alicja-ciekawska 27.01.05, 16:59 czy spotkaliscie sie juz z kosmetykami na bazie Aloesu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
smee Re: aloe vera 27.01.05, 17:01 Avon ma cala serie z aloesem. Jak to Avon, srednio mi pasuje. Ale wiem, ze sporo dziewczyn chwalilo, zwlaszcza tonik (o ile pamietam). :) Odpowiedz Link Zgłoś
mangax Re: aloe vera 27.01.05, 18:10 oriflame tez ma taka serie - chociaz...mial na pewno, ale czy jeszcze ma, nie dam reki uciac (moze na ich stronie sprawdz) :) pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
mangax Re: aloe vera 27.01.05, 18:20 wlasnie sprawdzalam w najnowszym katalogu oriflame i maja ta serie aloesowa nadal, nawet jakies promocje sa, ale nic na jej temat nie moge powiedziec, bo nie stosowalam <i nie jestem konsultantka :)> pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
zoey7 Re: aloe vera 27.01.05, 18:23 Z Oriflame mam tonik aloesowy, jest fajny, łagodzący, "uspokaja" cerę. Moja znajoma stosuje żel 80% z aloesu Oriflame na zniszczone ręce i jest zachwycona. Acha, mam też balsam do ust aloesowy tej firmy, stosuję na noc, fajnie natłuszcza. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
justa_79 Re: aloe vera 28.01.05, 10:53 ja używam serii z aloesem z Avonu i żelu aloesowego Nu Skin. Odpowiedz Link Zgłoś
esk16 Re: aloe vera 05.02.05, 09:07 Seria aloesowa Ori jest super! Hypoalergiczna, wiec nie podraznia ani nie uczula, prawie nie pachnie :) polecam z calego serca, peeling jest bomba, tak samo zel pod oczy :) esk16 Odpowiedz Link Zgłoś