jutka1 29.10.06, 23:39 No i raz jeszcze otwieram Bonsoir, et bonne continuation! ) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
no_no Re: Slucham sobie... -- Odc. 6 30.10.06, 07:28 Powoli repertuar mi się kończy Musiałem więc, pamięcią sięgnąć daleko wstecz... Louis Armstrong - What A Wonderful World www.youtube.com/watch?vlvwmbh5TL8 Odpowiedz Link
no_no Re: Slucham sobie... -- Odc. 6 30.10.06, 09:08 Łan, tu, łan, tu, sri, fo Everybody needs somebody www.youtube.com/watch?v=iBfAAJ84hU8 no_no - to love Odpowiedz Link
no_no Re: Slucham sobie... -- Odc. 6 30.10.06, 12:36 Scorpions - She said www.youtube.com/watch?v=9SBJvoefHLQ&mode=related&search= no_no - rączki do góry i bujamy się Odpowiedz Link
no_no Re: Slucham sobie... -- Odc. 6 30.10.06, 12:46 Powiedz mi droga koleżanko, kolego, jakiej muzyki słuchasz, a ja cipo wiem, czy Kosmos odbieramy na tych samych falach. no_no - Tak? Słucham? Odpowiedz Link
no_no Re: Slucham sobie... -- Odc. 6 30.10.06, 17:42 Don't dream it's over - Crowded House www.youtube.com/watch?v=y49G_rbvzP8&mode=related&search= no_no - tak? Odpowiedz Link
zbyfauch Re: Slucham sobie... -- Odc. 6 30.10.06, 18:15 no_no napisał: > Don't dream it's over - Crowded House To jest pioseńka "Hejnał,hejnał". Odpowiedz Link
no_no Re: Slucham sobie... -- Odc. 6 30.10.06, 18:29 zbyfauch napisał: > no_no napisał: > > Don't dream it's over - Crowded House > > To jest pioseńka "Hejnał,hejnał". Wiem to Jak również to, że nie śnić, nie marzyć, to tak, jak umrzeć w butach no_no - to co? Marzmy więc, śnijmy... Odpowiedz Link
no_no Re: Slucham sobie... -- Odc. 6 30.10.06, 19:30 Lenny Kravitz - Calling all angels www.youtube.com/watch?v=jhxmKaQkPIA&mode=related&search= no_no - wołał mnie ktoś? Odpowiedz Link
zbyfauch Re: Slucham sobie... -- Odc. 6 30.10.06, 19:38 no_no napisał: > Wiem to Jak również to, że nie śnić, nie marzyć, to tak, jak umrzeć w butach Czy Ty aby na pewno niczego nie bierzesz? Odpowiedz Link
no_no Re: Slucham sobie... -- Odc. 6 30.10.06, 19:52 zbyfauch napisał: > Czy Ty aby na pewno niczego nie bierzesz? Biorę Wszystko z przymrużeniem oka. no_no - jeszcze jakieś pytania? Odpowiedz Link
zbyfauch Re: Slucham sobie... -- Odc. 6 30.10.06, 20:00 no_no napisał: > Biorę Wszystko z przymrużeniem oka. Czyli bierzesz. Czy belmondy mam wyciągnąć już jutro czy dopiero w czwartek? Odpowiedz Link
ewapf Re - When autumn leaves start to fall... 30.10.06, 20:23 Dni są już rytmem, który pozostawił daleko za sobą zadumę letnich wieczorów. W jesiennej tęsknocie za wszystkim, co zostało światu w pamięci kolorem przejrzystym... Wszystko to jest życie... Czas, który płynie, nadzieja cudu czekającego znienacka; niezapomniana doskonałość miejsca, którego właśnie dotykamy ustami... Gwiazdy zapalają się już z wolna... Jesień... Kruchość jej kaszmirowych kolorów, miękkość organdyny, ziarnistość brokatu liści, grających pod dłonią. Irchowe rękawiczki, naciągane na ręce Ziemi; którymi będzie teraz dotykać... Jesień... Niczym wieczór na wiolonczeli; na pieciolinii palców; w - adagio, lento, largo i grave... Wiatr łapie teraz liście w tańcu dwóch słów. Wiatr - który dla nich drogwoskazem... www.youtube.com/watch?v=pkUKiWClMQY Odpowiedz Link
no_no Re: Slucham sobie... -- Odc. 6 30.10.06, 21:37 Mam 25 lat i już 14 mln wydanych płyt. Jest amerykańskim Żydem o polskich i rosyjskich korzeniach. Josh Groban - Remember www.youtube.com/watch?v=vNwdWg1wNng&mode=related&search= Josh Groban - Smile www.youtube.com/watch?v=mT8jqRZHUW8&mode=related&search= Odpowiedz Link
ewapf Re: U styku światów... 30.10.06, 21:58 Dobranoc moi Drodzy... W chwili, kiedy szafirowa, złotogwiezdna noc zakrywa płowe planety; zimne i kredowe kratery Księżyca, migotliwą perłę krążącego w przestworzach Saturna - swobodnego w swym pierścieniu... A świat pomiędzy wersami idzie w objęty wciąż świat, aż poza horyzont... Dzwięk, tchnienie, pejzaż zapachu; czyjeś delikatne, nocne kroki, szczególny nimb - które brane do rąk - aż cieszą palce... When we walked in the fields of gold... Dalsza część wieczoru jest już nietykalna ... Enter (Ewa by heart - podpis nieczytelny) www.youtube.com/watch?v=bSUGe-tVaJ4 Odpowiedz Link
zbyfauch Re: U styku światów... 30.10.06, 22:16 ewapf napisała: (...) Chyba oboje coś bierzecie. Odpowiedz Link
no_no Re: Slucham sobie... -- Odc. 6 31.10.06, 12:55 Platters - Smoke gets in your eyes www.youtube.com/watch?v=e0A4C3OnqxM&mode=related&search= Odpowiedz Link
no_no Re: Slucham sobie... -- Odc. 6 31.10.06, 19:45 Barbra Streisand Memory www.youtube.com/watch?v=bgv-eOJCHj0&mode=related&search= Moon River www.youtube.com/watch?v=QcFd304fkgg&mode=related&search= Odpowiedz Link
mantra1 Re: Slucham sobie... -- Odc. 6 31.10.06, 22:40 Sobie samej dedykuję - ja: www.youtube.com/watch?v=spFWrQjrcqo&mode=related&search= A co! ) Odpowiedz Link
bystra2000 Re: Slucham sobie... -- Odc. 6 01.11.06, 18:51 Witam po długiej nieobecności. A czy ktoś to zauważył?No pewnie,akurat. No_no poproszę coś fajnego .Mam katar, boli mnie głowa i gardło.Biedna taka jestem. Mam nadzieję że mi współczujecie. Pozdrowka wszystkim. Odpowiedz Link
no_no Re: Slucham sobie... -- Odc. 6 01.11.06, 21:16 bystra2000 napisała: > Witam po długiej nieobecności. > A czy ktoś to zauważył?No pewnie,akurat. > No_no poproszę coś fajnego . Ja bardzo przepraszam Cię Bystra2000, tak? Ale czy nie uważasz, że jesteś jakby to powiedzieć elegancko i dyplomatycznie?... Upierdliwa? > Mam katar, boli mnie głowa i gardło. Weź tabletkę. > Biedna taka jestem. To skombinuj jakieś pienionse i będziesz bogata. > Mam nadzieję że mi współczujecie. Tak, bardzo, że asz > Pozdrowka wszystkim. Po zdrówka również. no_no - i pjosenka specjalnie dla Cię: Air Supply - Goodbye www.youtube.com/watch?v=6SV4yFU5HjY&mode=related&search= Odpowiedz Link
no_no Re: Slucham sobie... -- Odc. 6 01.11.06, 22:33 Pink Floyd The Wall - Pink Floyd - Comfortably Numb www.youtube.com/watch?v=tkJNyQfAprY Odpowiedz Link
no_no Re: Slucham sobie... -- Odc. 6 01.11.06, 23:00 Pink Floyd - Shine on You Crazy Diamond www.youtube.com/watch?v=mPefphuSY-k Odpowiedz Link
no_no Re: Slucham sobie... -- Odc. 6 02.11.06, 16:36 Wirtuozeria połączona z mistrzowskim wykorzystaniem dźwięków pozamuzycznych. Słuchanie muzyki tego zespołu, to intelektualne wyzwanie. Pink Floyd - Breathe www.youtube.com/watch?v=5VGmRKhH82A&mode=related&search= Odpowiedz Link
no_no Re: Slucham sobie... -- Odc. 6 02.11.06, 16:41 Pink Floyd - Us and them Us, and them And after all we're only ordinary men Me, and you... www.youtube.com/watch?v=CeEbmXVjlcU Odpowiedz Link
joujou Re: Slucham sobie... -- Odc. 6 02.11.06, 19:21 Kiedyś zatrzymają się zegary...ile czasu jeszcze mamy??? www.youtube.com/watch?v=NNHuGEuR4KY&mode=related&search= Odpowiedz Link
no_no Re: Slucham sobie... -- Odc. 6 02.11.06, 19:39 joujou napisała: >...ile czasu jeszcze mamy??? Ile?... Dużo, bo wieczność całą. no_no - wystarczy tyle? Odpowiedz Link
no_no Re: Slucham sobie... -- Odc. 6 02.11.06, 20:02 Aktualnie słucham (czyli teraz, albo inaczej - w tej danej chwili) innej wersji piosenki "Somewhere over the rainbow" w wykonaniu nieznanego mi bliżej Israela Kamakawiwo'ole www.youtube.com/watch?v=2A2Jt4WOxN8 no_no - ole! Odpowiedz Link
joujou Re: Slucham sobie... -- Odc. 6 02.11.06, 20:14 Cześć No_no optymizmem powiało,dzięki )) Odpowiedz Link
no_no Re: Slucham sobie... -- Odc. 6 02.11.06, 20:21 joujou napisała: > Cześć No_no optymizmem powiało,dzięki )) ...cze no_no Odpowiedz Link
no_no Re: Slucham sobie... -- Odc. 6 02.11.06, 20:33 joujou napisała: > Coś Ci z przodu ucięło??? Gdzie? Zaraz sprawdzę, poczekaj... Nie... Wszystko zdaje się być na swoim miejscu... JEST! Uff! Aż odetchnąłem z ulgą. Odpowiedz Link
joujou Re: Slucham sobie... -- Odc. 6 02.11.06, 20:37 Ja bez sprawdzania i szukania wiem,że wszystko mam na miejscu Odpowiedz Link
no_no Re: Slucham sobie... -- Odc. 6 02.11.06, 20:47 joujou napisała: > Ja bez sprawdzania i szukania wiem,że > wszystko mam na miejscu To co? Pozostaje mi tylko w takim razie pozazdrościć ładu i porządku w obejściu no_no - bałaganiarz Odpowiedz Link
joujou Re: Slucham sobie... -- Odc. 6 02.11.06, 21:30 Różowe okulary...innym razem łzy jak grochy, no i strzał(a) prosto w serducho www.youtube.com/watch?v=rIsDGCSjI60&mode=related&search= Odpowiedz Link
ewapf Re: Slucham sobie... -- Odc. 6 02.11.06, 21:51 Świat - Ów dom ludzi bezdomnych... Życie - Lata piaszczystej ziemi pod stopami. Fotografia zatrzymana w tonacji czarno - białej, której tylko Artysta nadaje błękitny ton... Woda - Krąg za kręgiem możliwości. To wiatr, który nas w niej rozsiał - ów bard ogrodowej wolności. To ziemia z niej swoje podeszwy plecie... Ogień - Który przesuwa palcami w góre ręki. Usta - Tak nagie jak nigdy dotąd... Dłonie - Delikatne, które wygładzają każdą zmarszczkę. ... Alegoria. www.youtube.com/watch?v=DXWs00nNmA0 Odpowiedz Link
zbyfauch Re: Slucham sobie... -- Odc. 6 02.11.06, 21:54 Jak ktoś lubi tych szansonistów z Liverpool to na Arte leci "Hard Day's Night". Odpowiedz Link
ewapf Re: Slucham sobie... -- Odc. 6 02.11.06, 22:18 Gwiazdy rozsypują się juz na okruchy przy każdym uderzeniu moich wioseł. Pomosty akordów przerzucane nad przejściem; w nutach, na które teraz patrzę. Życie... Posłuszne prawom czy marzeniom? Cisza idąca od fortepianu. Póki nie pobledną gwiazdy. I moje oczy... Posłuchajmy... Dobranoc... Może kiedyś... może niebawem... może jutro...? Rzadko wśród słów; zawsze w dzwięku, które odgarniają mi włosy... Wieczornym schyleniem czoła ku dłoniom; niewidocznym, ale przecież istniejącym. Dobranoc... Znikam wśród mlecznonocnej mgły. www.youtube.com/watch?v=lftV5-1Oh0A Odpowiedz Link
bystra2000 Re: Slucham sobie... -- Odc. 6 03.11.06, 12:47 Dzięki NO_no-dżentelmen z Ciebie. Nie ma co!!!!! Znalazłam osobistego didżeja.Pa. Odpowiedz Link
no_no Re: Slucham sobie... -- Odc. 6 04.11.06, 13:56 bystra2000 napisała: > Dzięki NO_no-dżentelmen z Ciebie. > Nie ma co!!!!! No masz!!!!! > Znalazłam osobistego didżeja.Pa. Czyly co? Szukajcie, a znajdziecie, tak? Cieszę się Pani Twoim szczęściem i życzę wielu wspaniałych muzycznych uniesień w ramionach osobistego didżeja. Kłaniam się...całuję Twoją dłoń Madame Bystra2000 no_no - i uśmiechnij się www.youtube.com/watch?v=5P6UU6m3cqk Odpowiedz Link
joujou Re: Slucham sobie... -- Odc. 6 03.11.06, 15:59 www.youtube.com/watch?v=iJeUqrnP1HA Odpowiedz Link
joujou Re: Slucham sobie... -- Odc. 6 03.11.06, 23:24 Dobranocka dla grzecznych dzieci,dla tych grzesznych też www.youtube.com/watch?v=5UFSYOUJlGg&mode=related&search= Odpowiedz Link
no_no Re: Slucham sobie... -- Odc. 6 04.11.06, 18:26 Sarah Brightman - A Question Of Honour www.youtube.com/watch?v=LEnb63fjl4Y Odpowiedz Link
joujou Re: Slucham sobie... -- Odc. 6 04.11.06, 19:26 Hej No-no,a już się bałam,że zapadłeś w sen zimowy www.youtube.com/watch?v=__GYPX5KbRo&mode=related&search= Odpowiedz Link
no_no Re: Slucham sobie... -- Odc. 6 05.11.06, 11:29 joujou napisała: > Hej No-no,a już się bałam,że zapadłeś w sen zimowy Nic sie nie boj Jak mnie nie ma, czyly nie słychać mnie i nie widać zarazem, to sie oznacza, że jestem, tyle że inaczej. Może być tak, że akurat kontempluje w danej chwili, czy dajmy na to nabieram dystansu do wirtualności, na ten przykład. A tera piosenka zgodnie z wątkiem: REAMONN - Tonight www.youtube.com/watch?v=XaW8FyL7xZs P.S. Nie katuj mnie zawodzeniem Celiny Djon, bo nie lubię tego! Odpowiedz Link
joujou Re: Slucham sobie... -- Odc. 6 05.11.06, 11:45 Ok,jednym słowem Celina znalazła się na straconej pozycji Odpowiedz Link
bystra2000 Re: Slucham sobie... -- Odc. 6 05.11.06, 17:51 A jednak dżentelmen. W każdym calu.No_no gdyby tak każdy facet...ech. a może jednak coś mi wrzucisz?Na dobry humor? Odpowiedz Link
no_no Re: Slucham sobie... -- Odc. 6 05.11.06, 18:55 bystra2000 napisała: > A jednak dżentelmen. > W każdym calu. Ujęłaś mnie Pani swoim, jakże specyficznym, wysmakowanym, wysublimowanym i jak mniemam, odpowiednio do wieku wystudiowanym poczuciem humoru...Cóż za klasa! O! Pani!...Jestem oczarowany, żeby nie rzec więcej... > No_no gdyby tak każdy facet...ech. Przykro mi bardzo, ale takich facetów, jak JA, proszę Pani, to w dzisiejszych czasach, tylko ze świecą szukać... niestety, nie da się tego ukryć. > a może jednak coś mi wrzucisz?Na dobry humor? Wrzucę Pani specjalnie dla Ciebie - nie bacząc specjalnie na Twego przybocznego Didżeja. A! Niech tam! No powiedz sama: Czy jest taki drugi, który zagra Ci tak pięknie, połechta miło uszka i jeszcze do snu ukołysze? Lobo - I'D Love You To Want Me www.youtube.com/watch?v=5D7HJkZXMLs Ścielę się do stóp samych... no_no - sługa uniżony... Odpowiedz Link
bystra2000 Re: Slucham sobie... -- Odc. 6 05.11.06, 19:06 Królu złoty.Jesteś zajefajny. A mój przyboczny didżej wyjechał. Do pracy. I zostawił mnie samą,stroskaną matkę. Proszę o jeszcze,jeśli można,o Panie. Odpowiedz Link
no_no Re: Slucham sobie... -- Odc. 6 05.11.06, 19:33 bystra2000 napisała: > Królu złoty.Jesteś zajefajny. No masz! Trzeba było tak od razu nawijać. Jesteś zarąbista i Bystra, O Pani... > A mój przyboczny didżej wyjechał. > Do pracy. No tak, ktoś musi w końcu pracować, by nie pracować mógł ktoś. > Proszę o jeszcze,jeśli można,o Panie. OK. Ale po raz ostatni, bo jak Twój osobisty Didżej wróci, mogą być kłopoty! To co, Pani? 'Ostatniego tanga w Paryżu' to my już raczej nie zatańczymy ze względu na powagę wieku, ale myślę, że walczyka możemy, jak najbardziej. Engelbert Humperdinck - The Last Waltz www.youtube.com/watch?v=S-73fZpeTH4&mode=related&search= no_no - leciutko...na palcach... tańczę z Tobą walca...lalam lalam... ta dam ta dam... Odpowiedz Link
joujou Re: Slucham sobie... -- Odc. 6 04.11.06, 22:42 www.youtube.com/watch?v=z3isl3VqdLA&mode=related&search= Odpowiedz Link
no_no Re: Slucham sobie... -- Odc. 6 05.11.06, 21:33 To co? Myślę tak sobie, że po wysłuchaniu muzyczki lekkiej, łatwej i przyjemnej, czas na muzę może jakby trochę bardziej zaangażowaną? Co? Jak myślicie? Total Eclipse of the Heart www.youtube.com/watch?v=oIaz6zBz1go&mode=related&search= no_no - Dobranoc Odpowiedz Link
joujou Re: Slucham sobie... -- Odc. 6 05.11.06, 22:22 Po tym potworku-horrorku proponuję jednak coś spokojniejszego ) www.youtube.com/watch?v=7zV3PhwjEoU W życiu piękne są tylko chwile... Odpowiedz Link
no_no Re: Slucham sobie... -- Odc. 6 06.11.06, 10:50 Chwila, chwila, dokąd, gdzie, za czym tak pędzicie? A może byście się tak zatrzymali w tym biegu donikąd, powspominali dawne czasy, co? Ja tylko proponuję, tak? To co? Szafa gra? To odjeżdżamy w lata siedemdziesiąte Glitter Band - Let's Get Together Again www.youtube.com/watch?v=Fr7m9pqtEzM&mode=related&search= A tak poza tym, jakby ktoś pytał, to lubię poniedziałki no_no - Dzień dobry Odpowiedz Link
no_no Re: Slucham sobie... -- Odc. 6 06.11.06, 10:54 Jak szaleć, to szaleć I nie ma to, tamto, czy jeszcze co innego. NO! Suzi Quatro - Devil Gate Drive www.youtube.com/watch?v=jXok94y3nLg&mode=related&search= Odpowiedz Link
mammaja Re: Slucham sobie... -- Odc. 6 06.11.06, 11:02 Podobno biale botki znowu modne tej zimy Odpowiedz Link
no_no Re: Slucham sobie... -- Odc. 6 06.11.06, 12:22 Jason Donovan - Sealed with a kiss www.youtube.com/watch?v=WnLCFs6JQlM&mode=related&search= no_no ... tak? Odpowiedz Link
joujou Re: Slucham sobie... -- Odc. 6 06.11.06, 16:34 Za Suzi Quatro mogłabym nawet się poświęcić i w podzięce cmoknąć Cię w to "wysokie czółko" Wspomnienie fajnych młodzieńczych czasów. W życiu piękne są tylko chwile... Odpowiedz Link
no_no Re: Slucham sobie... -- Odc. 6 06.11.06, 17:40 joujou napisała: > Za Suzi Quatro mogłabym nawet się poświęcić i > w podzięce cmoknąć Cię w to "wysokie czółko" Aaa?...Skąd to Szanownej Pani wiadomo, że mam 'wysokie czółko'!? - zaniepokojony tym faktem lekko - się pytam. Cały zamieniam się w słuch...Tylko ja bardzo proszę nie mataczyć, nie kręcić, czyli mówiąc wprost: nie owijać w bawełnę (jak to kobiety potrafią), skąd ta informacja o moim rzekomo wysokim czółku? NO? Czekam cierpliwie umilając sobie czas muzyką. Gary Glitter - I Love You Love Me Love www.youtube.com/watch?v=WH6e-dhOMoA&mode=related&search= no_no - i całuj! całuj! a ust nie żałuj ;-P Odpowiedz Link
jutka1 Re: Slucham sobie... -- Odc. 6 06.11.06, 17:55 Quatro i Glitter.... Ech, to byly czasy! Przypomniala mi sie jedna z moich pierwszych sympatii - wystawial glosniki na balkon i lecial z tym koksem )) Teraz bym go za takie cos zabila, oczywiscie )) Odpowiedz Link
no_no Re: Slucham sobie... -- Odc. 6 06.11.06, 18:01 jutka1 napisała: > Quatro i Glitter.... Ech, to byly czasy! > Przypomniala mi sie jedna z moich pierwszych sympatii - wystawial glosniki na > balkon i lecial z tym koksem )) ))))) > Teraz bym go za takie cos zabila, oczywiscie )) Ależ On musiał Cię kochać...Chyba niemal jak Romeo Julię... Odpowiedz Link
jutka1 Re: Slucham sobie... -- Odc. 6 06.11.06, 18:12 Wrecz przeciwnie, byla to sympatia jednostronna - on sie kochal w mojej kolezance, i to dla niej byly te koncerty )) A ja ciepialam w milczeniu.... ;-D Odpowiedz Link
joujou Re: Slucham sobie... -- Odc. 6 06.11.06, 21:05 no_no napisał: Skąd to Szanownej Pani wiadomo, że mam 'wysokie czółko'!? Czarodziejska kula mi to pokazała W życiu piękne są tylko chwile... Odpowiedz Link
zbyfauch Re: Slucham sobie... -- Odc. 6 06.11.06, 21:14 www.youtube.com/watch?v=QFGy_HVCI8E Jedna z najpiękniejszych piosenek wszech czasów. (A właściwie nie lubię piosenek) Odpowiedz Link
poor_kitty Re: Slucham sobie... -- Odc. 6 06.11.06, 21:40 Zbychu, wspomnienia budzisz.... w ten dlugi jesienny wieczor)) Odpowiedz Link
ewelina10 Re: Slucham sobie... -- Odc. 6 06.11.06, 23:25 Fajne. No to i ja - w tym dniu realnej rozpusty - coś dla siebie włączę, chociaż wiem, że nie tylko ucho, ale i ciało, z rozkoszą będzie słuchało, a to już prawdziwa uczta Wprawdzie bez videa, ale coś za coś, a nie ma to jak jakość: Blues "First Encounter" i kliknąć w zieloną strzałeczkę hi-fi i "jazda" się zaczyna www.soundclick.com/bands/pagemusic.cfm?bandID=102969 Odpowiedz Link
jutka1 Re: Slucham sobie... -- Odc. 6 06.11.06, 23:31 Ew., ale fajne! )) Slucham z tego "Soul for sale", mrumrumru Odpowiedz Link
ewelina10 Re: Slucham sobie... -- Odc. 6 06.11.06, 23:34 "Dusza na sprzedaż" właśnie słucham ... dobre Odpowiedz Link
jutka1 Re: Slucham sobie... -- Odc. 6 06.11.06, 23:37 Rozlozona tez jestem, i odpelzne do sypialni w stanie rozlozonym )) Dobranoc Odpowiedz Link
ewelina10 Re: Slucham sobie... -- Odc. 6 06.11.06, 23:41 jeszcze tylko razik wysłucham i też pójdę na górę, ale rozłożę się już wygodnie na łóżku ))))) Odpowiedz Link
mammaja Re: Slucham sobie... -- Odc. 6 07.11.06, 00:28 Pyszna muzyczka, poprostu miodzio!!!! Odpowiedz Link
jutka1 Re: Slucham sobie... -- Odc. 6 07.11.06, 09:43 Wlaczylam ja sobie od rana! Dodaje mi energii )) Odpowiedz Link
joujou Re: Slucham sobie... -- Odc. 6 07.11.06, 20:58 Co jest grane ??? Nic??? Do mnie się leń przyczepił i liczyłam,że po ciężkiej pracy ktoś mi poda na tacy...muzyczkę łatwą, lekką i przyjemną. Widać,że się przeliczyłam (nie pierwszy i nie ostatni raz zapewne Odpowiedz Link
mantra1 Re: Slucham sobie... -- Odc. 6 06.11.06, 23:32 Rozłożyłas mnie tym Essexem na łopatki, Ewelinko Uwielbiam... Odpowiedz Link
no_no Re: Slucham sobie... -- Odc. 6 07.11.06, 17:29 zbyfauch napisał: > Jedna z najpiękniejszych piosenek wszech czasów. Piosenka wydawała mi się piękna, romantyczna taka, aż do dzisiaj, kiedy to uzmysłowiłeś mi naocznie, co za KROKODYL ją śpiewa, mówiąc: 'kiss me' no_no - dziękuję bardzo, to ja lepiej już postoję Odpowiedz Link
no_no Re: Slucham sobie... -- Odc. 6 08.11.06, 08:55 The Way It Used To Be - Engelbert Humperdinck www.youtube.com/watch?v=upBoPt-PbMI Odpowiedz Link
no_no Re: Slucham sobie... -- Odc. 6 08.11.06, 09:00 Peter Cetera (Chicago) - If You Leave Me Now www.youtube.com/watch?v=lwv8LxpBX6c&mode=related&search= Odpowiedz Link
jutka1 Re: Slucham sobie... -- Odc. 6 08.11.06, 09:07 no_no napisał: > Peter Cetera (Chicago) - If You Leave Me Now ********** Bardzo lubie, dziekuje! Moge jeszcze prosic o "I'm not in love" 10CC? Odpowiedz Link
no_no Re: Slucham sobie... -- Odc. 6 08.11.06, 09:18 jutka1 napisała: > Moge jeszcze prosic o "I'm not in love" 10CC? > Jutka, z przyjemnością posłucham tego utworu razem z Tobą, gdyż jest to również jedna z moich najulubieńszych piosenek...Oddajmy się zatem wspomnieniom, marzeniom, wznieśmy się na chwilę ponad wszystko i pofruńmy... hen, hen, daleko, jak te ptaki niebieskie www.youtube.com/watch?v=vZ3CtePvcDE Odpowiedz Link
jutka1 Re: Slucham sobie... -- Odc. 6 08.11.06, 09:24 Dziekuje, No_no... wlasnie odfruwam... )) Odpowiedz Link
no_no Re: Slucham sobie... -- Odc. 6 08.11.06, 09:30 jutka1 napisała: >... wlasnie odfruwam... )) Fruń zatem ptaszyno...fruń...wysoko, hen, gdzieś ku obłokom.. no_no - tylko pamiętaj o zachowaniu odpowiedniej trajektorni lotu Odpowiedz Link
jutka1 Re: Slucham sobie... -- Odc. 6 08.11.06, 10:46 no_no napisał: > no_no - tylko pamiętaj o zachowaniu odpowiedniej trajektorni lotu *********** Zle obliczylam trajektornie i walnelam glowa w drzewo. Ani chybi siniak bedzie. ;-D Odpowiedz Link
joujou Re: Slucham sobie... -- Odc. 6 08.11.06, 19:35 www.youtube.com/watch?v=WMXPT9q3W_o&mode=related&search= Odpowiedz Link
no_no Re: Slucham sobie... -- Odc. 6 08.11.06, 20:18 For You... Eva Cassidy - Songbird www.youtube.com/watch?v=ejo3tMDhzVQ Odpowiedz Link
bystra2000 Re: Slucham sobie... -- Odc. 6 08.11.06, 20:32 Mam dylemat. NO_no pomożesz? Odpowiedz Link
no_no Re: Slucham sobie... -- Odc. 6 08.11.06, 20:55 bystra2000 napisała: > Mam dylemat. > NO_no pomożesz? Powinnaś rozumieć Bystra, że trudno mi składać jakiekolwiek deklaracje o pomocy, gdy nie wiem w czym tkwi problem? Odpowiedz Link
joujou Re: Slucham sobie... -- Odc. 6 09.11.06, 11:08 www.youtube.com/watch?v=vhpSjebzUdQ&mode=related&search= Odpowiedz Link
bystra2000 Re: Slucham sobie... -- Odc. 6 09.11.06, 11:34 Dzieki za chęci no_no. Sprawa sama się rozwiązała. Ale wiem,że mogę na Tobie polegać. Odpowiedz Link
joujou Re: Slucham sobie... -- Odc. 6 09.11.06, 11:25 www.youtube.com/watch?v=ThC197XohhY&mode=related&search= W życiu piękne są tylko chwile... Odpowiedz Link
joujou Re: Slucham sobie... -- Odc. 6 09.11.06, 12:43 Nie ma z kim pogadać,wszyscy zapracowani więc słucham se dalej i siem nastrajam : www.youtube.com/watch?v=C5pDRBRRWf0&NR Odpowiedz Link