Dodaj do ulubionych

Ziaja seria 100 procent

25.01.05, 21:44
Słyszałyście o tej serii coś?? Pierwszy raz zobaczyłam ją dzisiaj w gazecie i
weszłam na stronę ziaji a tam nic nie ma o niej napisane. Jest to seria
rozświetlająca, ddajaca blasku etc. Krem dla cery miesznaje/tłustej i
suchej/normalnej, krem pod oczy i balsam do ciała. Można te kosmetyki już
gdzieś kupić??
Obserwuj wątek
    • zoey7 Re: Ziaja seria 100 procent 26.01.05, 13:05
      Również jestem bardzo zainteresowana, piszcie, proszę ;-)
    • zoey7 Re: Ziaja seria 100 procent 26.01.05, 23:43
      Na stronie www Ziaji w nowościach tak piszą o tej serii :
      www.ziaja.com/pl/index.html?f=309
      • kalooo WOW!!! 27.01.05, 07:08
        No świetna sprawa!!;) Koniecznie musze to wypróbować!;D
        Cekawe kiedy to będzie mozna jż kupić... Ale brzmi fajnie!;)
        ps.a.kopiko1-fajnie,że jesteś na forum!;)
        • a.kopiko1 Re: do kalooo 27.01.05, 18:04
          Cieszę się, że się cieszysz, że jestem na forum :) Też się cieszę że jesteś :)
          Pozdrawiam Cię mocno
          • kalooo Re: do kalooo 27.01.05, 18:12
            ;D
          • kalooo No to ja jeszcze zapytam... 27.01.05, 18:14
            O emulsję OLAY-która to jest ta nawilżająca,ale nie matująca w nazwie,ale
            matujaca w praktyce,tzn.na zime dobra i ogólnie dobra...Uhh..No,ale się
            wysłowiłam,łomatko!;)
            Mam nadziję,że mnie zrozumiesz..;D
            Tez pozdrawiam gorąco!;)
            Się ciesząca kaloo;)
            • kalooo Re: No to ja jeszcze zapytam... 27.01.05, 18:17
              aha-to dlatego,że ja oczopląsu dostaje jak widze cały ogrom OLAY,no i juz nie
              wiedziałam która to-dlatego pytam.Znaczy się w jakim opakowaniu i który to
              kolor no i takie tam..;)
              To tak gwoli wytłumaczenia.
              Dziękuję!;)
            • a.kopiko1 Re: No to ja jeszcze zapytam... 27.01.05, 23:06
              Chodzi Ci o emulsję z serii Complete Care, jest to żółte opakowanie, 100ml.
              Pudełko jest żółto białe. Jak jesteś z Warszawy to przyjdź sobie do Sadyba Best
              Mall do Rossmanna na badanie skóry takim dużym urzązeniem :) Fajnych rzeczy
              można się dowiedzieć :) Od piątku do niedzieli.
            • e_katt tak sobie was czytam 31.01.05, 13:19
              > Mam nadziję,że mnie zrozumiesz..;D
              > Tez pozdrawiam gorąco!;)
              > Się ciesząca kaloo;)

i chyba kopiko nie zrozumiała.. ;))
              ale może sie myle:)))
      • greta.greta Droga zoey7 28.01.05, 00:31
        Temat z innej beczki. Zamierzam wybrać się do tej fryzjerki, którą polecałaś w
        którymś z wątków- do pani Agnieszki (Scarlett). Na prawdę musi cieszyć się
        dobrą opinią (nie chodzi o to że tobie nie wierzę ;)) bo ilekroć do niej
        zadzwonie to zawsze ma zapisanych full klientek. Ale będę wytrwała i w końcu do
        niej dotrę :)))
        Pozdrawiam
        • zoey7 Re: Droga zoey7 28.01.05, 09:40
          Hej ;-) No tak, trzeba być wytrwalym, albo umówić się na malo "chodliwy"
          termin, np. w tygodniu do poludnia, ale to i tak trzeba zrobić wcześniej. No i
          mam nadzieję, że będziesz zadowolona, daj znać ;-) A chcesz ściąć wlosy czy
          farbować?
          • greta.greta Re: Droga zoey7 28.01.05, 10:59
            Full opcja :) strzyżenie i kolor (jakieś mało kontrastowe pasemka bo mam blond
            włoski). Dam znać, jaki wyszedł efekt.
            Pozdrawiam
    • Gość: greatkania Re: Ziaja seria 100 procent IP: *.uks.pl.uks.pl / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.05, 08:12
      Ja już tą serię widziałam w sprzedaży!!
      Poszukajcie dziewczyny!! a na pewno znajdziecie!!!
    • nokia30 Re: Ziaja seria 100 procent 27.01.05, 10:45
      Witam ;) Ta seria jest już w sprzedaży ;) Szczerze powiedziawszy od dawna
      kupuję kosmetyki firmy ZIAJA i muszę powiedzieć , że jestem baaardzo
      zadowolona ;))Naprawdę POLECAM !!!!! Kosmetyki te naprawdę nie są drogie a
      skuteczne. Polecam krem pietruszkowy pod oczy ;)) Pozdrowionka ;))
      • Gość: Inka_25 Re: Ziaja seria 100 procent IP: *.szwajcarska.pl 27.01.05, 18:38
        A ja mam krem z serii SOPOT do twarzy i jestem średnio zadowolona ponieważ
        prawie w ogóle się nie wchłania, a np. krem OLAY wchłania się błyskawicznie.
      • kosmisia Re: Ziaja seria 100 procent 31.01.05, 12:44
        nokia30 napisała:

> Witam ;) Ta seria jest już w sprzedaży ;) Szczerze powiedziawszy od dawna
        > kupuję kosmetyki firmy ZIAJA i muszę powiedzieć , że jestem baaardzo
        > zadowolona ;))Naprawdę POLECAM !!!!! Kosmetyki te naprawdę nie są drogie a
        > skuteczne. Polecam krem pietruszkowy pod oczy ;)) Pozdrowionka ;))

mnie ZIAJA jakoś nie zachwyca, to prawda, że tanio - to jest powód dla którego
        kupuję czasem żele pod prysznic tej firmy, co do reszty to kremy do twarzy -
        średnie, krzywdy mi nie zrobiły, ale brak zachwytu

kremy pod oczy beznadziejne (miałam dwa herbikaplant żółty - z bławatkiem - tak
        mnie uczulił, że przez cały tydzień po jednym użyciu tego kremu miałam oczy jak
        królik czerwone, z serii biomin - krem pod oczy drażni moje oczy i powoduje
        łazwienie - do bani)

balsamy do ciala sa niedrgie ale bardzo niewydajne, więc sie nie opłaca (ja
        użyuwam balsamu dwa razy dziennie i opakowanie ziaji starcza mi na tydzien)
        dość trudno sie wchlaniaja

toniki kiepskie

mleczka do twarzy - srednie, ale mozna uzywac
        • kosmisia Re: Ziaja seria 100 procent 31.01.05, 13:48
          żeby nie było, że tak narzekam na ziaję to przypomniało mi sie, ze ok jest plyn
          do demakijazu oczu
          • Gość: Magda Re: Ziaja seria 100 procent IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.05, 17:09
            w niedziele zakupilam krem pod oczy :) czerwoniutki jest :)

Seria jest dla wieku 20-35, ja mam 23 lata i uznalam ze na zime kiedy wieje
            jest zimno i skóra sie przesusza moge uzyc tego kremu , na lato wole leciutkie
            zele.
            Po 2 uzyciach moge powiedziec , ze ładnie ożywia i wygładza , lepiej nadaje sie
            na noc bo zostawia taką sliską powłoczke co mi nie przeszkadza bo widze ze
            skóra sie odżywia.
            Prawie nie pachnie , nie uczulił mnie , na efekty chyba trzeba wiecej poczekać
            ale ogólnie po tych 2 razach jest ok.
            aha no i mozna nakladac go na powieki a nei tylko pod oczy co ja robie :)))
            kupiłam go za ok. 6 zł , jak poużywam dłużej to napisze o efektach
            pzdr
            • zoey7 Re: Ziaja seria 100 procent 31.01.05, 17:26
              No, nareszcie wpis na temat, dziękujemy ;-) A propos firmy Ziaja : od niedawna
              używam ich kremu pod oczy z witaminą E dla cery dojrzałej, ponieważ chciałam
              mieć jakiś tańszy specyfik do używania w ciągu dnia jak siedzę w domu. I
              zachwyciłam się ;-) Teraz poluję na kremik z tej nowej serii. Ps. A ja tam
              lubię Ziaję ;-)
              • magda-fl Re: Ziaja seria 100 procent 10.02.05, 21:26
                Może ktoś jeszcze przetestował jakiś kosmetyk z tej serii i podzieli się opinią?
                • Gość: justy Re: Ziaja seria 100 procent IP: *.ynet.pl / 213.241.34.* 10.02.05, 21:39
                  miałam na nie ochotę (ładne opakowania-rzeczowy argument, nie ma co...), ale
                  nie odważyłam sie kupić żadnego kremu- nawet wersja do cery tłustej jest
                  napakowana jednym z typowych zapychaczy porów- isopropyl mirystate, o ile mnie
                  pamięć nie myli. moze kupię balsam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka