Dodaj do ulubionych

kenzo de kenzo.

12.02.05, 19:53
witam
kiedys dostalam od meza te perfumy, kupione na lotnisku w Paryzu. nigdzie
nie widzialam ich w perfumeriach
moze wiecie czy mozna je dostac w Polsce i ile kosztuja, i czy występują
tylko w formie wody toaletowej ( bo taką znam)
pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: Justa Re: kenzo de kenzo. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.05, 10:46
      Ja mam kenzo La monde. Takie we flakoniku na kształt jakiegoś kwaitka. jestem
      wierna Kenzo dość długo i mniej więcej się orientuję. W Sephorze jest duży
      wybór, ale nie wime, o którym zapachu konkretnie mówisz.
      • zuziarozia Re: kenzo de kenzo. 13.02.05, 11:05
        witaj
        kenzo de kenzo sa bardzo podobne do le monde , tez maja kwiatek tylko są koloru
        tzn woda jest ciemniejsza , pomarańczowa, z opisu wynika ze są również cięższym
        zapachem , zawiera mandarynkę , pomaranczę, paczulę amber
        bardzo mi sie spodobały i chciałabym ponownie je kupić
        na allegro widziałam tylko z opisu bo brak zdięcia tester
        pozdr
        • Gość: Justa Re: kenzo de kenzo. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.05, 11:15
          To chyba Ci nie pomogę.Przez ostatnie 5 lat w Polsce widziałam jedne podobne do
          La monde- w takim samym flakoniku, tylko zielonkawe i w zielonym pudełku- La
          monde były w żółtym, choć teraz i tak opakowania się zmieniły. Pozdrawiam.
          • Gość: zuziarozia Re: kenzo de kenzo. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.05, 11:21
            dzięki
            właśnie znalazłam je na truskawce, tylko flakonik jakby troche inny i mam obawy
            czy aby na pewno oryinalne,
            jednak cena bardzo zachecająca,
            ponieważ zbliżają sie moje imieniny, naciągnę męża na ten prezent
            jest to drugi obok jungle moj ulubiony zapach
            skoro tez uzywasz kenzo, to jaki jest twoj faworyt,
            szkoda, że nie znam tego la monde, jak bede miała okazje to powącham
            dzieki za odzew na moje pytanie
            • Gość: Justa Re: kenzo de kenzo. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.05, 11:36
              Próbowałam tych Kenzo, które są dostępne w Polsce i zdecydowanie od 3 lat mój
              zapach to La Monde. Polecam.:)
            • dori7 Re: kenzo de kenzo. 13.02.05, 11:41
              Ja kocham Le monde est beau i obydwa Jungle, Slonika i Tygrysa :))
              Le monde est beau, w identycznym flakoniku jak klasyczne Kenzo, sa na pewno do
              dostania w Polsce - wydaje mi sie, ze klasyczne Kenzo tez bywaja, ale o wiele
              rzadziej. Na strawberry.net maja oryginaly, kupuj spokojnie, tylko koniecznie
              popros, zeby Ci oznaczyli na przesylce, ze to prezent.

A w ogole to serdecznie zapraszam na Forum o perfumach
              :))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka