Gość: Marta IP: *.acn.waw.pl 25.01.05, 12:02 Jak w temacie:zastanawiam się nad kupnem tuszu Loreal'a i nie wiem, który lepiej się sprawdza: Longitude, Lash Architect, czy Intensifique? Proszę bardzo o radę osoby, które znają. Marta Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ewa Re: tusz Loreal-który polecacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.05, 12:17 Witam Osobiśie uzywam tuszu Longitude i jestem bardzo zadowolona.Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Free Re: tusz Loreal-który polecacie? IP: *.tele2.pl 25.01.05, 12:25 longitude - wydluza, rozdziela, nie rozmazuje. vollumissime x4 - b. pogrubia. architect jest odradzany przez wszystkich. intensifique polecany. tych dwoch uzywalam nawet, ale jakos sama nic nie moge o nich powiedziec. Odpowiedz Link Zgłoś
dordulka Re: tusz Loreal-który polecacie? 25.01.05, 12:30 Ja osobiscie bylam bardzo zadowolona z lash Architekta. Nie mialam zadnych problemow z umalowaniem rzes, efekt byl znakomity, moze tylko trwalosc pozostawia troche do zyczenia ( po 8 h zaczynal soie sypac). Prawde mowiea, to nie mialam tuszu loreala, z ktorego bylabym niezadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
aniaa_23 Re: tusz Loreal-który polecacie? 25.01.05, 12:32 vollumissime x4 - swietny, tylko kruszy się trochę po ok.8h lash architect - taki sobie, jakby kosztował 10 zł to byłby wart swojej ceny, spektakularnych efektóe brak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: tusz Loreal-który polecacie? IP: *.acn.waw.pl 25.01.05, 12:41 Bardzo dziękuję wszystkim za rady. Pozdrawiam Marta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: tusz Loreal-który polecacie? IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 25.01.05, 13:06 Intensifique - bardzo dobry, ale nie starczył mi na długo, ok. 2 miesiące go uzywałam, potem zrobił sie strasznie gęsty i sypiący. Odpowiedz Link Zgłoś
annika_vik Re: tusz Loreal-który polecacie? 25.01.05, 13:29 Używałam wszystkich za wyjątkiem nowego Panoramic Curl, oraz Double Extend Poniżej w skali od 10 do -10 5. najlepszy był Intensifique (bardzo ładny efekt) potem długo nic 1 następny jest Voluminous X4 (faktycznie pogrubia, ale bez wielkich zachwytów) 0 Longtitude - normalny tusz, trochę daje kolor poza tym nic nie robi, a już na pewno nie wydłuża -1 Feather Lash - miała podkreślać najdrobniejsze rzęsy, ale nawet tych dłuższych nie umie pokolorować -2 Le Grand Curl - wielka gruda -10 Lash Architect - bubel nad buble, lepiej można się umalować patykiem No to wybór masz nieduży - tylko Intensifique. Być może Double Extend jest ok, ale wątpię - to białe badziewie pewnie skleja i wystaje spod czarnego tuszu. Odpowiedz Link Zgłoś
18lipiec Double Ext. 25.01.05, 13:40 Polecam. Biała warstwa nie skleja, mocno wydłuża. Czarna ją super pokrywa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: la Re: tusz Loreal-który polecacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.05, 14:35 kurczę, przepraszam, ale wszystkie opinie wydają mi sie jakieś nie takie. Dlaczego? Mam architect'a, ale jestem z niego 100% zadowolona- nie kruszy sie, jest bardzo trwał, efekty- takich jak na prospekcie nie ma ale widać różnicę sporoą. Może jak wszyscy by spróbowali orginalnych produktów a nie jaies "maee in allegro" to zmienili by zdanie.. pzdr:) Odpowiedz Link Zgłoś
justa_79 Re: tusz Loreal-który polecacie? 25.01.05, 14:41 a dlaczego uważasz, że jak dla Ciebie coś jest dobre, to dla wszystkich też musi być? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monica Lash Architect IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 25.01.05, 14:46 Nie wiem dlaczego jest tyle złych opinii o tym tuszu. Ja jestem nim zachwycona. Tyle, że zawsze kupuję oryginalnie zapakowany, z wyraźną datą ważności i miejscem produkcji ( w żadnym wypadku nie POLSKA - można poznać po kodzie kreskowym ). Nie skleja, nawet kilka razy nakładany,dosłownie każda rzęsa jest osobno, dodaje objętości i sprawia, że optycznie rzęs jest więcej. Nigdy nie kupię już innego tuszu! Schodzi elegancko od zwykłego płynu do demakijażu. A rozprowadza się idealnie. Nie robi grudek i nie skleja WCALE!!!Gorąco polecam!Miałam też Intensifique, ale nie widzę już takiego efektu. P.S. Co do Lash Architect to może polska wersja jest rzeczywiście do niczego, nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
dordulka Re: tusz Loreal-który polecacie? 25.01.05, 14:44 O przepraszam, ja zawsze i wszedzie tez bronie architecta. Uwazam,ze jest to bardzo, bardzo dobry tusz dla moich krotkich rzes. Kupowlam go jednak na... alegro, ale od sprawdzonech sprzedawcow i sie nei zawiodlam. Odpowiedz Link Zgłoś
viola2 Re: tusz Loreal-który polecacie? 25.01.05, 14:55 wlasnie, ja tez jestem zdziwiona czemu kazdy na niego narzeka. JAk dla mnie jest to najlepszy tusz Loreal'a i w ogole!! Uzywalam wielu tuszy roznych marek, jednak tego nic nie przebije. rewelka po prostu!! Odpowiedz Link Zgłoś
annika_vik w odpowiedzi La 25.01.05, 15:51 Droga La, na allegro w życiu nie kupiłam żadnego kosmetyku, i pewnie nie kupię - własnie z powodu licznych oszustw. Wypowiadałam się na ten temat wielokrotnie. Lash Architect kupiłam w Szwecji, za cenę wyższą niż w Polsce. Bez względu na miejsce zakupu uważam, ze jest to najgorszy tusz jaki oko me widziało. Gorszy od Avonowskich. Najbardziej denerwuje mnie w nim sklejanie rzęs, oraz nie dotrzymywanie obietnic producenta. Pozostałe tusze kupiłam w perfumeriach w Polsce lub na promie, w skepie wolnocłowym (ech, te czasy). Mnie też dosyć dziwią - dla odmiany - zachwyty nad Lash Architect. Przypuszczam, że osoby, które nim się zachwycają mają już naturalne rzęsy jak firany, a tusz to im w zasadzie niepotrzebny. Jak mam rzęsy przeciętne. Wolę coś dobrego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: micek Re: w odpowiedzi La IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.05, 16:05 Lash Archtect kupiłam w USa, oryginalny, zafoliowany itp i ... oddalam po dwukrotnym użyciu.Beznadzieja. Efektu żadnego.Dla mnie faworytem z L'Oreala forever jest Intensifique.Spektakularne rezultaty.Mam tez ten ostatni, ale jest zaledwie poprawny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monica Re: w odpowiedzi annika_vik IP: 195.116.150.* 25.01.05, 17:16 Ja mam bardzo rzadkie rzęsy, a mimo to uważam, że ten tusz jest extra. Nakładam go po kilka razy i ślicznie rozdziela. Kupuję przy okazji w Niemczech albo wysyła mi koleżanka z Paryża.I jestem naprawdę zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rawita Re: tusz Loreal-który polecacie? IP: *.autocom.pl 26.01.05, 00:16 miałam wszystkie wymienione. Na architecta nie narzekałam, ale nie miałam ochoty więcej go kupić bo moje rzęsy sklejał. Z wszystkich pozostałych byłam zadowolona. Bardzo dobry był intensifique, 4*vol też fajny, ale bardzo teatralny (moim zdaniem bardziej mocniejszy efekt od architecta), ale ewidentnie najlepszy panoramic. Bardziej naturalny niż 4*vol i architect, a rzęsy wyglądają naprawdę świetnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinia Re: tusz Loreal-który polecacie? IP: *.dip.t-dialin.net 26.01.05, 11:16 tylko Panoramic Curl Odpowiedz Link Zgłoś