cerę. Tymczasem piłam ją 2 razy w weekend i dziś całe czoło mam w drobnych
krostkach. Myślę, że to od niej. Próbowałyście może? Czy to normalne? W końcu
oczyszcza, więc może tylko tymczasowo...
Obserwuj wątek
    • kalooo Re: herbatka 'Sekret Piękna' Vitax 24.01.05, 13:02
      Ja ja piłam w czasie urlopu sylwesrowgio i żadnych sensacji nie miałam.Nie
      zauwazyłam tez pozytywnych sensacji...;P
      Podobnie rzecz się ma z ta energetyzującą.Przynajmniej u mnie.
      • kalooo PS. 24.01.05, 13:02
        sylwesrowgio=sylwestrowego.
        ;D
    • Gość: Isia Re: herbatka 'Sekret Piękna' Vitax IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.05, 23:17
      tez zakupiłam sobie tę herbatke i jak na razie a pije od czwartku codziennie
      jeden kubeczek, nie widza zmian, zadnych rewelacji
      twoja wysypka moze byc jednak spowodowana herbatka, bo byc moze jestes uczulona
      na jakis jej skladnik
    • Gość: gokia Re: herbatka 'Sekret Piękna' Vitax IP: *.tele2.pl 25.01.05, 11:19
      Ja piję Sekret Piękna i widzę poprawę - cera czyściejsza (dużo
      mniej "niespodzianek" :)), gładsza. Zakładam, że to po tej herbatce, bo jak
      odstawiłam na ok. 2 tyg., to cera zrobiła się z powrotem paskudna. W składzie
      są bratek, skrzyp i pokrzywa, czyli zioła, które od dawna były wykorzystywane
      do walki z m.in. z trądzikiem i zanieczyszczeniami skóry.
      • Gość: sonique Re: herbatka 'Sekret Piękna' Vitax IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.05, 19:33
        A jaki smak ma ta herbatka? Da sie przezyc, czy bardzo czuc ziola?:(
      • zuza123 Re: herbatka 'Sekret Piękna' Vitax 26.01.05, 09:56
        A może ja po prostu przesadziłam? Tak mi smakowała, że przez weekend piłam 2
        dziennie :)
        Po jakim czasie zauważyłaś poprawę?
        • Gość: gokia Re: herbatka 'Sekret Piękna' Vitax IP: *.tele2.pl 26.01.05, 12:57
          Piję jedną herbatkę dziennie, a efekty zauważyłam już po kilku dniach. Co do
          smaku - jest w porządku, lubię ziółka :)
    • gocha221 Re: herbatka 'Sekret Piękna' Vitax 25.01.05, 19:52
      harbatki widzialam w rossmannie, dla zainteresowanych, ktore maja problemy z
      dostaniem.
      sama nie pilam,ale planuje zakup antystresowej, choc wiem, ze to raczej pic na
      wode:-) ale lubie takie babskie gadżety.
    • Gość: jasna_79 Re: herbatka 'Sekret Piękna' Vitax IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.05, 23:40
      Ja mam tą dodającą energii - już 3e opakowanie - działa dużo lepiej niż zielona
      herbata. Generalnie Vitax pozytywnie mnie zaskakuje (wspominam pierwszą na
      rynku herbatkę grejfrutową, mniam).
      • Gość: sonique A tę piłyście? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 23:09
        www.bio-active.pl/index.pl?id=63&dir=detailed%2Cproduct&style=default&lang=pl&sid=090E3418
        ciekawa jestem, czu faktycznie pomaga.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka