Gość: sonique IP: 217.98.105.* 25.05.02, 17:38 Ostatnio wiele sie ich pojawilo w sklepach, m.in Clean and Clear, St. Ives, J&J ph 5,5. Czy uzywal ktos i czy sa lepsze niz zel do mycia twarzy? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ptasia Re: pianki do mycia twarzy IP: *.wcp.pl 25.05.02, 18:11 ja mam tylko Inter Fragrances i choć ogólnie polecam, to wolę formułę pieniącego się żelu, tak jak np. L'oreal czy Dax Cosmetics Minerały (też nie żelu płynnego nie pieniącego się, vide Eris :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nube Re: pianki do mycia twarzy IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 26.05.02, 13:10 Ja używam Clean & Clear i bardzo ją sobie chwalę. Świetnie oczyszcza skórę, a jenocześnie jej nie ściąga i nie wysusza. Polecam. Pozdrowienia nube Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xena Re: pianki do mycia twarzy IP: *.acn.waw.pl 26.05.02, 20:06 Zdecydowanie jestem maniaczką pianek do mycia. Używałam St.Yves - nie mam zastrzeżeń, ale kiedyś prześledziłam skład chemiczny i wydaje mi się, że może podrażniać bardziej wrażliwe cery, oraz IF - ta trafia idealnie w moje potrzeby i upodobania. Swoją drogą - od pewnego czasu uzywam także pianki do higieny intymnej i całego ciała Citrobiotic Idei 25, wcześniej, tej samej firmy, pianki z wyciągiem z kory dębu - i muszę przyznać, że taka formuła to naprawdę świetny wynalazek. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justy Re: pianki do mycia twarzy IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.05.02, 20:50 A co sądzicie o piankach Christy? Jakiś czas temu widziałam promocję: dwie pianki w cenie jednej i zastanawiam się nad zakupem. Używałam dotychczas maseczek w saszetkach tej firmy i jestem z nich zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: pianki do mycia twarzy IP: *.wloclawek.sdi.tpnet.pl 26.05.02, 22:26 Widziałam piankę Clean & Clear i też się zastanawiam nad jej użyciem.Póki co używam żel z mikroziarenkami , też Clean & Clear.Mam tłustą cerę więc on b.dobrze oczyszcza.Czy ta pianka nadaje się do tłustej cery? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: satiaa Re: pianki do mycia twarzy IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 26.05.02, 23:13 ja na pierwszym miescu stawiam pianke IF:))) swego czasu uzywalam takze Christy, ale taki podobno produkt 4w1 zupelnie mnie nie przekonuje, poza tym strasznie wysuszyl mi skore..:(( mysle ze piani sa dobra alternatywa dla cer mieszanych i tlustych , szczegolnie latem:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kim Re: pianki do mycia twarzy IP: 213.77.91.* 27.05.02, 10:16 Fajna jest pianka Dermiki...Ale raczej dla cery mieszanej. Na mojej się fajnie sprawdza. Polecam. Acha, kosztowała 26 PLN Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mar Re: pianki do mycia twarzy IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 28.05.02, 20:46 Bardzo mi odpowiada konstystencja pianki, dlatego sama zaczęłam je sobie robić domowym sposobem. Ale przyłączam się do opinii że Dermika jest OK. Pianka domowym sposobem: żel pod prysznic + woda (wlane do pojemnika po piance) = super pianka o lekkiej konsystencji. Tym sposobem w piance mam: Lactacyd do higieny intymnej, Normaderm Vichy (żel wysuszał mi twarz). Polecam sposób, kosmetyku starcza na dłużej i jest mniej stężony w kontakcie ze skórą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vesna Re: pianki do mycia twarzy IP: *.tpnet.pl / *.plock.sdi.tpnet.pl 28.05.02, 23:51 Pianki Christy sa bardzo sympatyczne. Ladnie pachna, dobrze oczyszczaja i co dla mnie najwazniejsze - nie pozostawiaja sciagnietej skory i nie szczypia w oczy. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justy Re: pianki do mycia twarzy IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.05.02, 00:00 Super, w takim razie z rana kupię promocyjną piankę Christy, dzięki :) Odpowiedz Link Zgłoś