Dodaj do ulubionych

coscie sie tak do cholery uwzieły na tę Helenę?!

IP: *.nowysacz.cvx.ppp.tpnet.pl 07.06.02, 19:26
dajcie jej przeciez spokoj! jednej nie pasuje ze ma kolczyk w pępku, drugiej ze
lubi sie dobrze ubrac, wykorzystywac czym ja los obdarzyl , a po czesci na co
zapracowala,zazdrosc i po co? eh z tym wszystkim. PA
Obserwuj wątek
    • Gość: Aga Re: coscie sie tak do cholery uwzieły na tę Helenę?! IP: *.future-net.pl 07.06.02, 19:42
      Ale o co ci chodzi, kto sie uwziął i czego my jej mamy zazdrościć twoim
      zdaniem?:)
      • Gość: marta Re: coscie sie tak do cholery uwzieły na tę Helenę?! IP: *.ny325.east.verizon.net 07.06.02, 20:06
        ja tam lubie Helenę! na nikogo sie nie uwziełam i nie biorę udziału w
        pyskówkach:-)
      • Gość: Aga Re: coscie sie tak do cholery uwzieły na tę Helenę?! IP: *.future-net.pl 07.06.02, 20:32
        a ja w pyskówkach biorę udział, natomiast nie mam nic przeciwko Helenie i na
        pewno jej nie zazdroszczę, bo nie mam czego:) może autorka topika wyjaśni, o co
        jej do licha chodzi? jeśli o słynny post Mili, to niech nie używa liczby
        mnogiej.
    • Gość: coralin Re: coscie sie tak do cholery uwzieły na tę Helenę?! IP: *.dami / 192.168.1.* / *.dami-rz.pl 07.06.02, 20:28
      No bo tak już jest na każdym forum. Jeśli ktoś pojawia się dość często i jest
      wyrazisty to mu "dowalają"...To chyba coś na "z":zawiść,zazdrość, złośliwość.
      • Gość: plum1000 Re: coscie sie tak do cholery uwzieły na tę Helenę?! IP: *.nowysacz.cvx.ppp.tpnet.pl 07.06.02, 20:45
        niejaka niewiasta o nicku hiena i jescze jedna , wiec to juz jest nie ona a
        one.
        • Gość: Aga Re: coscie sie tak do cholery uwzieły na tę Helenę?! IP: *.future-net.pl 07.06.02, 20:55
          hiena to chyba się z annexą kłóciła, a nie z heleną. helena to forumowiczka jak
          inne, nie bardzo rozumiem, po co zakładać topiki o niej. jak chcesz jej bronić,
          to się dopisuj do poszczególnych dyskusji. myślę, że jest tu miejsce i dla
          hieny, i dla heleny, i także dla mili, jeśli zechce pisać o kosmetykach, a nie
          robic uwagi na temat naszej stopy zyciowej:)
    • anexxa Re: coscie sie tak do cholery uwzieły na tę Helenę 07.06.02, 21:36
      sliwko droga,

odnosze wrazenie, ze swoje niewczesne zale po czesci
      kierujesz do mnie.

proponowalabym ci zielona herbate, pachnaca kapiel i
      lzejsze podejscie do spraw tego forum.

jakiekolwiek polemiki heleny z kimkolwiek dotyczace
      tego co wymienilas, skonczyly sie ze dwa dni temu.

wlasnie wszyscy zaczeli o tym zapominac. dzieki za
      wywlekanie trupa z szafy.

pozwole sobie rowniez dodac, ze masz szalenie
      nieprawidlowe podejscie do zycia. co wiecej, widze
      pewna niekonsekwencje. jestes nieszczesliwa, czemu
      dalas wyraz w watku sprzed tygodnia or sth - dziewczyny
      rzucily sie z pocieszeniami (calkiem sensownymi
      zreszta), a ty nie, w zaparte "jest mi zle i nic tego
      nie zmieni". istotnie, nic - jesli ty czegos z tym nie
      zrobisz.
      poniewaz twoje problemy, ktore opisywalas, nie
      pozwalaja ci wypowiedziec sie w zadnym watku (chociaz w
      helenowej ciuchologii moglabys - moze znasz jakis fajny
      sklep, firme robiaca super buty albo cos w tym rozaju),
      a chcesz, zeby o tobie pamietano na tym forum,
      serwujesz nam w piatkowy wieczor kwasny watek o tym,
      jak to zmije oblazly golebice (wybacz hiperbole, ale
      sama mi sie nasuwa). na koniec dorzucasz klapouchowate
      "eh", sugerujace, ze "vanitas vanitatum..." wciaz jest
      twoim mottem zyciowym.

i cos czuje, ze juz nie tyle chodzi ci o helene, ktora
      jezyka w gebie nie zapomniala i jak ma cos do
      powiedzenia, bo cos jest na rzeczy, to mowi - chodzi ci
      o ciebie. zeby ktos spytal "a co u ciebie, plum,
      pozbieralas sie po tym dolku?".

wszystko mozna leczyc. poczatki depresji tez.

xx.
      • Gość: ewa Re: coscie sie tak do cholery uwzieły na tę Helenę IP: 5.2.1R1D* / *.w.club-internet.fr 07.06.02, 21:42
        A ja Helene UWIELBIAM !!!!!! Cala do kupy wzieta, lubie baby z poczuciem
        humoru w ogole. Gdyby jeszcze zaczela gadac po lacinie , to ...nic (i tak bylo
        by na mnie, ha ha ha).
      • Gość: Kim Re: coscie sie tak do cholery uwzieły na tę Helenę IP: 213.77.91.* 10.06.02, 09:09
        Nie za daleko z tymi ocenami czyjegoś podejścia do życia, anexxo? Ale mnie
        drażni takie pedagogiczne prawienie morałów.
        • Gość: Helena Re: coscie sie tak do cholery uwzieły na tę Helenę IP: *.waw.cdp.pl 10.06.02, 09:21
          Kobity,
          dajmy juz spokoj - ja tu sie nie czuje ani pokrzywdzona, ani zaszczuta, ani
          pokalana golebica (dzieki anexxa :-))). Mam marny zwyczaj wdawania sie w
          utarczki slowne i nie popuszcze, bo zacieta za mnie baba, ale z mila
          skonczylam, bo mi sie znudzilo, z anexxa ustalilam chyba, ze moj kolczyk i
          tatuaze sa tak samo wsiowe jak jej tipsy i to ladne, co sie komu podoba. Czuje
          sie tu naprawde milo, ale jakby caly czas tak slodko bylo, to by bylo mdlaco i
          nudno. Tak wiec, byla rozrywka i troche pikanterii i super; w zaden sposob mnie
          to nie dotknelo, bo troche wiecej trzeba, zeby sprawic mi przykrosc.
          Poza tym broniona bylam az mi sie gupio i milo z drugiej strony zrobilo.
          Dziekuje Wam wszystkim za cieple slowa i calusy przesylam
          H.
          • anexxa Re: coscie sie tak do cholery uwzieły na tę Helenę 10.06.02, 09:25
            siemka heleno

gwoli scislosci - rownowsiowosc tipsow, tatuazy i
            kolczykow ustalalas z rooda. przestan nas mylic - my
            naprawde nie jestesmy ta sama osoba;)

xx.
            • Gość: Helena Re: coscie sie tak do cholery uwzieły na tę Helenę IP: *.waw.cdp.pl 10.06.02, 09:27
              anexxa napisał(a):

> siemka heleno
              >
              > gwoli scislosci - rownowsiowosc tipsow, tatuazy i
              > kolczykow ustalalas z rooda. przestan nas mylic - my
              > naprawde nie jestesmy ta sama osoba;)
              >
              > xx.

OK, ale i tak tzw. whatever, dyskusja zostala chyba zamknieta mniej wiecej taka
              pokojowa konkluzja :-))
              Pozdrawiam z poniedzialka, z wsiowymi wlosami :-)))
              H.

• anexxa Re: coscie sie tak do cholery uwzieły na tę Helenę 10.06.02, 09:37
                tez racja.

a co zrobilas z wlosami?:)

xx.we wsiowym sporty-style ubranku
                • Gość: Helena Re: coscie sie tak do cholery uwzieły na tę Helenę IP: *.waw.cdp.pl 10.06.02, 09:40
                  anexxa napisał(a):

> tez racja.
                  > a co zrobilas z wlosami?:)
                  > xx.we wsiowym sporty-style ubranku

Patrz watek: glupie pomysly :-)))

• anexxa Re: coscie sie tak do cholery uwzieły na tę Helenę 10.06.02, 09:23
          to nie bylo prawienie moralow. kolezanka plum byla
          laskawa wykopac temat dotyczacy posrednio mnie, wiec
          odpowiedzialam. a ze przejechalam sie po jej
          charakterze i powiedzialam co mysle... takie mam
          usposobienie.

xx.
          • Gość: Kim Re: coscie sie tak do cholery uwzieły na tę Helenę IP: 213.77.91.* 10.06.02, 09:59
            Usposobienie to Twoja sprawa. Żaden to argument, że oceniasz kogoś na podstawie
            własnych urojeń, bo taka jesteś.
            • Gość: hiena plum, kochanie IP: *.pl 10.06.02, 22:09
              widze,ze nie tylko masz problem ze soba, z naczynkami, praca, brakiem
              przyjaciol, ale z interpretowaniem slow! nie nnaskakiwalam na Helene, a wprost
              przeciwnie. bronilam jej. a teraz widze, ze nie ma co sie wpieprzac miedzy
              wodke a zakaske. co do anexxy, to musze przyznac, ze spodobal mi sie jej ciety
              jezyczek.
              • Gość: Portugal obrończyni mitomanki IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.06.02, 22:35
                Siedzial sobie pasztet w biurze, siedzial, zapierdalal za pare groszy, nudzil
                sie, grzebal w internecie, wygrzebal forum o urodzie. Poczytal, podumal i
                wymyslil sobie "Helene". A rzesze ketynek uwierzyly - jedne zazdroszcza, inne
                zachwycone przytakuja. A pasztet z biura sie smieje i ma radoche.
                Plum, glupia cipo, wylecz morde, znajdz se chlopa, jak cie porzadnie przeleci,
                to ci przejda kompleksy i nie bedziesz musiala wielbic mitomanek z internetu.
                • Gość: hiena Re: obrończyni mitomanki IP: *.pl 10.06.02, 22:41
                  Gość portalu: Portugal napisał(a):

> Siedzial sobie pasztet w biurze, siedzial, zapierdalal za pare groszy, nudzil
                  > sie, grzebal w internecie, wygrzebal forum o urodzie. Poczytal, podumal i
                  > wymyslil sobie "Helene". A rzesze ketynek uwierzyly - jedne zazdroszcza, inne
                  > zachwycone przytakuja. A pasztet z biura sie smieje i ma radoche.
                  > Plum, glupia cipo, wylecz morde, znajdz se chlopa, jak cie porzadnie przeleci,
                  > to ci przejda kompleksy i nie bedziesz musiala wielbic mitomanek z internetu.

ja bym sie nie zdziwila, jakby portugal okazala sie anexxa;)
                  • Gość: marta Re: dość już!!!! IP: *.ny325.east.verizon.net 11.06.02, 00:41
                    do tej pory było to chyba jedyne forum na którym nie królowało chamstwo, były
                    tylko dyskusje i wymiana doświadczeniami, nie kończyło się to obrzucaniem
                    inwektywami.... a teraz?
                    parę nowych osób (nowych nicków) chce wprowadzić zamieszanie, może po prostu
                    ich lekceważmy? ja na pewno nie chcę się zniżać do ich poziomu
                    • kasiulek Re: dość już!!!! 11.06.02, 00:53
                      Podpisuje sie pod postem Marty.
                      Mysle, ze nie nalezy reagowac na tego typu posty.
                      Tu piszemy TYLKO I WYLACZNIE o kosmetykach, zabiegach upiekszajacych,
                      przyjemnych elementach ubraniowych i TYLE!
                      Prawde mowiac watki typu gdzie ktora pracuje czy co studiuje tez nie sa tu
                      potrzebne.

Pozdrawiam!
                • Gość: Helena Re: obrończyni mitomanki IP: 213.134.140.* 11.06.02, 09:54
                  Gość portalu: Portugal napisał(a):

> Siedzial sobie pasztet w biurze, siedzial, zapierdalal za pare groszy, nudzil
                  > sie, grzebal w internecie, wygrzebal forum o urodzie.

Czyzby projekcja wlasnych kompleksow????? Naprawde musisz tak sie zachowywac, aby
                  poczuc sie lepszym i bardziej atrakcyjnym czlowiekiem????
                  Ale usmialam sie jak nigdy, dziekuje :-)))) Dawno mnie tak nikt nie rozbawil,
                  szczerze do lez :-)))
                  Pozdrawiam
                  H.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka