Dodaj do ulubionych

Tonik sciągający pory, ale bez alkoholu

03.06.02, 19:15
Dziewczyny zależy mi na toniku sciągającym pory i matującym , ale bez alkoholu. Do tej pory trzymałam się
różnych wersji toników z serii AA Oceanica, miałam też bezalkoholowy AVonu. Ale one nie spełniały tych zadań,
dlatego myslę o zmianie. Niestety zauważyłam że wsród toników mało jest takich o upragnionych przeze mnie
własciwosciach. Zastanawiam się nad kupnem Vichy do cery mieszanej - on nie zawiera alkoholu, ale czy
rzeczywiscie będzie się dobrze sprawdzał. Poradźcie.
Obserwuj wątek
    • Gość: Kajka Re: Tonik sciągający pory, ale bez alkoholu IP: 62.89.124.* 04.06.02, 09:04
      Nistety Vichy nie używałam, ale u mnie najlepiej się sprawdził tonik Biopur
      Biothermu. Nie ma alkoholu, ma natomiast specjalną glinkę. Mi bardzo fajnie
      sciąga pory.
      • Gość: kasica Re: Tonik sciągający pory, ale bez alkoholu IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.06.02, 17:53
        Tez mialam ten tonik i dobrze sie sprawdzal, polecam.
    • Gość: lilka Re: Tonik sciągający pory, ale bez alkoholu IP: 195.61.132.* 04.06.02, 11:10
      mialam fajny tonik Orlane bezaolkoholowy i z wyciagiem z drzewa herbacianego.
      Fajnie matowal i lekko sciagal pory. Poza tym udalo mi sie kupic w promocji
      butle 400 ml za cene 200 ml ;-)
      • mokka Re: Tonik sciągający pory, ale bez alkoholu 04.06.02, 14:57
        A powiedzcie mi jeszcze ile te wasze cudownosci kosztują i czy warto wydawać kasę na tonik z wyższej półki?
        • Gość: Kajka Re: Tonik sciągający pory, ale bez alkoholu IP: 62.89.124.* 04.06.02, 15:16
          Tonik Biopur Biothermu kosztuje 80 PLN (taniej w wolnocłówce). Czy warto - to
          zależy, ja nie żałuję wydanej kasy bo mi pory trochę się zmniejszyły a to nie
          takie proste :-), ale nie wiem czy u Ciebie zadziałał by podobnie.
          Do niedawna używałam tylko drogich kremów, a mleczek i toników ze średniej
          półki i niby było O.K. Jakiś czas temu zainwestowałam w całą gamę kosmetyków i
          cera jest dużo lepsza, ale też nie każda droga firma jest dobra dla każdego
          typu cery. Najlepiej, jak mogłabyś dostac próbki.
          • Gość: majeczka Re: Tonik sciągający pory, ale bez alkoholu IP: *.dtvk.tpnet.pl 04.06.02, 18:13
            Gość portalu: Kajka napisał(a):

> Tonik Biopur Biothermu kosztuje 80 PLN (taniej w wolnocłówce). Czy warto - to
            > zależy, ja nie żałuję wydanej kasy bo mi pory trochę się zmniejszyły a to nie
            > takie proste :-), ale nie wiem czy u Ciebie zadziałał by podobnie.
            > Do niedawna używałam tylko drogich kremów, a mleczek i toników ze średniej
            > półki i niby było O.K. Jakiś czas temu zainwestowałam w całą gamę kosmetyków i
            > cera jest dużo lepsza, ale też nie każda droga firma jest dobra dla każdego
            > typu cery. Najlepiej, jak mogłabyś dostac pró

POlecam Tonik-zmywacz opracowany przez prof.dr Tuszynskiego dostepny w aptekach
            (nie we wszystkich). Jest to kosmetyk krzemowy, ktory przeznaczony jest do
            pielgnacji skory tlustej, mieszanej i normalnej. Powoduje zewzenie porow skory,
            wyraznie rozjasnia koloryt skory(tego u siebie nie zauwazylam, ale jest napisane
            na opakowaniu).Pozostawia matowa i gladka skore. Za 200 ml zaplacilam 14PL
            POpytaj w aptekach, moze bedziesz mogla go sobie zamowic.
            Pozdrawiam
            Majka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka