Dodaj do ulubionych

nie dla stylu barbie

IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 09.06.02, 14:09
wiem,ze forum dotyczace dzieci jest gdzie indziej ale tam nie bywam a tu czuje
sie jak u siebie.juz wiele razy nie zawiodlam sie na waszej zyczliwosci ,a ze
temat jednak dotyczy wygladu to mam nadzieje,ze i tym razem tak bedzie.prosze
poradzcie gdzie mozna kupic fajne ciuszki w warszawie dla osmioletniej
dziewczynki,w ktorych nie bedzie wygladala jak lalka barbie.bardzo podobaja mi
sie ubranka khaki troche sportowe troche safari.pelno jest takich ubranek dla
chlopcow,ale wiadomo ze osmioletnia dama nie bedzie chodzila w chlopiecych
ubrankach.dla dziewczynak sa prawie same ubranka barbiowate,na widok ktorych
bola mnie zeby.moze sa gdzies ubranka w takim stylu,ale w wersji
dziewczecej.wiem,ze bywa tu troche mam i licze na wasze podpowiedzi.bede bardzo
wdzieczna[moja corka majka tez]
pozdrawiam wszystkie mamy i nie tylko
Obserwuj wątek
    • Gość: agul Re: nie dla stylu barbie IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 09.06.02, 14:50
      Wydaje mi się, że w reserved są właśnie takie ciuszki o których mówisz, a poza
      tym jak pogrzebiesz trochę, to też w kappahl i cubusie, chociaż na pierwszy
      rzut oka też wygląda na styl barbie, to jednak można znaleźć fajne
      nieprzesłodzone rzeczy.
      • Gość: aneta Re: nie dla stylu barbie IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 09.06.02, 14:57
        do niedawna w reserved byla pelna rozmiarowka ubranek dla dzieci,a teraz sa
        tylko od 152.szkoda,bo ciuszki maja w dobrym stylu i gatunku za rozsadne
        ceny .ale dziekuje za dobre checi.
        pozdrawiam
    • Gość: madlin Re: nie dla stylu barbie IP: *.ltk.com.pl 09.06.02, 16:20
      www.klif.pl/sklepy/wa/index.html

tu pewnie juz byłas ?
      jest i cubus i kappahl, i in.
      • kasiulek Re: nie dla stylu barbie 09.06.02, 16:42
        Podobno dzieci lubia tez bardzo ubranka firmy Endo. Nie wiem, gdzie mozna je
        kupic (kiedys chyba byl sklep na Chmielnej blisko Nowego Swiatu), ale bardzo
        podobaja mi sie ich bilboardy reklamowe
        • Gość: marta Re: nie dla stylu barbie IP: *.ny325.east.verizon.net 09.06.02, 17:25
          przyłączam się do Kasiulka - tylko ENDO !!!! świetne polskie ciuszki, ładne
          kolorki, bez syntetyków itp. sklep firmowy jest na Chmielnej (od strony Nowego
          światu, zaraz na początku) i w Hicie na Ursynowie (na takiej malutkiej
          galeryjce, przed samem) zajrzyj też na strone internetową, można przejrzeć
          kolekcję i znaleźć wszystkie adresy sklepów
          pozdrawiam!
          • Gość: Saga Re: nie dla stylu barbie IP: *.bratniak.krakow.pl 09.06.02, 17:27
            Zajrzyj na www.endo.pl Mają tam też sklep internetowy. Czasami widzę dzieciaki
            ubrane w ciuszki tej firmy i na pewno nie są w stylu Barbi :-)
            Powodzenia w kupowaniu.
          • Gość: marta Re: nie dla stylu barbie IP: *.ny325.east.verizon.net 09.06.02, 17:28
            adres to oczywiście www.endo.pl (u mnie coś długo ładował się ta strona, więc
            się nie zniechęcaj)
            • Gość: aneta Re: nie dla stylu barbie IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 09.06.02, 22:52
              bardzo bardzo dziekuje wam za endo!wrocilam niedawno z centrum na targowku
              oczywiscie bez niczego dla mai za to z nareczem swietnych ciuszkow z kapp ahl
              dla mojego syna.w endo swego czasu,jak nie mialam jeszcze prawa jazdy,kupowalam
              ubranka.ale od czasu boomu centrow handlowych po prostu o nim zapomnialam.jutro
              z majeczka wejdziemy na strone,na pewno znajdzie tam duzo ladnych ubranek dla
              siebie.
    • Gość: LadyBlue Re: nie dla stylu barbie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.06.02, 14:35
      precz ze stylem na barbie! dziewczyny mają rację ciuskzi endo (koszulki sa
      genialne :) i kappahl (sama czasem kupuję bo ich rozmiarówka dla dzieci lepiej
      leży niż "normalna"). nie wiem skad ta awersja do chłopięcych ubranek - nie ma
      to jak wygodne portki i t-shirt i hop na drzewo ;) no chyba że chce się być
      małą damą. sama cierpiałam niewymownie z powodu tych koszmarów ubraniowych
      (różowe sukieneczki z falbankami i lakierki - fuj, ohyda) ale i tak zwykłe
      dżinsy były the best :) pozdrawiam i życze udanych zakupów
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka