Gość: madzia IP: *.dip.t-dialin.net 05.02.05, 22:37 czy po hennie bardzo sie niszcza rzesy?jak czesto trzeba robic,jak juz sie zacznie?czy rzesy wypadaja?czy polecacia czy odradzacie? Dzieki za odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
smee Re: HENNA????PIERWSZY RAZ:) 05.02.05, 22:44 Robilam henne na rzesy 3 razy, nic sie nie zniszczylo. Po mniej wiecej 2 tygodniach rzesy bladly, ale do naturalnego koloru (straszyli mnie, ze one sie wybiela od henny, bo tam jest woda utleniona, ale bylo OK). Ogolnie bardzo polecam, jezeli nie masz paranoi, ze jakies blotko lezy Ci na oczach, a Ty nie mozesz ich otworzyc i dostajesz paniki (jak ja ;P) ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ali Re: HENNA????PIERWSZY RAZ:) IP: *.chello.pl 06.02.05, 10:30 henna jest ok;) nie wydaje mi się żeby jakoś niszczyła moje rzęsy i brwi, ja polecma bo to wygoda jakich mało Odpowiedz Link Zgłoś
avf07 Re: HENNA????PIERWSZY RAZ:) 06.02.05, 10:35 Jesli zaczniesz robic stale, to woda uleniona bedzie miala wplyw, moja mama robi od dluzszego czasu i widze golym okiem efekty... Nie wypadaja, ale bardzo sie rozjasnily- i teraz trzeba robic juz ciagle. Jednak jest to wygoda, wiec chyba po prostu cos za cos... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzia Re: HENNA????PIERWSZY RAZ:) IP: *.dip.t-dialin.net 06.02.05, 11:11 a ja i tak mam jasnawe rzesy wiec chyba sie zdecyduje.dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agni Re: HENNA????PIERWSZY RAZ:) IP: *.chello.pl 06.02.05, 11:17 ja robie od jakichs 12 lat regularnie... nie wypadają, nie krusza się, sa długie...ale wyblakły, niestety, na amen... czasem przeklinam pomysł, kiedy zdecydowałam sie na to pierwszy raz, bo i tak tuszem maluję, tyle ze jak mam henne, to rano i po zmyciu makijazu w domu czuje sie lepiej...a jak akurat nie mam...no cóz, spuśćmy na to zasłone miłosierdzia (łubudu!) a nawet z natury nie takie jasne były...kiedys... nie kruczoczarne, fakt, ale i nie takie jak teraz... jak masz ochotę na mała przygodę, to pare razy zrob...jak więcej, musisz sie liczyć z "miłościa na całe zycie bez prawa do rozwodu" pozdr... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marzena Re: HENNA????PIERWSZY RAZ:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.02.05, 18:22 ja odradzam.rzeski wypadaja i sie lamia Odpowiedz Link Zgłoś
naina Re: HENNA????PIERWSZY RAZ:) 06.02.05, 18:43 Warto sprawdzic,ja tez sie balam za pierwszym razem ale juz od paru lat chodze mniej wiecej co 2 mies.Rzesy mam jasne,wiec lepej sie czuje jak sa przyciemnione,ale i tak przed wyjsciem maluje tuszem;)Najlepiej zapytac sie kosmetyczki,mi powiedziala,ze wody utlenionej dodaje sie bardzo malo,a henna oblepia wloski tworzac warstwe ochronna.Jak raz pojdziesz nic sie nie stanie.Pozdr! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: HENNA????PIERWSZY RAZ:) IP: *.tvp.pl 18.02.05, 08:59 Zastanawiam się nad zrobieniem henny rzęs w domu - przy pomocy kolerzanki. Tylko szczerze mówiąc nie wiem jak się do tego zabrać, co przygotować, itp. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
justa_79 Re: HENNA????PIERWSZY RAZ:) 18.02.05, 11:02 hennę, wode utlenioną, pojemniczek do wymieszania i szczoteczkę do nakładania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: HENNA????PIERWSZY RAZ:) IP: *.tvp.pl 18.02.05, 15:30 Dziękuję, jak tylko wyjdę z pracy to zaraz pędzę po "przybory" ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zosia Re: HENNA????PIERWSZY RAZ:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.05, 09:06 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=211&w=20026582&a=20026582 Odpowiedz Link Zgłoś