Dodaj do ulubionych

operacja plastyczna lydek

IP: *.adsl.hansenet.de 27.02.05, 19:37
Hi dziewczyny.Czy ktoras z was robila liposukcje (odsysanie tkanki
tluszczowej)lydek? jesli tak prosze napiszcie jakie to przynioslo skutki.
Mozliwe ze w przyszlosci chciala bym poddac sie takiemu zabiegowi. buziaki..
Obserwuj wątek
    • Gość: ada Re: operacja plastyczna lydek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.05, 20:54
      Liposukcję łydek, pośladków i ud robił ktoś z moich bliskich. Zabieg był
      podzielony na dwa lub trzy etapy, nie pamiętam dokładnie ile, ze względu na to
      ze za jednym razem nie dało się odessać tak dużej ilości tkanki tłuszczowe.
      Zaznaczam,że była to figura modelowa do liposukcji tzn, góra rozm.36 dół do 40.
      Ciało po zabigu nie jest jędrne tylko wodniste pomimo rygorystycznego
      przestrzegania noszenia specjalnego gorsetu no icelulit jaki był taki jest, no
      moż odrobinę mniejszy
      • Gość: kasia Re: operacja plastyczna lydek IP: *.jastrzebie.sdi.tpnet.pl 28.02.05, 09:28
        up
        • Gość: black_magic_women Re: operacja plastyczna lydek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.02.05, 11:55
          w najnowszej Urodzie/tej z sasmoopalaczem nivei;)/jest duzy material o odsysaniu
          tluszczy,i o ile pamietam lydki nie kwalifikuja sie do zabiegu,ale sprawdz
          sama-b.dobry artykul
          • Gość: ada Re: operacja plastyczna lydek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.05, 12:01
            Owszem łydki jak najbardziej kwalifikują się do zabiegu. Wiem bo sama widziałam
            na własne oczy łydki po liposukcji
            • Gość: kasia Re: operacja plastyczna lydek IP: *.jastrzebie.sdi.tpnet.pl 28.02.05, 12:48
              i jak wygladały?
              • Gość: ada Re: operacja plastyczna lydek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.05, 18:31
                Niezbyt ciekawie, pozostały na ciele nierówności, wgłębienia i to dość znaczne.
                Ale tak sobie myślę,że to mógłbyć kiepski chirurg plastyk. I jak Ci już
                wcześniej napisałam ciało jest bardzo wodniste
      • Gość: kaska Re: operacja plastyczna lydek IP: *.adsl.hansenet.de 02.03.05, 19:20
        Dzieki dziewczyny za zainteresowanie tym tematem.Slyszalam ze po liposukcji
        lydek jest dobrze jesli jest zrobiona ich plastyka. Hmm.. ciekawe jak pozniej
        po takim dodatkowym zabiegu wygladaja lydki..wiem ze w warszawie u
        dr.Sankowskiego liposukcja (tylko lydek) kosztuje 4,5tys.zl. kolana 3,5tys. zl.
        ale nie wiem ile kosztuje plastyka.moze jednak znajdzie sie ktos kto mial
        zrobiony zabieg? dzieki.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka