Dodaj do ulubionych

PROSTOWNICE-pytanie!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.05, 21:50
Witam!
Planuję zakup prostownicy, oczywiscie ceramicznej. Mam pytanie dotyczce
rozmiaru. Dostepne sa takie ciensze i grubsze, chodzi o powierzchnie plytki.
Jak bylam u fryzjera korzystal z dwoch,ale na to mnie nie stac:((
Jaka polecacie?
pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: m Re: PROSTOWNICE-pytanie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.05, 23:32
      up
      • sabinap_25 Re: PROSTOWNICE-pytanie! 25.02.05, 23:41
        Ja ostatnio zakupiłam prostownice firmy PBM ceramiczną, cienką, super prostuje
        włosy.W hurtowni fryzjerskiej zapłaciłam 230zł.POZDRAWIAM
        • Gość: madrugada Re: PROSTOWNICE-pytanie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.05, 23:46
          Dzieki za ospowiedz. A dlaczego wybralas cienka? Ja tez sklaniam sie raczej ku
          takiej, gdyz wydaje mi sie, ze jest lporeczniejsza,ale czekam tez na inne
          opinie.
          pzdr
          • sabinap_25 Re: PROSTOWNICE-pytanie! 26.02.05, 00:14
            dlatego ze łatwiej mi jest nią prostowac niż szerszą.Właściwie to próbowałam
            przed zkupem prostowac u kolezanki która zakupiła ją jako pierwsza i byłam pod
            wrażeniem.No i w hurtowni pani ekspedientka poparła mój wybór gwarantując że
            cieńsza jest wygodniejsza:)
            • Gość: madrugada Re: PROSTOWNICE-pytanie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.05, 00:18
              A jestes moze z Warszawy?Bo jesli tak, bylabym wdzieczna za namiary na
              hurtownie.
              pzdr
              • sabinap_25 Re: PROSTOWNICE-pytanie! 26.02.05, 00:24
                niestety nie z Rybnika:)
                • Gość: Ewcia Do Sabinap_25 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.02.05, 12:27
                  Czesc, mozesz mi powiedziec gdzie w Rybniku jest hurtownia fryzjerska? Jestem z
                  Żor i również mam zamiar kupić prostownice. pozdrawiam
    • Gość: Belcia Re: PROSTOWNICE-pytanie! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.02.05, 16:11
      Znajoma fryzjerka poradziła mi abym nie kupowała ceramicznej prostownicy, bo
      słabo prostują. Na moje pytanie o niszczenie włosów, powiedziała że różnica
      jest minimalna, po prostu trzeba stosować odżywki i podcinać włoski.Pozdrawiam!!
      • Gość: MarzenaM Re: PROSTOWNICE-pytanie! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.02.05, 17:34
        Ja tez mam prostownice ceramiczna PBM jak Sabinap_25(temp.ustawiana cyfrowo)
        zakupiona w hurtowni fryzjerskiej we Wroclawiu i uwazam ze jest rewelacyjna.
        Takiej cienkiej uzywa tez moj fryzjer i to on mi dal namiar na
        hurtownie.Wczeniesnij mialam zwykla prostownica kupiona w Media Markt i to byla
        tragedia.
        • sabinap_25 Re: PROSTOWNICE-pytanie! 26.02.05, 17:46
          w rybniku są dwie hurtownie tzn. na ulicy Prostej(obok LOK-u) a moją zakupiłam
          na ulicy Żołedziowej tj przed szpitalem wojewódzkim po prawej stronie w domkach
          jednorodzinnych.Pozdrawiam:)
          • Gość: Kassiuniaaa Re: PROSTOWNICE-pytanie! IP: *.k1.isko.net.pl 26.02.05, 21:11
            zamów sobie w TV markecie!! ceramiczna prostownica dobrej jakości kosztuje ok
            120zł www.tvmarket.com.pl
        • carrera2003 Re: PROSTOWNICE-pytanie! 27.02.05, 20:17
          Marzeno a mozesz mi podać namiary na tą hurtownię we Wrocławiu?? I napisz ile
          zapłaciłaś. Z góry dzięki.
    • Gość: ona Re: PROSTOWNICE-pytanie! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.02.05, 21:26
      kupiłam prostownicę ceramiczną na allegro i jestem zadowolona...jeśli chcesz
      znać szczegoły yo napisz podam Ci model
      • Gość: Belcia Re: PROSTOWNICE-pytanie! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.02.05, 14:55
        Czy można prosić o nicka osoby od której kupowałaś.Z góry dziękuję..i model
        • Gość: ona Re: PROSTOWNICE-pytanie! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.02.05, 16:02
          Belciu wieczorkiem sprawdzę nicka tej osoby a prostownica to EUROLUX EL-1509.
          Nie jest żadnej znaniej firmy ale jestem naparwdę zadowolona:)
          Pozdrawiam
          • Gość: Belcia Re: PROSTOWNICE-pytanie! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.02.05, 19:28
            Będę wdzięczna.Pozdrawiam i dziękuję:):):)
            • Gość: ona Re: PROSTOWNICE-pytanie! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.02.05, 23:26
              Belcia no nie mogew znaleść bo kupowałam ją już dawno. W każdym razie wpisz
              model do wyszukiwarki allegro. Te prostownice są już dużo tańsze niż wtedy
              kiedy ja kupowałam. Nie jest droga i ja ją szczerze polecam. Naprawdę warto.
              Pozdrawiam
    • dominichen Re: PROSTOWNICE-pytanie! 27.02.05, 17:41
      A ja mam pytanie czy znacie wielofunkcyjne urzadzenie Philipsa ''GEOMETRICKS 8
      IN 1 MULTISTYLER HP 4696/00''?Ma rozne koncowki, m.in. wlasnie prostujaca ale
      tez do robienia roznego rodzaju loczkow i fal.Jesli ktoras z Was to stosowala
      to dajcie znac czy warto kupic?Z gory dzieki i pozdrawiam!
      • Gość: gosc Prostownica w Katowicach IP: *.ekspres.net.pl / *.ekspres.net.pl 27.02.05, 19:35
        A gdzie w Katowicach jakas hurtownia czy sklep z dobrymi prostownicami?
    • issey.miyake Re: PROSTOWNICE-pytanie! 27.02.05, 19:58
      dziewczyny,
      mam do sprzedania prostownice ceramiczne Efalock Flat Master. Sa to
      profesjonalne urzadzenia dostepne tylko w punktach dla fryzjerow.plytki
      ceramiczne 3 cm, 120 wat, regulacja temperatury. Sprzedaje rowniez na allegro.
      Jezeli jestescie zainteresowane dajcie znac alaole2@wp.pl
      prostownice sa nprawde godne polecenia i w razie potrzeby dostarczam referencje
      od osob ktore juz kupilu ode mnie.
      Jestem z warszawy i w warszawie moge umowic sie osobiscie na odbior ale wysylam
      rowniez poczta.
      pozdrawiam
    • carrera2003 Re: PROSTOWNICE-pytanie! 27.02.05, 20:19
      Marzeno a mozesz mi podać namiary na tą hurtownię we Wrocławiu?? I napisz ile
      zapłaciłaś. Z góry dzięki..
      • Gość: yaya Re: PROSTOWNICE-pytanie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.05, 01:28
        Hej, ja mam prostownice ceramiczna profesjonalnej firmy Wigo. Mam szeroką (taka
        dostalam w prezencie), ale węższa jest lepsza, poprostu wygodniej sie prostuje
        włosy. A taka prostownice mozesz kupic np. w Warszawie na Kondratowicza,
        • Gość: madrugada Re: PROSTOWNICE-pytanie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.05, 01:48
          A jaki adres? I to jest hurtownia czy co? A jakie ceny?
          pozdrawiam
    • alexf1 Re: PROSTOWNICE-pytanie! 28.02.05, 11:42
      a czy miał ktoś prostownice MPM Product BWT-B54?
      • Gość: Marzena hurtownia we Wroclawiu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.05, 11:25
        Ta hurtownia we Wroclawiu jest przy ul.Dawida kolo dworca PKS, nie pamietam
        nazwy ale chyba nazywa sie Polwel.Prostownica kosztowala 250 zl.Pozdrawiam
    • Gość: Karolcia Re: PROSTOWNICE-pytanie! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.05, 11:51
      Kupiłam swoją prostownice w czerwcu 2004 jestem z niej bardzo zadowolona,
      wybrałam cienką ceramiczna firmy WIGO jest cała czarna, cienka wydaje mi sie
      lepsza poręczniejsza i łatwiejsza w uzyciu:) jest bardzo lekka a i kupiłam ja na
      allegro za 170 zł naprawde polecam
    • Gość: Karolcia Re: PROSTOWNICE-pytanie! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.05, 11:54
      Tu daje link do takiej prostownic jaką mam :)
      allegro.pl/show_item.php?item=42963228

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka