Gość: Aneta IP: *.raster.krakow.pl 01.02.05, 16:27 Boże sprawdziłam już chyba wszystko co tylko można aby moja cera nie była wiecznie sucha.................i nic. Co polecacie, może wreszcie trafię na odpowiedni specyfik. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
justa_79 Re: Ratunku -sucha cera!!!!!!!!!!!!! 01.02.05, 16:31 to może napisz, co już sprawdziłaś, będzie prościej coś doradzić. napisz, ile wody pijesz dziennie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aneta Re: Ratunku -sucha cera!!!!!!!!!!!!! IP: *.pstrykup.pl. / 62.233.151.* 01.02.05, 20:46 Piję normalnie jak każdy, a jeśli chcesz liste czego używałam to bedę musiała do jutra pisać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Viola Re: Ratunku -sucha cera!!!!!!!!!!!!! IP: *.pstrykup.pl. / 62.233.151.* 01.02.05, 20:46 A algi nawilżające próbowałaś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inga Re: Ratunku -sucha cera!!!!!!!!!!!!! IP: *.dip.t-dialin.net 01.02.05, 21:31 Maseczka dla suchej i zmęczonej cery: Składniki i ich ilość: 2 łyżki płatków owsianych zmieszaj z łyżką oliwy z oliwek. Nakładaj na twarz 2 razy w tygodniu na pół godziny. Potem zmyj letnią wodą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inga Re: Ratunku -sucha cera!!!!!!!!!!!!! IP: *.dip.t-dialin.net 01.02.05, 21:31 Maseczka odżywcza dla przesuszonej skóry: Składniki i ich ilość: Łyżeczkę miodu zmieszaj z łyżką tłustego twarożku, rozgnieć widelcem. Nanieś na twarz na 20 minut. Zmyj letnią wodą. Odpowiedz Link Zgłoś
justa_79 Re: Ratunku -sucha cera!!!!!!!!!!!!! 02.02.05, 10:40 Vichy Nutrilogie, Nanobase? bo o Dermedicu Hydrain 2 pewnie słyszałaś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwona Re: Ratunku -sucha cera!!!!!!!!!!!!! IP: *.raster.krakow.pl 02.02.05, 12:01 Viola , napisz coś o tych algach nawilżających. Chetnie sprawdzę je na sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inka Re: Ratunku -sucha cera!!!!!!!!!!!!! IP: *.raster.krakow.pl 02.02.05, 14:10 Właśnie napiszcie czy jak robicie same algi to nie macie problemów z nałozeniem i skąd wiecie z jaką ilością wody zmieszać? Mnie sie wydaje że to trudne Odpowiedz Link Zgłoś