monia_13 27.01.05, 20:14 JAKI BALSAM DO CIALA JEST NAJLEPSZY NA CELLULIITIS????????????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aneta_ap Re: JAKI BALSAM NAJLEPSZY??? 16.02.05, 10:37 Ja ostatnio zaszalałam i kupiłam krem Vichy "Liposyne" (kosztuje prawie 100 zł). Drogo ale moim zdaniem warto. Po miesiącu stosowania widzę różnicę ale trzeba też stosować odpowiedni masaż (do kremu jest załączona ulotka jak to robić). Masaż taki zajmuje parę minutek. Pewnie gdybym ćwiczyła i była bardziej systematyczna to efekt byłby jeszcze lepszy czego Tobie życzę. Jak mi się chciało to podczas mycia masowałam też uda i pośladki szorstką rękawicą przez parę minut a potem zimny prysznic (brrrrr). Ale czego się nie robi dla urody tym bardziej, że na ćwiczenia nie ma się ochoty i czasu... Pozdr. Aneta Odpowiedz Link Zgłoś
asia225 Re: JAKI BALSAM NAJLEPSZY??? 26.04.05, 21:07 najlepszy z najlepszych... Synchrocell... po 5 tygodniach zmniejszył mi się widocznie obwód ud... o cellelicie ju z nie wspominam bo nie pamiętam jak wygląda :) oczywiście nie twierdzę że pozbyłam się go siedząc całymi dniami przed telewizoerm czy komputerem... regularnie ćwiczę i przestrzegam diety... ale bez tego kremu raczej nie dałabym sobierady :) polecam Odpowiedz Link Zgłoś
babedoll2 Re: JAKI BALSAM NAJLEPSZY??? 14.07.05, 09:56 1.serum lirene firmy eris (ok 27 zł)Zdumiewające efekty daje gdy stosuje się go całą serią :serum+krem+żel pod prysznic+peeling. Ale samo serum również daje rewelacyjne efekty. Zresztą poszukajcie na jego temat opinii na www.wizaz.pl Odpowiedz Link Zgłoś
mutak Re: JAKI BALSAM NAJLEPSZY??? 21.07.05, 13:14 Popieram poprzedniczkę :-) Sama stosuję tą serię, plus dieta plus masaż plus sport i powiem, że po dwóch miesiacach zmniejszył mi się obdwód ud o 2 cm. Odpowiedz Link Zgłoś
aiwon Re: JAKI BALSAM NAJLEPSZY??? 21.01.06, 15:00 A JA UWAŻAM ŻE NAJLEPSZY JEST MASAŻ - ja tam pomaranczowej skorki nie mam!!!! najlepiej kapiel ozonowa z bombelkami Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
costerco Re: JAKI BALSAM NAJLEPSZY??? 21.01.06, 20:05 Ja stosowałam balsam TOŁPAi pomogło. Tyle, że nie miałam jakiegoś mocnego cellulitu. Odpowiedz Link Zgłoś
renia.87 Re: JAKI BALSAM NAJLEPSZY??? 10.08.06, 16:56 Najlepszy na cellulit, to jest kjolagen naturalny!!! Po kilku tygodniach stosowania, widac kolosalną różnicę!!! Sama zaczęłam go stosować, kilka tygodni temu. Rewelacja!!! Jak będziesz sie chciała czegos więcej dowiedzieć, to pisz na gg:1628503 Jestem dostępna prawie codziennie ;) Pozdrówka!!! Odpowiedz Link Zgłoś
77misia1 Re: JAKI BALSAM NAJLEPSZY??? 06.07.07, 19:38 Dobre sa balsamy AA, bylam tez zadowolona z kosmetykow Ziaji szczegolnie oliwki, ale tak naprawde nic nie zastapi cwiczen :/ Odpowiedz Link Zgłoś
ninka301 Re: JAKI BALSAM NAJLEPSZY??? 10.08.07, 07:48 Ja po ciązy(a po niej sporo ich miałam) stosuje eveline- zielony- bardzo mi pomógł+ oczywiscie cwiczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
annatysz Re: JAKI BALSAM NAJLEPSZY??? 18.11.07, 09:14 Stosowałam wszystkie możliwe /te drogie , tanie/ Mam swój sklep kosmetyczny / większe możliwości / i zecydowanie najlepszy jest Evelline / chyba tak sę pisze/ serum . Jest tani polecam Odpowiedz Link Zgłoś
beata1_borowiak Re: JAKI BALSAM NAJLEPSZY??? 07.03.08, 12:25 Ostatnio na targach w Warszawie zakupiłam balsam i żel firmy Minerals, bardzo ładny zapach i mam nadzieje że będą jakieś efekty, napisze o rezultatach za jakiś czas. Są to kosmetyki z Izraela więc myśle że wiele minerałów zawartych w Morzu Martwym są dobrym sposobem na cellulit. Odpowiedz Link Zgłoś
k0stka Re: JAKI BALSAM NAJLEPSZY??? 30.06.08, 17:40 Kolejnym cudem które odkryłam jest olejek do masażu anytcelulitowy lipocell bloker.... w duzej pomaranczowej butli z pompką. po 3 tygodniach codziennego stosowania, regularnego... celul;it zmniejszyl sie o połowę! i ten pomaranczowy swietny zapach boskie! smaruje nim cale cialo zamiast balsamu, szybko sie wchlania i nie brudzi ubran... cudowne to jest :)naprawde silnie ujędrnia skórę! to jeden z najlepszych kosmetyków jaki kiedykolwiek uzywalam... a naprawde stosowałam kosmertki wielu renomowanych firm... polecam dziewczyny! i cena to jedyne ok 15-16 zł za 500ml!!! Odpowiedz Link Zgłoś
emiemilka90 Re: JAKI BALSAM NAJLEPSZY??? 07.03.16, 12:40 vichy mają dobre kosmetyki, ale dosyć drogie chociaz czasem lepiej zainwestowac w jakosć, ja teraz jednak dostałam w drogerii slim corrector z bielendy, to balsam modelujacy sylwetke, ale głównie chodziło mi o balsam dobrze nawilżajacy i ujedrniajacy i ten odpowiada moim wymaganiom jak na razie Odpowiedz Link Zgłoś
weronika.klas Re: JAKI BALSAM NAJLEPSZY??? 10.04.16, 22:05 Bielenda- dla mnie najlepsza, i to nie jest zadna reklama tylko po prostu to jedyne kosmetyki, ktore naprawde dzialaja i nie rujnuja mojego budzetu :) seria slim cellu corrector- masz 3 produkty, najbardziej lubie karboksyterapie :) Odpowiedz Link Zgłoś