Dodaj do ulubionych

tusz Loreal-który polecacie?

IP: *.acn.waw.pl 25.01.05, 12:02
Jak w temacie:zastanawiam się nad kupnem tuszu Loreal'a i nie wiem, który
lepiej się sprawdza: Longitude, Lash Architect, czy Intensifique? Proszę
bardzo o radę osoby, które znają.
Marta
Obserwuj wątek
    • Gość: Ewa Re: tusz Loreal-który polecacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.05, 12:17
      Witam Osobiśie uzywam tuszu Longitude i jestem bardzo zadowolona.Polecam
    • Gość: Free Re: tusz Loreal-który polecacie? IP: *.tele2.pl 25.01.05, 12:25
      longitude - wydluza, rozdziela, nie rozmazuje.
      vollumissime x4 - b. pogrubia.

architect jest odradzany przez wszystkich.
      intensifique polecany.
      tych dwoch uzywalam nawet, ale jakos sama nic nie moge o nich powiedziec.
      • dordulka Re: tusz Loreal-który polecacie? 25.01.05, 12:30
        Ja osobiscie bylam bardzo zadowolona z lash Architekta. Nie mialam zadnych problemow z umalowaniem rzes, efekt byl znakomity, moze tylko trwalosc pozostawia troche do zyczenia ( po 8 h zaczynal soie sypac). Prawde mowiea, to nie mialam tuszu loreala, z ktorego bylabym niezadowolona.
    • aniaa_23 Re: tusz Loreal-który polecacie? 25.01.05, 12:32
      vollumissime x4 - swietny, tylko kruszy się trochę po ok.8h
      lash architect - taki sobie, jakby kosztował 10 zł to byłby wart swojej ceny,
      spektakularnych efektóe brak
      • Gość: Marta Re: tusz Loreal-który polecacie? IP: *.acn.waw.pl 25.01.05, 12:41
        Bardzo dziękuję wszystkim za rady.
        Pozdrawiam
        Marta
    • Gość: Asia Re: tusz Loreal-który polecacie? IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 25.01.05, 13:06
      Intensifique - bardzo dobry, ale nie starczył mi na długo, ok. 2 miesiące go
      uzywałam, potem zrobił sie strasznie gęsty i sypiący.
    • annika_vik Re: tusz Loreal-który polecacie? 25.01.05, 13:29
      Używałam wszystkich za wyjątkiem nowego Panoramic Curl, oraz Double Extend
      Poniżej w skali od 10 do -10

5. najlepszy był Intensifique (bardzo ładny efekt)
      potem długo nic
      1 następny jest Voluminous X4 (faktycznie pogrubia, ale bez wielkich zachwytów)
      0 Longtitude - normalny tusz, trochę daje kolor poza tym nic nie robi, a już na
      pewno nie wydłuża
      -1 Feather Lash - miała podkreślać najdrobniejsze rzęsy, ale nawet tych
      dłuższych nie umie pokolorować
      -2 Le Grand Curl - wielka gruda
      -10 Lash Architect - bubel nad buble, lepiej można się umalować patykiem

No to wybór masz nieduży - tylko Intensifique.
      Być może Double Extend jest ok, ale wątpię - to białe badziewie pewnie skleja i
      wystaje spod czarnego tuszu.
      • 18lipiec Double Ext. 25.01.05, 13:40
        Polecam. Biała warstwa nie skleja, mocno wydłuża. Czarna ją super pokrywa.
    • Gość: la Re: tusz Loreal-który polecacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.05, 14:35
      kurczę, przepraszam, ale wszystkie opinie wydają mi sie jakieś nie takie.
      Dlaczego? Mam architect'a, ale jestem z niego 100% zadowolona- nie kruszy sie,
      jest bardzo trwał, efekty- takich jak na prospekcie nie ma ale widać różnicę
      sporoą. Może jak wszyscy by spróbowali orginalnych produktów a nie jaies "maee
      in allegro" to zmienili by zdanie..
      pzdr:)
      • justa_79 Re: tusz Loreal-który polecacie? 25.01.05, 14:41
        a dlaczego uważasz, że jak dla Ciebie coś jest dobre, to dla wszystkich też
        musi być?
        • Gość: Monica Lash Architect IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 25.01.05, 14:46
          Nie wiem dlaczego jest tyle złych opinii o tym tuszu. Ja jestem nim zachwycona.
          Tyle, że zawsze kupuję oryginalnie zapakowany, z wyraźną datą ważności i
          miejscem produkcji ( w żadnym wypadku nie POLSKA - można poznać po kodzie
          kreskowym ). Nie skleja, nawet
          kilka razy nakładany,dosłownie każda rzęsa jest osobno, dodaje objętości i
          sprawia, że optycznie rzęs jest więcej. Nigdy nie kupię już innego tuszu!
          Schodzi elegancko od zwykłego płynu do
          demakijażu. A rozprowadza
          się idealnie. Nie robi grudek i nie skleja WCALE!!!Gorąco polecam!Miałam też
          Intensifique, ale nie widzę już takiego efektu.
          P.S. Co do Lash Architect to może polska wersja jest rzeczywiście do niczego,
          nie wiem.
      • dordulka Re: tusz Loreal-który polecacie? 25.01.05, 14:44
        O przepraszam, ja zawsze i wszedzie tez bronie architecta. Uwazam,ze jest to bardzo, bardzo dobry tusz dla moich krotkich rzes. Kupowlam go jednak na... alegro, ale od sprawdzonech sprzedawcow i sie nei zawiodlam.
        • viola2 Re: tusz Loreal-który polecacie? 25.01.05, 14:55
          wlasnie, ja tez jestem zdziwiona czemu kazdy na niego narzeka. JAk dla mnie
          jest to najlepszy tusz Loreal'a i w ogole!! Uzywalam wielu tuszy roznych marek,
          jednak tego nic nie przebije. rewelka po prostu!!
      • annika_vik w odpowiedzi La 25.01.05, 15:51

Droga La,
        na allegro w życiu nie kupiłam żadnego kosmetyku, i pewnie nie kupię - własnie
        z powodu licznych oszustw. Wypowiadałam się na ten temat wielokrotnie.

Lash Architect kupiłam w Szwecji, za cenę wyższą niż w Polsce. Bez względu na
        miejsce zakupu uważam, ze jest to najgorszy tusz jaki oko me widziało. Gorszy
        od Avonowskich. Najbardziej denerwuje mnie w nim sklejanie rzęs, oraz nie
        dotrzymywanie obietnic producenta.

Pozostałe tusze kupiłam w perfumeriach w Polsce lub na promie, w skepie
        wolnocłowym (ech, te czasy).

Mnie też dosyć dziwią - dla odmiany - zachwyty nad Lash Architect.
        Przypuszczam, że osoby, które nim się zachwycają mają już naturalne rzęsy jak
        firany, a tusz to im w zasadzie niepotrzebny.
        Jak mam rzęsy przeciętne. Wolę coś dobrego.
        • Gość: micek Re: w odpowiedzi La IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.05, 16:05
          Lash Archtect kupiłam w USa, oryginalny, zafoliowany itp i ... oddalam po
          dwukrotnym użyciu.Beznadzieja. Efektu żadnego.Dla mnie faworytem z L'Oreala
          forever jest Intensifique.Spektakularne rezultaty.Mam tez ten ostatni, ale jest
          zaledwie poprawny.
        • Gość: Monica Re: w odpowiedzi annika_vik IP: 195.116.150.* 25.01.05, 17:16
          Ja mam bardzo rzadkie rzęsy, a mimo to uważam, że ten tusz jest extra. Nakładam
          go po kilka razy i ślicznie rozdziela. Kupuję przy okazji w Niemczech albo
          wysyła mi koleżanka z Paryża.I jestem naprawdę zadowolona.
    • Gość: rawita Re: tusz Loreal-który polecacie? IP: *.autocom.pl 26.01.05, 00:16
      miałam wszystkie wymienione. Na architecta nie narzekałam, ale nie miałam
      ochoty więcej go kupić bo moje rzęsy sklejał. Z wszystkich pozostałych byłam
      zadowolona. Bardzo dobry był intensifique, 4*vol też fajny, ale bardzo
      teatralny (moim zdaniem bardziej mocniejszy efekt od architecta), ale
      ewidentnie najlepszy panoramic. Bardziej naturalny niż 4*vol i architect, a
      rzęsy wyglądają naprawdę świetnie.
    • Gość: kinia Re: tusz Loreal-który polecacie? IP: *.dip.t-dialin.net 26.01.05, 11:16
      tylko Panoramic Curl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka