Dodaj do ulubionych

Ratunku -sucha cera!!!!!!!!!!!!!

IP: *.raster.krakow.pl 01.02.05, 16:27
Boże sprawdziłam już chyba wszystko co tylko można aby moja cera nie była
wiecznie sucha.................i nic. Co polecacie, może wreszcie trafię na
odpowiedni specyfik.
Obserwuj wątek
    • justa_79 Re: Ratunku -sucha cera!!!!!!!!!!!!! 01.02.05, 16:31
      to może napisz, co już sprawdziłaś, będzie prościej coś doradzić. napisz, ile
      wody pijesz dziennie.
      • Gość: Aneta Re: Ratunku -sucha cera!!!!!!!!!!!!! IP: *.pstrykup.pl. / 62.233.151.* 01.02.05, 20:46
        Piję normalnie jak każdy, a jeśli chcesz liste czego używałam to bedę musiała
        do jutra pisać.
        • Gość: Viola Re: Ratunku -sucha cera!!!!!!!!!!!!! IP: *.pstrykup.pl. / 62.233.151.* 01.02.05, 20:46
          A algi nawilżające próbowałaś?
    • Gość: inga Re: Ratunku -sucha cera!!!!!!!!!!!!! IP: *.dip.t-dialin.net 01.02.05, 21:31
      Maseczka dla suchej i zmęczonej cery:

Składniki i ich ilość:
      2 łyżki płatków owsianych zmieszaj z łyżką oliwy z oliwek. Nakładaj na twarz 2
      razy w tygodniu na pół godziny.
      Potem zmyj letnią wodą.
    • Gość: inga Re: Ratunku -sucha cera!!!!!!!!!!!!! IP: *.dip.t-dialin.net 01.02.05, 21:31
      Maseczka odżywcza dla przesuszonej skóry:

Składniki i ich ilość:
      Łyżeczkę miodu zmieszaj z łyżką tłustego twarożku, rozgnieć widelcem. Nanieś na
      twarz na 20 minut. Zmyj letnią wodą.
    • justa_79 Re: Ratunku -sucha cera!!!!!!!!!!!!! 02.02.05, 10:40
      Vichy Nutrilogie, Nanobase? bo o Dermedicu Hydrain 2 pewnie słyszałaś.
      • Gość: iwona Re: Ratunku -sucha cera!!!!!!!!!!!!! IP: *.raster.krakow.pl 02.02.05, 12:01
        Viola , napisz coś o tych algach nawilżających. Chetnie sprawdzę je na sobie.
        • Gość: inka Re: Ratunku -sucha cera!!!!!!!!!!!!! IP: *.raster.krakow.pl 02.02.05, 14:10
          Właśnie napiszcie czy jak robicie same algi to nie macie problemów z nałozeniem
          i skąd wiecie z jaką ilością wody zmieszać? Mnie sie wydaje że to trudne
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka