Dodaj do ulubionych

Zapach Wasz Ukochany???

13.02.05, 14:55
W związku ze zbliżającymi się Walentynkami ciekawi mnie, co kupiliście
Waszym "Walentynkom"???
Ja osobiście jestem "antywalentynkowa"(blee, nie lubię tego świeta, bo
miłość powinno się okazywać cały czas, a nie tak na pokaz...)
Ale wracając do pytania - jaki jest Wasz ulubiony perfum?
Mój to Dolce&Gabbana "Light Blue" - w opinii moich znajomych jest cudny i
idealny dla mnie,często ktos pytał, co tak ładnie pachnie? choć mi się lekko
już znudził.
Więc poszukuję nowej inspiracji...
Obserwuj wątek
    • Gość: lili202 Re: Zapach Wasz Ukochany??? IP: *.ls.net.pl 13.02.05, 14:59
      heh moj ulubiony tez jest light blue (od roku)ale tez ta milosc powoli
      przechodzi bo mam straszna chetke na hot couture givenchy (edt-rozowa) pozniej
      bedzie pewnie lolita lempickaa pozniej to juz nie wiem :)
      • Gość: niezdecydowana Re: Zapach Wasz Ukochany??? IP: *.magma-net.pl 23.02.05, 20:32
        Właśnie mam dylemat czy kupić Givenchy Amarige D'amour czy Dolce&Gabbana Light
        blue. Może mnie utwierdzicie które z tych perfum warto kupić.
        Z góry dzięki.
    • lunalovelight Re: Zapach Wasz Ukochany??? 13.02.05, 15:08
      perfumy, ktore zawsze mam na toaletce:
      salvador dali - dalimania
      kenzo - jungle elephant
      christian dior - poison [bordowe, aktualnie nie mam, musze kupic ;)]
      escada - island kiss

+ kilka innych butelek, ale tamte traktuje nieco po macoszemu ;)
      • stephanie_s Re: Zapach Wasz Ukochany??? 13.02.05, 15:15
        moje ukochane to przede wszytstkim:gucci envy
        • Gość: inga Re: Zapach Wasz Ukochany??? IP: *.dip.t-dialin.net 13.02.05, 15:32
          moje ukochane to COCO Chanel Mademoiselle
    • Gość: beata Re: Zapach Wasz Ukochany??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.05, 15:37
      moje to nowa ,walentynkowa Escada,mmm taka słodziutka...
    • Gość: S. Re: Zapach Wasz Ukochany??? IP: 217.149.244.* 13.02.05, 15:58
      Jeżeli miałabym wybrac tylko ten jeden jedyny to tylko Dolce Vita Diora :)
      • beata825 Re: Zapach Wasz Ukochany??? 13.02.05, 16:08
        gosciu S,czy ten zapach jest słodki ?,tzn.podobny do Escady?
        • Gość: Lenka Re: Zapach Wasz Ukochany??? IP: *.chello.pl 13.02.05, 16:12
          Ja lubię Mexx-Waterlove.
        • Gość: S. Re: do beata825 IP: 217.149.244.* 13.02.05, 21:26
          Zapach jest trochę słodki ale nie taki jak Escada.Niektóre słodkie zapachy są
          nieraz duszące,mdłe a Dolce Vita według mnie nie,zapach jest bardzo
          trwały.Podaję Ci link z dokładnym opisem tych perfum. Pozdrawiam
          www.pedet.pl/x_C_I__P_7010741-7010001.html
          • Gość: beata Re: do beata825 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.05, 23:59
            ale super ,dzieki!!
    • olka74 Re: Zapach Wasz Ukochany??? 13.02.05, 16:11
      Uwielbiam "All about Eve" Joop'a
    • Gość: Ivre Re: Zapach Wasz Ukochany??? IP: *.zaodrze.punkt.pl / *.zaodrze.punkt.pl 13.02.05, 16:38
      Ten jeden to 'Naomagic' od Naomi Campbell :)
    • shando Re: Zapach Wasz Ukochany??? 13.02.05, 19:42
      Ja też używam Light Blue, jest super ale moja ulubiona perfuma to Issey
      Miyake "Le Feu D'Issey" (czerwona)- cudowny, orientalny zapach.Na pewno Ci sie
      spodoba!!
      • Gość: agni Re: Zapach Wasz Ukochany??? IP: *.chello.pl 23.02.05, 21:25
        wreszcie! wreszcie ktoś, kto lubi Le Feu! ale prawdziwego używasz, tego
        pierwszego, nie light? Ja mam jeszcze trochę więcej niż połowa 75-tki...
        Nigdzie już kupić nie mogę...
        pozdr.
    • Gość: SUSIE Re: Zapach Wasz Ukochany??? IP: *.multicon.pl / *.multicon.pl 13.02.05, 19:48
      ja lubuję się w tradycyjnym OPIUM ... to zapach dla kobiety sukcesu, znającej
      swą wartość
      • Gość: Inka_25 Re: Zapach Wasz Ukochany??? IP: *.szwajcarska.pl 13.02.05, 23:24
        Mój ulubiony to "GREEN TEA" ELIZABETH ARDEN i "NATURE MILLENAIRE" YVES ROCHER.
    • Gość: madrugada Re: Zapach Wasz Ukochany??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.05, 23:29
      Bezapelacyjnie Hugo Boss deep Red!!! Choc obecnie zmienilam,po 2-3(?)latach.
      A swoja droga,ciezko jest mi znalesc perfumy,ktore by mi sie podobaly.To juz
      wiecej meskich znam,ktroe lubie(na mym facecie).
      A light blue uzywa moja siostra. Sa b.ladne,ale do mnie nie pasuja.
      aha, teraz mam Armani mania, b.mi sie podobaja,ale malo trwale:(((
      pzdr
    • dori7 Re: Zapach Wasz Ukochany??? 13.02.05, 23:43
      Deci Dela Niny Ricci, Sun Moon Stars Lagerfelda, Grain de Folie Gres, Etoile du
      Sud Fragonarda i Que viva! Escady :))

Najwiecej komplementow dostaje za pierwsze, drugich uzywam od lat na wieczor,
      trzecie odkrylam niedawno z pelnym zachwytem, czwarte sa moje randkowe, a piate
      ukochane na cieple, letnie wieczory. Wszystkie raczej rzadko spotykane, wiec
      sie nie natykam co krok na zapachowe klony, a moj facet ogladajac sie za
      zrodlem smuzki znanego zapachu wie, ze to na 100% ja :))

Oprocz tego kocham jeszcze Slonia i Tygrysa Kenzo oraz kilka innych zapachow,
      ale ta piatka wyzej jest najukochansza :))
    • martita503 Re: Zapach Wasz Ukochany??? 14.02.05, 02:04
      uwielbiam Thierry Mugler "angel" - pyszne, slodkie jak wata cukrowa i kojaza mi
      sie z wakacjami...
      pazatym wszystkie naomi - oprocz "exult" - "naomagic" tez bardzo slodkie,
      aczkolwiek zupelnie inne niz "angel", "by naomi campbell" - intensywne, wanilio-
      anyzowe, i "mystery" moj najnowszy nabytek:)
      i co jeszcze? oczywiscie hugo boss "deep red" ideal:)
      • Gość: Renatka Re: Zapach Wasz Ukochany??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.05, 05:35
        Ja bardzo lubie dostawać nowe zapachy. Jest kilka takich, które wywołują u mnie
        jakieś przyjemne skojarzenia, np. Dune_Diora (to juz klasyka), Flower Kenzo,
        Clinique Happy Heart-ostatnio mój najukochańszy:) L'Instant Guerlain...co tam
        jeszcze...Dolce Vita Diora, jeden zapach Shiseido ale zaraz zaraz, jak on sie
        zanywa...Energizing Fragrance...pachnie dla mnie konwaliami:),Lolita
        Lempicka....no i AVONU takie coś z miotełką czarną;))
        Reszty na razie nie pamiętam:))
        • Gość: Inezz Re: Zapach Wasz Ukochany??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.05, 06:41
          Fendi Theorema i Fendi Theorema Leggero. Zapachy dość mocne, nietypowe, szczególnie ładnie pachnie nuta serca.Koleżanki w pracy uzywają: Aqua do Gio, Kenzo Flower, Chanel 5 i Freya ( Oriflame), mój wśród nich jest najbardziej wyrazisty i wyróżniający się.
    • polojama Re: Zapach Wasz Ukochany??? 14.02.05, 12:10
      Jest teraz nowy zapach Moschino, bardzo, ale to bardzo podobny do D&G "Light
      blue". Chyba nazywa się "I love, love" (ale może się mylę). Ja miałam "light
      blue" latem i bardzo mi pasował, ale moje ukochane perfumy to Allure. Kupuję
      takie zestawy 3*15ml. Są fajne, bo zmieszczą się nawet w najmniejszej torebce.
      Teraz mam Mont Blanc "Individuelle" i też są suuuuper!
      A jak ktoś lubi owocowe zapachy to jest nowy zapach Escady - taki mniam mniam!
      • Gość: beata Re: Zapach Wasz Ukochany??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.05, 12:12
        taak..ta Escada jest mmmm...taka słodziutko owocowa...zastanawiam sie własnie
        nad kupnem,pzdr.
        • Gość: madzi1 Re: Zapach Wasz Ukochany??? IP: *.acn.waw.pl 14.02.05, 12:19
          moje ukochane to ralph lauren "ralph". mialam escade island kiss, bardzo
          niewydajne, 30ml starczylo mi na miesiac, a nie wylewam na siebie litrami
          perfum. ralph 30 ml starcza mi na ok 3 miesiace. perfumy escady sa b.ladne,
          takie w moim stylu, ale nie stac mnie na tak niewydajne perfumy :) zreszta mimo
          eksperymentow z perfumami zawsze wracam do tych jedynych.
          pozdrawiam
          • Gość: baluska Re: Zapach Wasz Ukochany??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.05, 13:48
            uwielbiam deep red hugo bossa. Używam też green tea elizabeth arden, ale chyba
            za długo, bo już go nawet na sobie nie czuję
            • Gość: ania Re: Zapach Wasz Ukochany??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.05, 20:52
              Moje ukochane:
              Eau de Dolce Vita od lat....
              Coco Mademoiselle od początku istnienia

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka