Gość: Kajka IP: 62.89.124.* 28.05.02, 08:39 Czy ktoś z Was stosował ten kosmetyk? Mam tłustą ale przesuszoną cerę i kosmetyczka poleciła mi ten krem. Mam próbkę i nie zachwyciła mnie. Krem wydaje się dość ciężki. Czy rzeczywiście nawilża? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jorin Re: Thalgo -Rebalancing cream? 28.05.02, 10:39 Ja tez mialam probke i tez nie jestem zachwycona. Mysle ze za ta cene mozna miec cos lepszego. Nie mam skory przesuszonej wiec nie bardzo tu Ci doradze. Moze cos z apteki z woda termalna? :) A. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: Thalgo -Rebalancing cream? IP: *.turboline.skynet.be 29.05.02, 17:59 Ja uzywalam bardzo dlugo i ze swietnym rezultatem. Zmiejszyl mi lojotok (znaczny) nie przesuszajac skory. Wedlug mojej kosmetyczki trzeba go nakladac bardzo oszczednie i delikatnie masawac. Miala sporo klientek, ktore nakladajac zbyt gruba warstwe skarzyly sie ze krem sie zle wchlania i jest lepki. Postepowalam wg. porady kosmetyczki a jesli mi sie przypadkiem nalozylo za duzo kremu to rzeczywiscie mialam wrazenie lepkosci. Trzeba wiec tylko zwracac uwage na te "wlasciwosc" kremu, ktory poza tym jest bardzo skuteczny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kajka Re: Do Magdy IP: 62.89.124.* 03.06.02, 11:08 Dzięki za informację. Chyba się skuszę na ten kremik. Pozdrawiam, Kajka Odpowiedz Link Zgłoś