leeloo.dallas 24.02.05, 18:04 forumki z warszawy - gdzie chodzicie na basen? gdzie jest sympatycznie, nie ma dzieciarni i nagromadzenia chamskich wyrostkow? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: baluska Re: warszawa - basen! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.05, 20:24 I nie za drogo! W wakacje chodziłam w domu na basen za 2.50 za godzinę - nowy basen, z wszystkimi bajerami! Warszawa to tragedia pod tym względem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baluska Re: warszawa - basen! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.05, 13:07 ? Nikt nie wie? Odpowiedz Link Zgłoś
ruda_80 Re: warszawa - basen! 25.02.05, 13:30 www.pesk.org.pl/baseny.php tu masz ranking basenów warszawskich jak wejdziesz na strony poszczególnych basenów to na ogół podane sa tam ceny biletów. Ja chodzę na Polną ze względu, że najbliżej domu no i cenow też jest ok. Basen spokojny, ludzi niewiele więc spokojnie można poplywać (brak wspomnianej przez Ciebie dzieciarni i chamskich wyrostków) czasami wpadam też na warszawiankę ale jak dla mnie to generalnie za dużo ludzi i za drogo wychodzi (płacisz też za szatnie i suszenie włosów, co dla mnie jest totalnym chamstwem i wykorzystywaniem klienta) Odpowiedz Link Zgłoś