anaix 18.02.05, 16:14 czy znacie jakies kosmetyki kardamonem pachnace?? balsamy, olejki, albo inne? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lunalovelight Re: zapach kardamonu 18.02.05, 16:19 znam tylko perfumy, zreszta moje ulubione - a ze to zapach, ktory uwielbiam, to tez lasa ewentualnie jestem na wiadomosc, ze sa kosmetyki, ktore tak pachna :). Odpowiedz Link Zgłoś
anaix Re: zapach kardamonu 18.02.05, 16:29 a jakie to perfumy?? ja kupilam kiedys w 'mydlarni' zel do mycia kardamonowy (byla cala seria kosmetykow)-pani polecila mi go na prezent dla faceta-i od tej pory ten zapach mnie uwiodl. niestety sklep 'mydlarnia' juz nie istnieje... Odpowiedz Link Zgłoś
lunalovelight Re: zapach kardamonu 18.02.05, 16:35 mowisz moze o tej 'mydlarni', ktora byla w warszawie zaraz obok chmielnej? a perfumy - to kenzo jungle elephant :). Odpowiedz Link Zgłoś
anaix Re: zapach kardamonu 18.02.05, 16:45 nie. mowie o mydlarni w gdyni:) aczkolwiek asortyment pewnie podobny i u Was i u Nas;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Kra Re: zapach kardamonu meskie Visit Azzaro IP: 217.153.132.* 18.02.05, 16:40 tam jest i pieprz i galka muszkatolowa, niejeden raz mam ochote podebrac mezowi i sie poperfumowac;)) Odpowiedz Link Zgłoś