Dodaj do ulubionych

chce zafarbowac wlosy

IP: *.litnet.bmj.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.05, 10:51
mam pasemka blondu a chce teraz zafarbowac,na cieply braz(czekoladowo
podobne) jak myslicie jak wyjdzie na tym blondzie,pewnie jasniejszy.Jak to
zrobic,zeby byl jeden jednolity kolor??
Obserwuj wątek
    • Gość: Joaśka Re: chce zafarbowac wlosy IP: 82.160.110.* 03.02.05, 11:01
      Ja mialam tez jasne pasemka i zafarbowalam szamponem koloryzujacym z
      palette "Czekoladowy brąz" Kolor wyszedl jednolity,w sumie to powiem Ci,ze nie
      ma róznicy tam gdzie byly pasemka a tam gdzie są naturalne(w moim wypsadku
      ciemno brazowe włosy)Moze będzie róznica póżniej jak kolor będzie sie zmywał
      ale teraz całe włśoy mają jednolity brazowy kolorek:-)
      • Gość: Aga Re: chce zafarbowac wlosy IP: *.litnet.bmj.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.05, 11:06
        a jaka masz cere jaki kolor oczu itd.ja chce tak ten brazowy (czekoladowy) ale
        mam niebieskie oczy,sniada czere niewiem czy nie bede wygladała za blado
        • Gość: Joaśka Re: chce zafarbowac wlosy IP: 82.160.110.* 03.02.05, 12:14
          Ja też mam śniada cere a oczy mam piwne.Myslę,że tym kolorku nie będziesz
          wyglądała blado przy śniadej cerze a brazowy kolor podkreśli ładnie Twoje
          niebieskie oczy.Ja mam piwne oczi i przy tym kolorze włosów i tez wygląda
          ok.Blado mogloby wygladac gdybyś miała bardzo jasna cerę ale ten odcien brązu
          jest bardzo ciepły i pasuje do śniadej cery.Polecam:-)
          • Gość: AGA Re: chce zafarbowac wlosy IP: *.litnet.bmj.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.05, 12:56
            juz nie moge sie doczekac kiedy polece do sklepu kupie,Ty masz szamponem? ile
            ci sie trzyma?
            • Gość: Joaśka Re: chce zafarbowac wlosy IP: 82.160.110.* 03.02.05, 17:27
              Używałam szamponu z Palette(odcień czekoladowy brąz)tego do 24 myc ale trzyma
              on mi się na wlosach już prawie 3 miesiąc(a myje włosy codziennie)Moze w miare
              upływu czasu kolor stracił troszkę na intensywaności i wyblakł ale generalnie
              odrostów nie widac(moze dlatego ze moje naturalne włosy mają podobny kolor do
              odcienie szamponu)Ale przestrzegam Cię,ze po szamponie Palette często po tym
              odcieniu "Czekoladowy brąz"wychodzi kolor bardzo intensywny,prawie czarny.U
              mnie wyszedł ciemny brąz ale o ładnym ciepłym,czekoladowym odcieniu...w sumie
              bardzo mi sie podoba ten odcień z czasem szampon sie zmywa i kolorek tez jest
              mniej intensywny,odcien troszke łagodnieje.Jest jeszcze szampon koloryzujący z
              Joanny o odcieniu :Czekoladowa pokusa" który daje podobno mniej intensywny
              efekt czyli jest mbniejsze ryzyko,ze włosy wyjda Ci czarne lub za ciemne ale
              jeszcze go nie stosowałam.Moze go wyprobuję nastepnym razem zamiast
              Palette,zobacze jaki daje ten z Joanny kolorek:-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka