Gość: ola IP: *.laczpol.net.pl 17.02.05, 22:07 ile mozna schudnac jedzac tylko marchewki jakies owoce ,pijac wode i cherbatke?????// Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Venise Re: tydzien na marchewkach IP: *.chello.pl 17.02.05, 22:21 Wystarczająco :) Tylko nie zapomnij podczas tego odchudzania o cwiczeniach ortograficznym, bo widac, ze z ortografii jestes słaba, Kochana :) Herbatka ;) Pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Venise Re: tydzien na marchewkach IP: *.chello.pl 17.02.05, 22:22 ortograficznych* Odpowiedz Link Zgłoś
hefalump84 Re: tydzien na marchewkach 17.02.05, 23:09 wystarczająco to znaczy ile??bom ciekawa:)może sama się pomęczę:> Odpowiedz Link Zgłoś
naina Re: tydzien na marchewkach 17.02.05, 23:18 Nie przesadzaj z dieta,moja kolezanka tydzien na marchewkach przeplacila zdrowiem,wyladaowala w szpitalu z wycienczenia.Chciala schudnac przed impreza rodzinna.Lekka dieta powinna zawierac podstawowe produkty czyli bialko tez (aminokwasy),wiec nie zapomnij o jogurtach itp,a diety zawierajace minimalna ilosc kalorii np 800 stosuje sie przez max 3 dni bo sa niefizjologiczne.Pozdr! Odpowiedz Link Zgłoś
justa_79 Re: tydzien na marchewkach 18.02.05, 10:49 ale jesteś świadoma tego, że po takiej diecie organizm bardziej magazynuje tłuszcz niż przedtem? Odpowiedz Link Zgłoś
hefalump84 Re: tydzien na marchewkach 18.02.05, 12:20 przez straty, które wcześniej poczynił??? Odpowiedz Link Zgłoś
justa_79 Re: tydzien na marchewkach 18.02.05, 15:00 tak, ostra dieta to dla organizmu stan zagrożenia, więc później, gdy zaczynamy normalnie jeść, magazynuje on sobie tłuszcz na wypadek kolejnego zagrożenia ;) dlatego, aby utrzymać wagę, lepiej jest chudnąć w wolnym tempie, ok. 1 kg na tydzień, a nie 4 kg na tydzień :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sproket Re: tydzien na marchewkach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.05, 23:49 tak Cie tu ogladam, i mysle ze jestes strasznie samotna...niby wszystko wiesz a pewnie nic nie wiesz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: tydzien na marchewkach IP: 147.29.86.* 18.02.05, 12:42 DUZO! Sama probowalam. W jadlospisie byly tez jajka jako zrodlo bialka zwierzecego. ODRADZAM!!! Utrata wagi to jedno a spaprany metabolizm to drugie. Do tego po paru miesiacach, przyplacilam te dietke utrata wlosow... tak gdzies jednej trzeciej.... Nie oplaca sie! Odpowiedz Link Zgłoś
hefalump84 Re: tydzien na marchewkach 18.02.05, 19:40 a to nie...bo ja już straciłam sporo włosów od balejażu i prostownicy...kolejnej utraty bym nie zniosła Odpowiedz Link Zgłoś
kotka_behemotka Re: tydzien na marchewkach 18.02.05, 20:23 jeśli chcesz duzo zrzucić to przerzuć sie na diete płynną. jogurty, soki, zupy. wiem cos o tym, bo jak miałam złamana szczękę to schudlam 10 kg w 10 dni. po chorobie przytyłam już tylko 3 kg. super waga zostala od sierpnia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fruzia Az10kg???? IP: *.icpnet.pl / 62.21.96.* 18.02.05, 21:39 Naprawde soki,woda,jogurty?? jestem az w szoku... mozesz powiedziec cos wiecej?? serdecznie pozdrawiam i mam andzieje ze szczeka jest OK:) zdrowka !! Odpowiedz Link Zgłoś
puchatkowa Re: Az10kg???? 18.02.05, 21:49 ale to super.bo ani sie organizm nie odwodni, ani się nie głodzisz za zbytnio:) więcej szczegółów prosimy:D Odpowiedz Link Zgłoś
neti85 Re: tydzien na marchewkach 18.02.05, 20:34 no ale łyszałam o jakieś diecie południowej hdzie przez tydzien je sie tylko same owoce i warzywa.ponoć daje to niezłe rezultaty i nie odczuwa sie za bardzo zmeczenia...hmmmmmmmmmm...kurcze.moze sama zaczne(przydało by się)::)))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pusia Re: tydzien na marchewkach IP: *.chello.pl 18.02.05, 22:34 ja dziennie jadam 2 jabłka, 4 mandarynki, duży jogurt 400 gram danona aksamitny np. malinowy. Tak sie odzywiam w pracy siedzac 9 godzin przed komputerem, potem spacer z psem po parku, mały obiad w domu, 40 brzuszków wieczorem i tak przez dwa miesiace schudłam 10 kilo, lubię pić jeszcze do tego sok z marchewki. Dziewczyny, nie głodujcie za bardzo bo moda jest na troszke okrągłe dziewczyny, nie na patyki i wieszaki...moi kumple nie lubią rozmiaru 34 u dziewczyny, lubia takie jak Jenifer Lopez (chodzi tu o pupę). Odpowiedz Link Zgłoś
hefalump84 Re: tydzien na marchewkach 18.02.05, 23:36 poważnie tylko tyle? jadasz śniadania? ponoć to podstawa dnia...jeśli to kosztuje tylko tyle wysiłku to super:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pusia Re: tydzien na marchewkach IP: *.chello.pl 19.02.05, 06:44 jesli twoje pytanie dotyczy tego co napisałam to sniadań nie jadam, wstaję rano o 5 spieszac się do pracy,jadam tylko to co napisałam, choc dzisiaj już wstałam i brzuszki zrobiłam ale jeszcze nic nie jadłam. Diete trzeba wspomagac ćwiczeniami bo innaczej tak szybko się nie schudnie. Kupiłam płytę z ćwiczeniami Fatburner - czasem z dwa razy w tygodniu poćwiczę po 30 minut. Cwiczenia nie są uciążliwe i wyczerpujace. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
hefalump84 Re: tydzien na marchewkach 19.02.05, 19:38 tak tak właśnie o Twoja wypowiedź mi chodziło.no to brzuszki czy coś podobnego rzeczywiście nie są najgorsze.tylko nie wiem jak ja przeżyje bez śniadania... dzięki i pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: tydzien na marchewkach IP: *.chello.pl 20.02.05, 14:35 od tych marchewek nie będę cała pomarańczowa? Odpowiedz Link Zgłoś
puchatkowa Re: tydzien na marchewkach 20.02.05, 20:24 nie:)skóra nabierze ładnego, zdrowego kolorku:)jak po opalaniu - zabrązowi się:) Odpowiedz Link Zgłoś