naila 03.02.05, 08:39 www.allegro.pl/show_item.php?item=40978302 Bo tak jakoś dziwnie zapakowana..?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ziereal Re: Czy to oryginalna próbka? IP: *.238.85.147.adsl.inetia.pl 03.02.05, 10:01 to nie jest probka, tylko GWP, i tak -wyglada na oryginal. Odpowiedz Link Zgłoś
kragmel Re: Czy to oryginalna próbka? 03.02.05, 10:18 GWP - gift with purchase. coś gratisowego, co dostajesz przy okazji zakupu produktów danej firmy. nie przeznaczone do sprzedaży, jeśli to kosmetyk to jest go więcej niż w próbce. może być też kosmetyczka, lusterko i takie tam. Odpowiedz Link Zgłoś
ziereal Re: Czy to oryginalna próbka? 03.02.05, 10:31 GWP nie musi tez byc miniaturka, moze byc pelnowymiarowym produktem (czeste w przypadku szminek), tyle, ze w nieco innym opakowaniu anizeli regularny produkt. Cienie natomiast w formie GWP sa z reguly mniejsze;), podobnie z kremami, tonikami, tuszami (czesto miniaturki -2,5-3ml). Odpowiedz Link Zgłoś
kosmisia Re: Czy to oryginalna próbka? 03.02.05, 10:57 :) dzięki, dzięki, spotkałam się z samym produktem oczywiście, ale skrót jakoś mi do głowy nie wszedł Odpowiedz Link Zgłoś
kosmisia Re: Czy to oryginalna próbka? 03.02.05, 10:55 tak myślałam, że to cos z giftem związanego, ale dzięki :) Odpowiedz Link Zgłoś
new_woman Re: a co to jest bcm? 03.02.05, 11:12 Bez ceny minimalnej. Oznacza to, że ile wylicytujesz tyle płacisz. Zreszą coś o tym powinno być w regulaminie. Pozdrawiam:))) Odpowiedz Link Zgłoś
kragmel Re: a co to jest bcm? 03.02.05, 11:13 na allegro? tam BCM znaczy "bez ceny minimalnej", czyli kupujesz za tyle ile wylicytujesz, sprzedawca nie wyznaczył granicznej ceny, poniżej której nie jest zobowiązany sprzedać. jak jest ustalona cena minimalna to możesz aukcję wygrać, a towaru nie kupić. Odpowiedz Link Zgłoś
kosmisia Re: a co to jest bcm? 03.02.05, 11:25 na allegro, dokładnie właśnie sobie przeglądałam - co druga strona w kategorii kosmetyki to gwp no nie wiem może coś kupię - choć mam obawy przed podróbkami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziereal Re: a co to jest bcm? IP: *.238.88.215.adsl.inetia.pl 03.02.05, 19:04 ale gwp raczej nie podrabiaja:). zreszta, nawet oryginalne pelnowymiarowe kremy da sie na allegro kupic (magdar3 chyab takowe ma). pzd Odpowiedz Link Zgłoś