Gość: Ania* IP: *.one.pl 06.02.05, 10:39 www.iwostin.pl/prod.id_28.html dziewczyny mialyscie moze ten kremik???powiedzcie cos o nim dzieki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
a.kopiko1 Re: iwostin 06.02.05, 22:26 Ja miałam kilka miesięcy temu, na początku był ok, bardzo dobrze się po nim skóra czuła ale po jakimś czasie skóra zaczęła reagować zaczerwienieniem, swędzeniem więc go odstawiłam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: go Re: iwostin IP: *.elpos.net / *.elpos.net 10.02.05, 17:42 na poczatku nawet niezle matowil i nagle przestal, a juz myslalam ze w koncu trafilam na cos dobrego. Odpowiedz Link Zgłoś
meriamon Re: iwostin 11.02.05, 08:51 Ja mam żel na dzień,wahałam się własnie miedzy emulsją,a żelem,ale nie żałuje,jak zużyje żel to kupię emulsję... A żel faktycznie matuje,może nie na długo...bo mój nos to wręcz,że tryskające sebum,ale nieźle sobie daje radę... Mam też krem na noc i jestem bardzo zadowolona,skóra rano jest po nim taka gładziutka...super... Na początku drażnił mnie mocny zapach ojeku z dzrewa herbacianego,ale juz sie z nim oswoiłam i jest gut :) Odpowiedz Link Zgłoś
mazia79 Re: iwostin 11.02.05, 10:11 A czy mozna ten krem na noc stosowac równiez na dzień. Jakie sa ewentualne przeciwwskazania??? Odpowiedz Link Zgłoś
paputerek Re: iwostin 11.02.05, 10:47 w kremie na noc są jakieś niewielkie ilości kwasów owocoych więc dlatego pewnie proponują by uzywac na noc, ale i tak ja bym używała w dzień kremu z filtrem mininimum 20 bez względu czy będzisz go stosowała na noc czy na dzień mam żel na dzień używam od tygonia ale narazie jaestem naprawdę miło zaskoczona pzdr:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trawiasta Re: iwostin IP: *.limes.com.pl 11.02.05, 10:53 Mialam i wysuszyl mi skore; ale pewnie dlatego, ze mam cere mieszana (choc strefa T bardzo mocno sie przetluszcza). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: noana Re: iwostin IP: *.torun.mm.pl 11.02.05, 11:51 ja mam zel na dzien i uzywalam probek kremu matujacego, wiec mam porownanie. mam dziwne wrazenie,ze zel lepiej matowi maja skore... niestety na mrozy trzeba uzywac gestrzych kremow(zalecenie kosmetyczki) bo woda zawarta w zelach wyparowuje i na mrozie podraznia. ja jednak osobiscie bnie kupie emulsji matujacej (choc jestem wielbicielka iwostinu) bo mi nie dala zadowalajacego efektu matowienia. matowi mnie na 1-2 godz i koniec. Odpowiedz Link Zgłoś