opiekunkaaa 31.01.05, 14:44 Warto kupić? Chce zeby zakrywał cienie pod oczami i rozjasniał skrzydełka nosa. Kosztuje ok 20 zł wiec warto wydac na to kase? czy kupić sobie po prostu korektor Vipera i efekt bedzie podobny. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Aguś Re: korektor Maybelline Everfresh w płynie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 14:51 ja właśnie dzisiaj kupiłam ten korektor i chyba jest ok - mniej widoczne są cienie! Odpowiedz Link Zgłoś
opiekunkaaa Re: korektor Maybelline Everfresh w płynie 31.01.05, 15:38 ale sporo lepszy od takiego zwykłego w sztyfcie? lepiej maskuje różne niedoskonałosci cery? Odpowiedz Link Zgłoś
charade Re: korektor Maybelline Everfresh w płynie 31.01.05, 15:43 Mam go i uważam, że to jeden z najlepszych korektorów. Nie znam korektorów Vipery, więc porównać nie mogę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justy Re: korektor Maybelline Everfresh w płynie IP: *.ynet.pl / 213.241.34.* 31.01.05, 16:27 to jeden z najlepszych korektorów w tej cenie. Odpowiedz Link Zgłoś
opiekunkaaa Re: korektor Maybelline Everfresh w płynie 31.01.05, 16:39 ok to chyba sie na niego zdecyduje:) Odpowiedz Link Zgłoś
dordulka Re: korektor Maybelline Everfresh w płynie 31.01.05, 16:52 To moj pierwszy korektor w plynie i, choc nie mam porownania, jestem bardzo zadowolona. Ladnie tuszuje przebarwienia czy wypryski, nadaje ssie tez do rozjasniania cieni pod oczami. No i przyjazna cena, cos kolo 20 zl. Polecam. a, mialam kiedys korektor constance carrol w sztyfcie - przy maybelline to totalna porazka! Odpowiedz Link Zgłoś
opiekunkaaa Re: korektor Maybelline Everfresh w płynie 31.01.05, 17:03 Przeczytalam tez dobre opinie na temat korektora antybakteryjnego Bell, jest sporo tańszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *** Re: korektor Maybelline Everfresh w płynie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 19:06 jest dobry, dobrze wtapia sie w skóre i jest lekki. mam badzo mocne cienie pod oczami i niewiele korektorów je maskuje...=( Odpowiedz Link Zgłoś
opiekunkaaa Re: korektor Maybelline Everfresh w płynie 31.01.05, 19:31 wiem, że męcze;) ale naprawde jest duzo lepszy od tych za 7-10 zł?? Czy ktoś używal korektora Bell jak i ME zeby mieć porównanie? Odpowiedz Link Zgłoś
opiekunkaaa Re: korektor Maybelline Everfresh w płynie 31.01.05, 20:46 a moge płynnego korektora używac na nos? bo szybko mi sie świeci:( nie bedzie szybko spływał bo mam cere tłusta w strefie T. Czy lepiej użyć korektora w sztyfcie? Prosze o rade bo naprawde nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miss.didi Maybelline Everfresh vs. bell vs. dermacol;) IP: *.netcity.pl 02.02.05, 23:50 kiedys uzywalam bell antybakteryjnego i byl calkiem spoko, tylko nie kryl jakos super no i szybko sie konczyl. przerzucilam sie na dermacol - taka 20 ml tubka niesamowicie kryjacego podkladu kosztuje 10 zl. przez rok czy wiecej zuzylam pol;p (jest niesamowicie wydajny). ostatnio jakos chyba sie przeterminowal wiec kupilam sobie everfresh. nie moglam sie przyzwyczaic, bo w porownaniu do dermacolu prawie nie kryje ( porownywalnie z bell) ale juz jest ok. ma fajna konsystencje, nie wysusza- pod oczy, na skrzydelka nosa jest super, troszke slabiej z pryszczami ale da sie przezyc:) mam nadzieje ze cos pomoglam;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuzia Re: Maybelline Everfresh vs. bell vs. dermacol;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 11:36 powiedz, gdzie moge dostac dermacol w warszawie,pytam wszedzie i nie ma :( pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
justa_79 Re: Maybelline Everfresh vs. bell vs. dermacol;) 03.02.05, 12:07 zuzia, wpisz w wyszukiwarkę forumową: dermacol w warszawie albo dermacol warszawa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miss.didi Re: Maybelline Everfresh vs. bell vs. dermacol;) IP: *.netcity.pl 03.02.05, 17:24 niestety nie jestem z warszawy wiec nie mam pojecia. ale probuj w malych budkach i drogeryjkach. moze akurat trafisz:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madusiak Re: korektor Maybelline Everfresh w płynie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 11:07 Jest na serio b dobry. Uzyłam go ostatnio rano po nocnym balowaniu i potwierdzil swa wartośc. Cienie pod oczkami tuszuje najlepiej ze wszystkich jakich uzywałam a zuzyłam ich bb duzo. Odpowiedz Link Zgłoś