Gość: vikka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.05, 22:54 z braku czasu ogoliłam sobie 'kotka' maszynką (zawsze robie wosk) i po 2 dniach wyskoczylo mi niefajne podraznienie,coś jakby wysypka. jak sie tego pozbyc,co proponujecie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: vikka Re: podrażnienie:((((((((( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.05, 12:41 podbijam wątek,bo się zadrapię zaraz;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mala Re: podrażnienie:((((((((( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.05, 12:45 Czekaj, samo powinno przejść po jakimś czasie. Może posmaruj jakimś kremem nawilżającym? Odpowiedz Link Zgłoś
greta.greta Krem Nivea 05.02.05, 12:56 Posmaruj kremem nivea, takim najzwyklejszym. Nie wiem dlaczego, ale mi pomogło :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vikka dzięki:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.05, 13:10 samo to chyba nie przejdzie,przynajmniej sie nie zanosi na to:( spróbuje z tym kremem zaraz....zobaczymy:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mala Re: dzięki:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.05, 13:14 Najlepiej grubą warstwą, niech się dobrze skóra nawilży. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vikka Re: dzięki:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.05, 13:16 posmarowałam,ale cienko,bo sie boje,ze przez gruba warstwe kremu skora nie oddycha i jeszcze gorzej bedzie:) Odpowiedz Link Zgłoś