Dodaj do ulubionych

Dax Cosmetics-Chińskie zioła

IP: *.bielsko.sdi.tpnet.pl 01.06.02, 10:07
CZy któraś z WAs używała tych kosmetyków?
Chciałabym wypróbować ,ale trochę się boję ,bo mam wrażliwą cerę.
Skład jest bardzo zachęcający-dziki ryż ,zielona herbata itd.Nigdy jednak nie
używałam niczego tej firmy dlatego proszę Was o radę.
Obserwuj wątek
    • Gość: katrina Re: Dax Cosmetics-Chińskie zioła IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 01.06.02, 12:22
      zajrzyj na www.wizaz.pl
      • Gość: mimi6 Re: Dax Cosmetics-Chińskie zioła IP: *.bielsko.sdi.tpnet.pl 01.06.02, 12:50
        Zajrzałam tam ,a nawet pisałam o tych kosmetykach w wątku "Sza",który z resztą
        sama założylam.Głownym składnikiem kosmetyków SZA jest dziki ryż znajdujący się
        też w składzie "Chińskich ziół".Stąd właśnie moje zainteresowanie tymi
        kosmetykami.ZAstanawiam się nad serią ASZ,ale pomyślałam ,że może warto
        wypróbować "CHińśkie zioła".Sama nie wiem.
    • deczi Re: Dax Cosmetics-Chińskie zioła 01.06.02, 13:18
      Używałam kremu pod oczy (dobra konsytstencja i nie klei się, ale nie wiem, czy
      był rewelacyjny, bo byłam zbyt leniwa, żeby go regularnie używać) i mleczka z
      tonikiem (dość dziwny zapach, ale można się przyzwyczaić, w sumie całkiem
      niezłe). Jest jeszcze jakaś maseczka lotosowa i sama jestem jej ciekawa.
      • Gość: ptasia Re: Dax Cosmetics-Chińskie zioła IP: *.wcp.pl 01.06.02, 13:25
        o maseczce slyszalam dużo pochlebnych opinii, ale sama nie stosowałam
        • Gość: Marta Re: Dax Cosmetics-Chińskie zioła IP: *.pl 01.06.02, 13:47
          Ja bardzo lubię kosmetyki tej firmy poza tonikami, które się pienią i tłuszczą
          skórę.Ale maseczki mają rewelacyjne.Używam teraz tej z chińskimi ziołami( taka
          wściekle różowa tubka) , bardzo ładnie wygładza, nawilża i odmładza
          twarz.Polecam z czystym sumieniem! Równie dobra jest cała seria dla wrażliwców
          z lnem i bawełną i seria z minerałami.Moja mama używa teraz kremów Fitolift i
          też jest bardzo zadowolona.Mimi, na twoim miejscu nie przepłacałabym za kremy
          pani Szapołowskiej , których skład niczym nie różni się od serii Chińskie
          zioła.Te jej kosmetyki są potwornie drogie, bo płaci się w zasadzie za nazwisko-
          a jeszcze nic pochlebnego o nich nie słyszałam.
          • Gość: katrina Re: Dax Cosmetics-Chińskie zioła IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 01.06.02, 14:15
            Przy kosmetykach Sza płaci się też pewnie za opakowania.
            Dziewczyny, czy firma Dax Cosmetics ma w ogóle stronę www? Z Googlem znalazłam
            tylko projekt strony, oczywiście nieaktywny. Z www.wizaz.pl znikneły linki co
            mnie bardzo irytuje.
    • Gość: satiaa Re: Dax Cosmetics-Chińskie zioła-Katrina IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 01.06.02, 14:44
      ja bardzo sobie chwale krem na noc tej serii-nie jest za tlusty , ale fajnie
      nawilza, rano naprawde ladnie skora wyglada:))i zapach tez calkiem przyjemny:)))
      Katrino-jest taka strona dla dziennikarzy , gdzie mozna sobie sporo poczytac o
      dax cosmetics: www.pegasus.pl/dziennikarze/ i tam bedziesz zobaczysz ikonke z
      logiem tej firmy:))))0
      a tak apropo firmy diademu , niestety jeszcze dwa razy wyslalam maila do nich z
      zapytaniem o sklep w krakowie , ale niestety nie odpisali:(no wracam do
      ksiazek.....egzaminow czas..
      • Gość: katrina Re: Dax Cosmetics-Chińskie zioła-Katrina IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 01.06.02, 15:08
        Gość portalu: satiaa napisał(a):

> ja bardzo sobie chwale krem na noc tej serii-nie jest za tlusty , ale fajnie
        > nawilza, rano naprawde ladnie skora wyglada:))i zapach tez calkiem przyjemny:))
        Ale który? Sza czy Dax Cosmetics?

> Katrino-jest taka strona dla dziennikarzy , gdzie mozna sobie sporo poczytac o
        > dax cosmetics: www.pegasus.pl/dziennikarze/ i tam bedziesz zobaczysz ikonke z
        > logiem tej firmy:))))
        Dzięki :-)
        > a tak apropo firmy diademu , niestety jeszcze dwa razy wyslalam maila do nich z
        > zapytaniem o sklep w krakowie , ale niestety nie odpisali:(
        Irytujące, nie? Helena Rubinstein, Lancome itp odpowiwdają na maile, a Diadem nie
        raczy! Mnie tez nie odpisali. Nie chcę uogolniać że to wszystkie polskei firmy
        tak postpują, od wielu dostałam odpowiedzi.

no wracam do
        > ksiazek.....egzaminow czas..
        Ha ha, to jest to co i ja powinnam robić teraz! :-)
    • Gość: just. Re: Dax Cosmetics-Chińskie zioła IP: 212.160.236.* 03.06.02, 09:00
      Maseczka "chińskie zioła" jest odlotowa !!!! (cena- 10,90 zł).
      Z serii z minerałami też mają super maseczkę. A ostatnio kupiłam krem
      relaksujący do stóp z serii "Natura" za 2,99 zł (!!!) i jest po prostu boski!
      W ogóle jestem wielka fanką Dax Cosmetics (i to dzięki Wam to "odkryłam"!!!)
      • Gość: mimi6 Re: Dax Cosmetics-Chińskie zioła IP: *.bielsko.sdi.tpnet.pl 03.06.02, 09:21
        DZięki za te opinie.Przynajmniej coś już wiem.Na www.wizaz.pl przeczytałam,że
        dobry jest też peeling -chińskie zioła.Ciekawe jakie jest to mleczko 3 w
        1.Trochę się boję ,ale może wypróbuję.
        • Gość: Kim Re: Dax Cosmetics-Chińskie zioła IP: 213.77.91.* 03.06.02, 10:25
          Polecam z czystym sumieniem krem pod oczy z chińskimi ziołami. Wcześniej
          używałam też z DC kremu z minerałami i chyba zmniejszyły mi się zmarszczki,
          hihihihi. A może to dlatego, że jestem zakochana?
          • Gość: ania Re: Dax Cosmetics-Chińskie zioła IP: 217.98.124.* 03.06.02, 10:40
            Kim,myślę , że to jest jedeyny powód zmniejszenia się Twoich zmarszczek!!!Ja
            skusiłam się na ten sam krem po zdaniu o efekcie wypoczętych oczu.Niestety na
            mnie nie działa, choć krem jest dosyć przyjemny.Ale na maseczkę skuszę się na
            pewno!
    • Gość: ryża Re: Dax Cosmetics-Chińskie zioła IP: 195.116.167.* 03.06.02, 12:08
      Dla mnie kosmetyki Dax są rewelacyjne. zwłaszcza z serii Chińskie zioła ( ze
      względu na zapach). Krem nawilżający na dzień jest lekki, szybko się wchłania,
      orzeźwia skórę , pieknie pachnie. POlecam też krem na dzień i na noc ( razem)
      lekko natłuszczający.
      • Gość: mimi6 Re: Dax Cosmetics-Chińskie zioła IP: *.bielsko.sdi.tpnet.pl 03.06.02, 12:37
        A czy nadają się do wrażliwej cery?
        • Gość: ryża Re: Dax Cosmetics-Chińskie zioła IP: 195.116.167.* 03.06.02, 18:20
          mam dosyć wrażliwą cerę ale nie bardzo. Odnoszę wrażnie, że chińskie zioła
          nawet łagodzą podrażnienia.
          • Gość: mimi6 Re: Dax Cosmetics-Chińskie zioła IP: *.bielsko.sdi.tpnet.pl 03.06.02, 19:32
            Jeśli tak to spróbuję.Może zacznę od maseczki i mleczka do demakijażu.
            Dziękuję za odpowiedź!
    • dzokejka Re: Dax Cosmetics-Chińskie zioła 06.06.02, 09:06
      kupiłam sobie krem pod oczy i niestety, tydzień później "poszedł w świat".
      Przez pierwsze parę dni było Ok, a potem zaczął podrażniać mi skórę,
      szczególnie w kącikach oczu, szczypać. Teraz używam Mak Polleny Urody i jestem
      zadowolona. Ale muszę przyznać, ze kosmetyki Daxa nigdy mi nie służyły.
      • Gość: maja281 Re: Dax Cosmetics-Chińskie zioła IP: 213.134.172.* 06.06.02, 10:30
        Skoro tak zachwalacie to kupię sobie tą cudowną maseczkę na próbe:))) później
        napisze o swoich przemyśleniach na jej temat:)))
    • Gość: ananies Re: Dax Cosmetics-Chińskie zioła IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.06.02, 11:18
      Za Waszą radą skusiłam się na maseczkę z tej serii (mleczko do demakijażu
      miałam już wcześniej - super, i nie podrażnia oczu, ale ja nie mam specjalnie
      wrażliwych). Jeszcze jej nie wypróbowałam, ale chciałam Wam napisać, że w
      Galerii Centrum w Galerii Mokotów przy zakupie maseczki dostałam parę próbek z
      tej serii (krem na dzień i na noc), tak że jak ktoś jest zaiteresowany
      wypróbowaniem, to niech poprosi o próbki.
      Pozdrawiam, a.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka