daria00 19.02.05, 23:17 co sądzicie o tych kosmetykach? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kola Re: INGLOT IP: *.artcom.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.05, 23:22 już cała masa wątków była na ten temat. dla mnie nic specjalnego. nie lubię ich produktów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inka_25 Re: INGLOT IP: *.szwajcarska.pl 19.02.05, 23:39 Bardzo duży wybór kolorów ale jakość średnia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vikka lakiery do paznokci sa ok:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.05, 23:47 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SATHI Re: INGLOT IP: *.reliserv.pl 20.02.05, 08:37 cienie mam te potróne już 1,5 roku i świetne są, tzn na mioch powiekach trzymają sie super cały dzień, lakiery też bardzo dobre, odżywka do paznokci silk wrap polecam bo wzmacnia tylko trzeba ją stosować regularnie. Innych nie znam;) Odpowiedz Link Zgłoś
kosmisia Re: INGLOT 20.02.05, 09:19 baza pod podklad sphere p - calkiem fajna lakier bezbarwny do paznokci - zadna rewelacja Odpowiedz Link Zgłoś
madzia773 Re: INGLOT 20.02.05, 09:28 Inglot jest moim odkryciem sprzed półtora-może dwóch lat, mam całą masę ich lakierów do paznokci (nie odpryskują, trzymają się tydzień, mają najlepszy wybór kolorków na rynku), mam ich odżywki do paznokci (po morelowej paznokcie rosną w zastraszającym tempie :)), cienie do powiek zarówno potrójne jak i pojedyncze (trzymają się cały dzień, z żadnej innej firmy nie znalazłam tak świetnie dobranych zestawień barw), mam ich pędzelki (b.dobre), kredki do powiek i do ust (świetne), błyszczyki "fruits in ice"-genialny zapach jeżyny, dwa odcienie za śmieszne pieniądze, dobrze natłuszczją usta balsam do rąk i paznokci z oliwką z oliwek i mango - uwielbiam tego typu zapachy w kosmetykach do rąk plus natłuszcza no i mój hit-puder rozświetlający-zachwycone koleżanki nie mogły uwierzyć, ze to "tylko" Inlogt, były święcie przekonane, ze to jakaś marka z górnej półki, polecem szczególnie stoisko w GM, dwie sprzedające tam dziewczyny w lot łapią o co chodzi i dobrały mi już kilka cieni i lakierów do paznokci:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nut Re: INGLOT IP: *.idea.pl 20.02.05, 11:25 raz kiedyś skusiłam się na cienie z tej firmy:( okazały się porażką... tzn. kolory tych cieni sa bardzo ładne i przez godzine oko wygląda w nich naprawde super ale po godzinie nie ma po nich już śladu:((( z cieni polecam pupe ,są naprawde trwałe:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiruska Re: INGLOT IP: *.devs.futuro.pl / *.devs.futuro.pl 20.02.05, 12:03 miałam cienie do oczu i lakiery - nie radzę tego dziadostwa kupować. Odpowiedz Link Zgłoś
smee Re: INGLOT 20.02.05, 12:10 Lakiery - bardzo OK Puder w kamieniu - bardzo, bardzo (mam juz drugi, kosztuje 10zl...) Cienie - super, ale tylko perlowe; te matowe tak sobie Zmywacz do paznokci - swietny, sliczny pomaranczowy zapach Odpowiedz Link Zgłoś
daria00 Re: INGLOT 20.02.05, 13:03 ok , spoko, dzieki za podpowiedzi!!!! a jakie są ceny np.lakierów?? Odpowiedz Link Zgłoś
konim691 Re: INGLOT 20.02.05, 13:57 Inglota lubie,mam pół szafki ich cieni i nadal mi malo;)Polecam pojedynczy, ten wiekszy MATRIX nr 37 - masakryczna czern, no po prostu cudenko!!:)A z lakierow z drobinkami holograficznymi nr chyba 206(byly 3 rodzaje), pieknie mieni sie w sloncu,swietle,mam go przeszlo 2 lata i jeszcze nie zgestnial!!!!:O pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: imoe Re: INGLOT IP: *.aster.pl 20.02.05, 15:27 ich cienie są super, trzymają mi sie na oku porównywalnie z art deco, a dłużej od isa dory, która niestety ze mnie spływa. ale od momentu jak mam baze pod cienie lumene to wszystkie wyżej wymienione trzymają sie cały dzień. puder w kamieniu był nawet całkiem fajny, ale ciemniał mi na podkładzie niestety. lakierów mam całą kolekcje, trzymają sie całkiem nieźle. niedawno kupiłam sobie na próbę ich róż za całe 14zł i bardzo ładnie wyglądał na twarzy (w końcu udało mi sie znaleść jasny brudny róż do mojej bladej karnacji) więc naprawde polecam, cany nieduże a wybór kolorów gigantyczny. Odpowiedz Link Zgłoś