Dodaj do ulubionych

pianki do mycia twarzy

IP: 217.98.105.* 25.05.02, 17:38
Ostatnio wiele sie ich pojawilo w sklepach, m.in Clean and Clear, St. Ives, J&J
ph 5,5. Czy uzywal ktos i czy sa lepsze niz zel do mycia twarzy?
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: ptasia Re: pianki do mycia twarzy IP: *.wcp.pl 25.05.02, 18:11
      ja mam tylko Inter Fragrances i choć ogólnie polecam, to wolę formułę
      pieniącego się żelu, tak jak np. L'oreal czy Dax Cosmetics Minerały (też nie
      żelu płynnego nie pieniącego się, vide Eris :-)))
    • Gość: nube Re: pianki do mycia twarzy IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 26.05.02, 13:10
      Ja używam Clean & Clear i bardzo ją sobie chwalę. Świetnie oczyszcza skórę, a
      jenocześnie jej nie ściąga i nie wysusza. Polecam.
      Pozdrowienia
      nube
      • Gość: Xena Re: pianki do mycia twarzy IP: *.acn.waw.pl 26.05.02, 20:06
        Zdecydowanie jestem maniaczką pianek do mycia. Używałam St.Yves - nie mam
        zastrzeżeń, ale kiedyś prześledziłam skład chemiczny i wydaje mi się, że może
        podrażniać bardziej wrażliwe cery, oraz IF - ta trafia idealnie w moje potrzeby
        i upodobania. Swoją drogą - od pewnego czasu uzywam także pianki do higieny
        intymnej i całego ciała Citrobiotic Idei 25, wcześniej, tej samej firmy, pianki
        z wyciągiem z kory dębu - i muszę przyznać, że taka formuła to naprawdę świetny
        wynalazek. Polecam
    • Gość: justy Re: pianki do mycia twarzy IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.05.02, 20:50
      A co sądzicie o piankach Christy? Jakiś czas temu widziałam promocję: dwie
      pianki w cenie jednej i zastanawiam się nad zakupem. Używałam dotychczas
      maseczek w saszetkach tej firmy i jestem z nich zadowolona.
    • Gość: kasia Re: pianki do mycia twarzy IP: *.wloclawek.sdi.tpnet.pl 26.05.02, 22:26
      Widziałam piankę Clean & Clear i też się zastanawiam nad jej użyciem.Póki co
      używam żel z mikroziarenkami , też Clean & Clear.Mam tłustą cerę więc on
      b.dobrze oczyszcza.Czy ta pianka nadaje się do tłustej cery?
    • Gość: satiaa Re: pianki do mycia twarzy IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 26.05.02, 23:13
      ja na pierwszym miescu stawiam pianke IF:))) swego czasu uzywalam takze
      Christy, ale taki podobno produkt 4w1 zupelnie mnie nie przekonuje, poza tym
      strasznie wysuszyl mi skore..:((
      mysle ze piani sa dobra alternatywa dla cer mieszanych i tlustych , szczegolnie
      latem:))
      • Gość: Kim Re: pianki do mycia twarzy IP: 213.77.91.* 27.05.02, 10:16
        Fajna jest pianka Dermiki...Ale raczej dla cery mieszanej. Na mojej się fajnie
        sprawdza. Polecam. Acha, kosztowała 26 PLN
    • Gość: mar Re: pianki do mycia twarzy IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 28.05.02, 20:46
      Bardzo mi odpowiada konstystencja pianki, dlatego sama zaczęłam je sobie robić
      domowym sposobem. Ale przyłączam się do opinii że Dermika jest OK.
      Pianka domowym sposobem: żel pod prysznic + woda (wlane do pojemnika po piance)
      = super pianka o lekkiej konsystencji. Tym sposobem w piance mam: Lactacyd do
      higieny intymnej, Normaderm Vichy (żel wysuszał mi twarz). Polecam sposób,
      kosmetyku starcza na dłużej i jest mniej stężony w kontakcie ze skórą.
      • Gość: vesna Re: pianki do mycia twarzy IP: *.tpnet.pl / *.plock.sdi.tpnet.pl 28.05.02, 23:51
        Pianki Christy sa bardzo sympatyczne. Ladnie pachna, dobrze oczyszczaja i co
        dla mnie najwazniejsze - nie pozostawiaja sciagnietej skory i nie szczypia w
        oczy. Pozdrawiam.
        • Gość: justy Re: pianki do mycia twarzy IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.05.02, 00:00
          Super, w takim razie z rana kupię promocyjną piankę Christy, dzięki :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka