oltynka1 02.03.05, 14:18 Witam ! No właśnie, jakie macie domowe (i nie tylko) sposoby na np. sobotni relaks cery i całego ciała. Polećcie coś :) Pozdrawiam Ola Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
juliette79 Re: Ciało odpoczywa 02.03.05, 16:22 ciepła kapiel aromatoterapeutyczna czyli z uzyciem olejku eterycznego...peeling na twarz, potem maseczka.... odzywka na włosy... to taki najprostsza opcja:))) Odpowiedz Link Zgłoś
oltynka1 Re: Ciało odpoczywa 02.03.05, 20:15 Dziękuję :), ktoś jednak ma czas na chwilę dla urody :) Pozdrawiam Ola Odpowiedz Link Zgłoś
kragmel Re: Ciało odpoczywa 02.03.05, 21:56 w sobotę w ramach relaksu sprzątam, myję okna, pranie robię, takie tam... jak się siedzi 5 dni w tygodniu za biurkiem to dobrze człowiekowi robi trochę ruchu ;p odżywkę na włosy i maseczkę na twarz kładę nie tylko w weekend ;) Odpowiedz Link Zgłoś
oltynka1 Re: Ciało odpoczywa 03.03.05, 09:30 :)))) Tak się składa, że tego biegania mam w ciągu tygodnia dosyc dużo (siedzenie za biurkiem hehe). Ale dziękuję za radę, mam nadzieję, że komuś się przyda, mi jednak chodziło o nieco inne propozycje. Ale skoro sprzątanie i maseczka na twarz to max relaksu to, hmm, może wyjedź gdzieś, odpocznij :) Pozdrawiam OLa Odpowiedz Link Zgłoś
asicca Re: Ciało odpoczywa 03.03.05, 09:37 narty, narty, narty....a wieczorkiem kapiel z cynamonowym lub ylang-ylang olejkiem... w niedziele basen wieczorkiem...i ksiazka ... zasypiam przy swieczce lawendowej i z poduszka z lawenda ... Odpowiedz Link Zgłoś
kalooo Re: Ciało odpoczywa 03.03.05, 10:12 Jako kobita pracująca nie od wczoraj,zawsze staram się w tygodniu nie robić "zaległości"-bo chwile w wannie po całym dniu użerania się z ekipą w pracy są wyjątkowo miłe.;) A w weekend odsypiam,odsypiam,odsypiam...;)O ile mnie ktoś nie zbudzi telefonem,którego nie mam zwyczaju wyłączać na noc..;/ Odpowiedz Link Zgłoś