Dodaj do ulubionych

Poradźcie!!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.05, 00:36
czesc, chcialabym sobie przekluc ucho kolczykiem w domu. Jak to zrobić ładnie
i szybko? Duzo moich znajomych juz tak zrobilo i jest ok. Aha, chodzi mi o
kolczyk w gornej czesci nosa tam gdzie jest chrzastka. Poradzcie prosze!
Obserwuj wątek
    • Gość: zuza Re: Poradźcie!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.05, 00:38
      > czesc, chcialabym sobie przekluc ucho kolczykiem w domu. Jak to zrobić ładnie
      > i szybko? Duzo moich znajomych juz tak zrobilo i jest ok. Aha, chodzi mi o
      > kolczyk w gornej czesci nosa tam gdzie jest chrzastka. Poradzcie prosze!

to chodzi ci o nos czy o ucho?
      • Gość: Roksana Re: Poradźcie!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.05, 00:45
        Chodzi o ucho, sorry bredze już bo poźna pora :) pozdrawiam
        • anula36 Re: Poradźcie!!! 02.03.05, 01:21
          to nie kolczykiem!!!
          igla do strzykawki jesli juz, wymoczona dobrze w spirytusie i lepiej zeby to
          robil ktos drugi ( kumpelka ktora nei zemdleje:)- bo sama nawet najlepiej
          celujac mozesz sobie przebic krzywo i kolczyk w formie np kolka nie bedzie sie
          ukladal ladnie prostopadle do malzowiny. Przytrzymac ucho- ciach igla, wpiac
          kolczyk.

A moze jednak do kosmetyczki na pistolecik?
        • Gość: koty_dwa Re: Poradźcie!!! IP: *.acn.waw.pl 02.03.05, 17:43
          wiesz co, olej dziurke w uchu wysoko w chrzastce. ja mam taka i ile sie przez
          nia nacierpialm to tylko ja wiem. przekluta chrzastka boli bardzo. ja przez 2
          lata (sic!) nie moglam spac na tym boku, trzymac sluchawki od telefonu przy tym
          uchu itp. bo tak bardzo bolalo. po tych dwoch latach przestalo, ale czasami bol
          powracal. a teraz mam brzydki slad na malzowinie usznej i tyle. moim zdaniem nie
          oplaca sie tak cierpiec. zrob sobie gdzie indziej :)
        • Gość: sylwia Re: Poradźcie!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.05, 17:44
          najlepszy stary domowy sposob babciny: ziemniak i igla (sterylna!!!) i moim
          zdaniem najlepiej samemu bo nie czuje sie tak bolu. Rach ciach i po strachu
          sama mam takich 4 i jest wszystko ok do dzis. Ale jesli sie tak bardzo boisz to
          doradzalabym wybrac sie do kosmetyczki to juz teraz to jest nie droga sprawa i
          duzo wygodniej i przede wszystkim mniej stresu
          powodzenia
    • Gość: Minx25 Re: Poradźcie!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.05, 17:10
      Ja robiłam kolczykiem i się udało, musi on być jednak ostry.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka