Dodaj do ulubionych

revlon-sztyft 3 w 1

IP: *.nowysacz.cvx.ppp.tpnet.pl 05.06.02, 13:03
gdzis to kiedys czytlaam ze jest revlona sztyft ok 45 zl korektor 3 w 1 czy
jakos tak./ Czy jest dobry? znacie? a jesli nie ten to jaki w miare dobry w
podobnej cenie polecic mozecie? taki by mogl zatuszowac naczynka? mam zielony
vipery ale jest niedobry. chcialam sobie kupic płynny zielony korektor ale nie
spotkalam nigdzie- tzn w Zakopanem.Plum
Obserwuj wątek
    • Gość: okęciak Re: revlon-sztyft 3 w 1 IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.06.02, 20:55
      Revlon nie ma w swojej ofercie korektora w sztyfcie .Owszem w sztyfcie byl
      fluid ale kosztowal grubo powyzej 60 zl i sie nie przyjal na polskim rynku.W
      tej cenie czyli 45 zl jest korektor ale w plynie a o jego wlasciwosciach niech
      sie wypowiedza panie ktore go stosowaly bo ja nie jestem obiektywny i nie chce
      byc posadzony o kryptoreklame.A co do reklamy to na poczatku lipca pojawia sie
      na rynku korektory z serii skinligts:))))
      • Gość: plum1000 Re: revlon-sztyft 3 w 1 IP: *.nowysacz.cvx.ppp.tpnet.pl 05.06.02, 21:59
        Gość portalu: okęciak napisał(a):

> Revlon nie ma w swojej ofercie korektora w sztyfcie .Owszem w sztyfcie byl
        > fluid ale kosztowal grubo powyzej 60 zl i sie nie przyjal na polskim rynku.W
        > tej cenie czyli 45 zl jest korektor ale w plynie a o jego wlasciwosciach niech
        > sie wypowiedza panie ktore go stosowaly bo ja nie jestem obiektywny i nie chce
        > byc posadzony o kryptoreklame.A co do reklamy to na poczatku lipca pojawia sie
        > na rynku korektory z serii skinligts:))))
        nono coraz ciekawiej,. nawet faceci sa na tym forum i zapewnie jeden z nich
        pracuje w revlonie...pozdrrr

• Gość: em Re: revlon - do Okęciaka IP: 62.148.83.* 06.06.02, 08:08
        reglamentujesz te wiadomości trochę tu, trochę tam, robię sobie nadzieję na coś
        z nowej oferty, np. podkład Difusing i nic
        wreszcie udało misię kupić puder sypki Skinlight (ten najjaśniejszy - trudny do
        dostania), ale okupiłam to długim czasem poszukiwania
        proszę rozwiń się w temacie
        • Gość: okęciak do em IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 06.06.02, 18:11
          Gość portalu: em napisał(a):

> reglamentujesz te wiadomości trochę tu, trochę tam, robię sobie nadzieję na coś
          >
          > z nowej oferty, np. podkład Difusing i nic
          > wreszcie udało misię kupić puder sypki Skinlight (ten najjaśniejszy - trudny do
          >
          > dostania), ale okupiłam to długim czasem poszukiwania
          > proszę rozwiń się w temacie

Juz pisalem ze na nowy podklad z serii skinlights nie ma co liczyc.KOsmetyk ten
          jest produkowany w Stanach i w zwiazku z clem dla krajow z poza Unii bylby bardzo
          drogi a tym samym jego sprzedaz bylaby bardzo mala.Za to trzy nowe produkty z tej
          serii beda dostepne na poczatku lipca a beda to korektory .blyszczyki do ust i
          chyba jakis roz na policzki.Co do pudrow sypkich to znalezienie ich w drogeriach
          kazdego dnia powinno byc coraz latwiejsze bo wlasnie sa wprowadzane do drogerii a
          juz napewno powinny byc w Galerii Centrum.Aha i nie jestem pracownikiem firmy
          Revlon:))))
          • Gość: em Re: do Okęciaka IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 06.06.02, 20:26
            hmm, dzięki
            ale ktoś pisał, że jednak kupił w Polsce ten podkład ... zmyślał?
            • Gość: okęciak Re: do Okęciaka IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 07.06.02, 22:08
              Gość portalu: em napisał(a):

> hmm, dzięki
              > ale ktoś pisał, że jednak kupił w Polsce ten podkład ... zmyślał?

Przyznam szczerze ze sam byle zaskoczony ta informacja ale jezeli to byla prawda
              to istnieje mozliwosc ze wlasciciel sklepu kupil produkt poza oficjalna siecia
              sprzedazy .Nie widze innej mozliwosci niz przemyt.
              • Gość: marta Re: do Okęciaka IP: *.ny325.east.verizon.net 07.06.02, 22:18
                na moim korektorze z seri Skinlights też jest napisne że został wyprodukowany
                w USA, jego opłaca się sprowadzać, a Skin Diffusig już nie?
                w każdym razie DZIEWCZYNY NAPRAWDĘ POLECAM TEN KIREKTOR!!! mam Touch Eclat YSL
                i ten z Revlona jest tak samo dobry! po prostu rewelacja, tylko tańsza
                rewelacji i w brzydszym opakowaniu, ale jakości nic nie można zarzucić, już
                nie wrócę do innego korektora!
                swoją drogą błyszczyki w tubkach też są bardzo przyjemne w stosowaniu i
                efekcie, trwałe nie wysuszają ust, nie zjada się ich szybko (a zawsze to robię
                z innymi błyszczykami) dają efekt mokrych ust, dla mnie cudo.
                • Gość: okęciak Re: do Marty IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 09.06.02, 13:30
                  Gość portalu: marta napisał(a):

> na moim korektorze z seri Skinlights też jest napisne że został wyprodukowany
                  > w USA, jego opłaca się sprowadzać, a Skin Diffusig już nie?
                  > w każdym razie DZIEWCZYNY NAPRAWDĘ POLECAM TEN KIREKTOR!!! mam Touch Eclat YSL
                  > i ten z Revlona jest tak samo dobry! po prostu rewelacja, tylko tańsza
                  > rewelacji i w brzydszym opakowaniu, ale jakości nic nie można zarzucić, już
                  > nie wrócę do innego korektora!
                  > swoją drogą błyszczyki w tubkach też są bardzo przyjemne w stosowaniu i
                  > efekcie, trwałe nie wysuszają ust, nie zjada się ich szybko (a zawsze to robię
                  > z innymi błyszczykami) dają efekt mokrych ust, dla mnie cudo.

Celna uwaga.Nie wiem gdzie jest produkowany korektor ,jeszcze nie mialem go w
                  reku ale tu chodzi o cene rynkowa tzn jezeli korektor bedzie kosztowal ok 40-50
                  zl to znajdzie nabywcow a fluid za 120 zl kto kupi?
                  POdobna sytuacja byla z nowymi produktami Burzua (pisownia spolszczona:) )
                  kosztowaly na [poczatku ok.80-90 zl .I co sie stalo? Zero zainteresowania. Po
                  miesiacu czasu zjechali z cen.POZDR.
                  • Gość: marta Re: do Marty IP: *.ny325.east.verizon.net 09.06.02, 17:48
                    o rety! 120 zł??? ale cenę przywali (by - jeśli byłby Difusing Teint w Polsce)
                    w NY kosztuje 13$... to nawet nie chce mi się tego komentować
                    • Gość: okęciak Re: do Marty IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 09.06.02, 18:42
                      Gość portalu: marta napisał(a):

> o rety! 120 zł??? ale cenę przywali (by - jeśli byłby Difusing Teint w Polsce)
                      > w NY kosztuje 13$... to nawet nie chce mi się tego komentować

Marto ta cena to tylko teoria wzieta z sufitu ,chodzilo mi o pokazanie
                      problemu.Moze bylaby duzo mniejsza ale i tak bardzo wysoka jak na nasz rynek tak
                      wiec tego fluidu w sprzedazy narazie nie bedzie ( bo nikt nie jest w stanie
                      przewidziec co sie stanie np za pol roku)
                      • Gość: marta Re: do Marty IP: *.ny325.east.verizon.net 09.06.02, 19:32
                        ja rozumiem, że wzięta z sufitu... ale jeśli się nie opłaca bo nikt by nie
                        kupił, to ta cena musi być całkiem spora...więcej niż 13$, korektory kosztują
                        po 8$... ale cła i marże robią swoje
                        • Gość: em Re: do Marty IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 09.06.02, 20:05
                          Marto,
                          czy ten Difusing warty jest całego zgiełku, który wywołał na forum?
                          z powodu niedostępności w Polsce to rozważnia trochę jak "ślepego o kolorach"
                          Ty chyba stosowałaś?
                          • Gość: marta Re: do Marty IP: *.ny325.east.verizon.net 10.06.02, 04:51
                            tak stosowałam i stosuję (zamierzam też zrobić sobie zapas do Polski) hmm dla
                            mnie wart zamieszania, ale to zależy kto czego oczekuje; ma płynną
                            konsystencję przez co łatwo się rozprowadza na twarzy, jest bardzo lekki,
                            wtapia się w cerę, jednak jak na tak lekki kosmetyk ma całkiem niezłe
                            właściwpści kryjące (tuszuje zaczerwienienia, wyrównuje koloryt twarzy) do
                            tego pieknie rozświetla buzię (zawiera mike i to dlatego), robi to w bardzo
                            ładny sposób (twarz się nie błyszczy!) zauważalnie, ale nie ostentacyjnie
                            (nadaje się do stosowania na całą twarz, a nie tylko na kości policzkowe itd.)
                            do tego zawiera dużo składników pielęgnujących i filtr UVA/UVB o faktorze 15.
                            dla mnie rewelacja (tym bardziej za 13$), sprawdziły sie wszystkie obiecanki
                            producenta.
                            • Gość: em Re: do Marty IP: 62.148.83.* 10.06.02, 10:02
                              zazdroszczę możliwości zakupu, dzięki za informację
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka