Dodaj do ulubionych

A silie kupiła wczoraj...

IP: *.jmk.lodz.pl 06.06.02, 13:59
1.błyszczyk Diadem (po uprzednim mailu do firmy i otrzymaniu od nich adresów
sklepów w Łodzi)
2.maseczka DAX minerały rewitalizująca; saszetka za 1,50.
3.tusz L'oreal: Voluminous 4x.

I tak:
1.po zachwytach nad nim tutaj, jestem nieco rozczarowana.Jest troszkę za
rzadki, mam mocno rózowo-fioletowy kolorek, ale wogóle go na ustach nie widać;
ale za to fajne świecące drobinki.

2.RE-WE-LA-CJA!!! saszetka za 1,50 wystarczy mi na kilka ładnych razy.
Maseczka ma w tytule "silnie, błyskawicznie nawilżająca" i faktycznie tak jest.
Efekt zauwazyłam rano, po nałożeniu podkładu: żadnych suchych strzępków,
rozprowadził się on równo, bez plam.No po prostu cudo.Żadnych tam rewelacji,
typu: "rozświetlona cera i inne bzdury" nie zauważyłam, ale efekt nawilżenia
jest oczywisty.

3.Znowu rozczarowanie, a byłam na niego taka napalona! Wprawdzie faktycznie
pogrubia, i wydłuża, ale za to WOGÓLE nie podkręca; moje rzęsy wręcz
opadają.jest chyba po prostu przyciężkawy. Wrócę więc do Volume Glamour, bo
genialnie podkręca i można sobie w kącikach zew. oczu zrobić takie zalotnie
podkręcone końce rzęsek.Jest po za tym niewiele droższy, a pojemność ma wiekszą
aż o 4 ml.

Pozdrawiam wszystkie piękności, którym chciało się czytać moje wypociny!
pzdr, s.
Obserwuj wątek
    • balbinka Re: A silie kupiła wczoraj... 06.06.02, 14:03
      A czy mogę ładnie poprosić o maila do firmy Diadem? :-)) Może mają stronę
      internetową? Z góry dziękuję...
      • Gość: Apia Re: A silie kupiła wczoraj... IP: *.turboline.skynet.be 06.06.02, 14:05
        www.diadem.com.pl
        • Gość: silie Re: A silie kupiła wczoraj... IP: *.jmk.lodz.pl 06.06.02, 14:19
          Na stronie jest oczywiście adres mailowy, chyba: diadem@diadem.com.pl
          • .klamka. Re: A silie kupiła wczoraj... 06.06.02, 14:31
            silie, bardzo zachecila mnie wizja nawilzania skory za 1,50;))) co prawda
            jestem z warszawy, ale moze widzialas te maseczke w jakiejs sieci sklepow,
            ktora ma swoje filie na terenie calego kraju? Natura, czy cos..?

co do tuszu, to musze przyznac, ze wyprobowalam wiele i zawsze wracam do volume
            glamour (to juz chyba moj 6ty pojemniczek:)

pozdr
          • balbinka Re: A silie kupiła wczoraj... 06.06.02, 14:33
            Wielkie dzięki Silie :-)
    • Gość: CASPER Re: A silie kupiła wczoraj... IP: *.clan.pl 06.06.02, 14:46
      Volume Glamour to Loreala? A jeśli chodzi o ten x4 to dla mnie też do d... Wolę
      już chyba Pierre Rene, przynajmniej nie skleja.
      • .klamka. Re: A silie kupiła wczoraj... 06.06.02, 14:53
        Gość portalu: CASPER napisał(a):

> Volume Glamour to Loreala?

nie, bourjois

pozdr
      • Gość: silie Re: do CASPER i Klamki IP: *.jmk.lodz.pl 06.06.02, 14:55
        Volume Glamour to Bourjois; 4x to L'oreal.
        Klamko, Dax maseczke kupiłam w osiedlowym sklepie, ale na peno będzie i w
        Naturze.Za 1,50 to tylko saszetka, ale wystarczy na kilka porządnych, obfitych
        aplkacji.Opakowanie błękitne w niebieskie kropeczki od dołu.
        Udanych poszukiwań,
        pzdr, s.
        • .klamka. Re: do CASPER i Klamki 06.06.02, 14:58
          dzieki, silie:)
          • Gość: Helena Re: do CASPER i Klamki IP: *.waw.cdp.pl 06.06.02, 15:12
            Ja zalozylam sobie kaganiec na drobniusie kosmetyki - blyszczyki (bo takie
            fajne drobinki), cieniki (bo idealnie pasuje o wykonczenie mojej jednej
            bluzki), szmineczki (bo Pan tak lubi czerwone usta) i wyrzucilam zlogi tego
            typu na smietnik i obiecalam sobie nie gromadzic :-))) Co do tuszu ukochalam
            sobie L'Oreala Intensifique - 3 opakowanie i niezmienny zachwyt.
            Pozdrawiam
            H.
            • Gość: katrina Re: do Silie IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 06.06.02, 16:14
              Silie, ja też kupiłam wczoraj tę maseczkę w saszetce (uwielbiam wszelkie mini-
              i trial size'y). Jest faktycznie bardzo dobrze nawilżająca i całkiem przyjemna.
              Trochę mnie zaskoczyłas opinią na temat tego tuszu x4, bo po przeczytaniu
              opinii na www.wizaz.pl miałam go kupić! Na podkręcaniu mi nie zależy, bo mam za
              natury podkręcone, Napisz mi proszę jak się rozporowadza i czy zostawia grudki,
              czy nie zlepia? I porównaj go pod tym względem do Bourjois, bo ja po obejrzeniu
              konsystencji Volume Glamour w skelpei doszłam to wniosku że będzie właśnie
              sklejał i brylił?
              • .klamka. katrina 06.06.02, 17:24
                ja moge ci jedynie udzielic info na temat VG. otoz na podkrecaniu tez mi nie
                zalezy, bo mam z natury wywiniete i geste rzesy. u mnie ten tusz doskonale sie
                sprawdza. nie skleja, a na pewno nie pozostawia grudek. rzesy mam gesciejsze i
                rzeklabym takie rozczesane. naprawde zaden inny
                • Gość: silie Re: do katriny IP: *.jmk.lodz.pl 07.06.02, 10:44
                  Katrino; tusz 4x dobrze rozczesuje rzęsy, ale po pomalowaniu są u nasady
                  takiej samej grubości jak na końcach..takie całe proste.Za to VG robi z nich
                  jakby "skrzydełka"; efekt jest dużo lepszy.Mimo, że nie zależy Ci na podkręcaniu
                  rzęs, bo takie juz masz, to raczej efekt ten stracisz po aplikacji tego tuszu.
                  Uważam, że po prostu za bardzo obciąża rzęsy.
                  Ja równiez kupiłam go po lekturze opnii na wizażu; ale cóż, zdarza się.
                  Jak mi się skończy kupię jeszcze Intensyfique.Jak i ten mnie rozczaruje, wrócę
                  do VG.Jedyną wadą VG jest to, że dużo za dużo nabiera się go na szczoreczkę.
                  Po za tym ma same zalety; nie osypuje się (a np. Longitude okropnie), nie
                  skleja,pieknie wydłuża (lepiej niz tusz WYDŁUZAJĄCY Bouriojs), ma ładną czerń.
                  pzdr, s.
            • Gość: Oriana Re: do CASPER i Klamki IP: *.waw.cdp.pl 07.06.02, 12:26
              Ja nie polecam intensifique L'Oreala, skleja i robią mi się jakies takie grudki
              jak rozczesuje to wygląda jeszcze gorzej. Nakładam go bardzo ostrożnie jedną
              warstwę ale nie zawsze się udaje :-(. Dla mnie lepszy był Longitude.
              Pozdrawiam Oriana
    • Gość: just. Re: A silie kupiła wczoraj... IP: 212.160.236.* 07.06.02, 13:05
      Ja też kupiłam sobie tę saszetkę z maseczką Dax Cosm. I myślę dokładnie to samo
      co Silie - jest supernawilżająca i b. wydajna.
      A teraz do Silie (jeśli to czyta) - postanowiłam dokopać się w jakiejś
      bibliotece do sagi o ludziach lodu (czy coś w tym stylu...) i to przeczytać
      (natchnęły mnie obie - Silie i Casper)...
      • Gość: dida Re: A silie kupiła wczoraj... IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 07.06.02, 16:14
        o-to ja tez sie zglaszam jako czytelniczka sagi. kiedys, dawno temu. mam pare
        tomow, tych pierwszych. a "dida" tez z sagi pochodzi:))
        • Gość: Helena Re: A silie kupiła wczoraj... IP: 213.134.140.* 07.06.02, 16:33
          Ja mam calosc :-)))
          Saga to cale moje dziewczece lata :-))) Do tej pory wracam, szczegolnie jak sie
          wyleguje w wannie :-))
          Pozdrawiam i milego czytania
          H.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka