IP: *.2city.net 29.01.05, 21:33
Mam 24lata jakich kremów używacie dziewczyny do twarzy?Zeby skóra była
nawilżona ,pełna blasku,młoda?
Obserwuj wątek
    • Gość: naina Re: Iwona IP: *.238.102.153.adsl.inetia.pl 29.01.05, 21:55
      Witam,niedawno kupilam emulsje Complete Care OLAY,na razie nic nie moge
      powiedziec poza tym,ze szybko sie wchlania i wygladza skore.Wczesniej
      stosowalam AA Oligovital-polecam,przyjemnie pachnie i odswieza cere.Bardzo
      odpowadal mi tez krem nawilzajacy Hydrofirming AVON.Pozdr!
    • kragmel Re: Iwona 29.01.05, 22:06
      mając ćwierć wieku na karku, na półce trzymam: biodermine, żel nawilżający
      olay, repairwear clinique pod oczy, dwa inne tańsze kremy pod oczy, dwa kremy z
      błękitnej serii Lirene (takie sobie, raczej marne), próbkę superdefense
      clinique (podoba mi się :)
      skórę mam tłustą, pancerną, chwilami przesuszoną i ostatnio w kiepskim stanie
      pod oczami
    • Gość: krem Re: Iwona IP: *.2city.net 29.01.05, 22:14
      nie wiem czy kupic krem na dzien czy na noc?Czy ten na noc ma bogatsza
      recepture ?Czy moge go stosować na dzien?
      • kragmel Re: Iwona 29.01.05, 22:17
        krem na noc jest z reguły bogatszy, ale też możesz się po nim w dzień świecić.
        no i na pewno nie ma filtrów. nie możesz kupić dwóch?
    • Gość: krem Re: Iwona IP: *.2city.net 29.01.05, 22:21
      nie to bez sensu dwa takie same na moja skore dzialaly super kremy ponds i
      dzieccinne ktory wybrac/
      • kragmel Re: Iwona 29.01.05, 22:34
        dobra, teraz to ja już nie rozumiem twojego posta. nie wiem co jest bez sensu -
        kupienie dwóch kremów? to już od ciebie zależy czego od kremu oczekujesz, ja ci
        tego nie powiem. jeśli masz wybór między kremem dla dzieci a jakimś "dorosłym",
        to weź ten dorosły. z tego prostego powodu, że dzieckiem już nie jesteś, w
        wieku 24 lat zaczynasz potrzebować mocniejszych kremów, profilaktyki
        przeciwzmarszczkowej itd.
        • Gość: Inka_25 Re: Iwona IP: *.szwajcarska.pl 29.01.05, 23:41
          Ni nie przesadzajcie z tą profilaktyką przeciwzmarszczkową w wieku 24 lat. Ja
          używam kremu na dzień OLAY Complete Care i na noc z tej samej serii i jestem
          chyba zadowolona, choć nie wiem jakie Wy macie odczucia ale te kremy się
          błyskawicznie wchłaniają, szczególnie ten na noc i czuję taki mały dyskomfort z
          tego powodu, nie wiem, wcześniej miałam krem z Avonu z mlekiem i miodem i
          używałam go na noc i byłam chyba bardziej zadowolona. Dlaczego jedne kremy
          wchłaniają się błyskawicznie a inne nie?
          • smee Re: Iwona 30.01.05, 00:01
            Nie przesadzamy z profikaltyka przeciwzmarszczkowa. Mieszkajac w pelnym
            zanieczyszczen wielkim miescie skora starzeje sie szybciej. Jesli masz
            szczescie mieszkac gdzie indziej, to tylko mozesz sie cieszyc...
            • Gość: akusia Re: Iwona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.05, 00:05
              o kurcze,to jak ja za 2 miesiace koncze 20 lat to od kiedy powinnam sie
              smarowac?ja nie mam nawet zmarszczek mimicznych teraz;/
              • kragmel Re: Iwona 30.01.05, 01:28
                te, akusia, już ja ci znajdę. czekaj, czekaj ;P
                btw a kto mi mówił o koleżankach palaczkach, co zmarszczki już mają? hmm? ;)
          • justa_79 Re: Iwona 31.01.05, 12:01
            inka, profilaktykę się prowadzi, jak sama nazwa wskazuje, zanim pojawią się te
            zmarszczki. ale z drugiej strony masz rację, bo te 24 lata to dla wielu osób
            już za późno. być może genetyka Cię tak szczodrze obdarzyła, ale zdajesz sobie
            chyba sprawę, że wiele Twoich rówieśniczek te zmarszczki już dawno ma. chyba
            nie przesadzały z profilaktyką ;)
    • Gość: inga Re: Iwona IP: *.dip.t-dialin.net 31.01.05, 12:06
      krem GARNIER w zoltym sloiczku.uzywam na dzien i na noc.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka