IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 10.06.02, 15:51
mam problem, dysponuję dość dużym biustem a ostatnio bardzo i gwałtownie
schudłam(12 kilo), w związku z czym mój biust zaczął wyglądać katastrofalnie :
(((
moje drogie, czy możecie coś mi doradzić, co muszę zrobić w celu poprawy
sytuacji? kosmetyki, ćwiczenia, cokolwiek. Pomóżcie!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Helena Re: Biust IP: 213.134.140.* 10.06.02, 16:20
      Byl dokladnie taki watek, poszukaj gdzies w czelusciach forum :-))
      Pozdrawiam
      H.
      • Gość: aneta Re: Biust IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 10.06.02, 16:27
        taki sam byl na forum dietetyka.
        pozdrawiam
      • Gość: hiacynta Re: Biust IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 10.06.02, 19:16
        nie znalazłam :(((
    • kasiulek Re: Biust 10.06.02, 20:33
      Watek 'Piekny biust'.

Pzdr:))))
      • Gość: aneta Re: Biust IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 10.06.02, 21:22
        na dietetyce watek:schudlam-problem z piersiami nr 162
        pozdrawiam
        • Gość: Aga Re: Biust IP: *.future-net.pl 10.06.02, 21:32
          Ustaw sobie u góry wyszukiwanie wg tematów, ustawią się alfabetycznie, przejdź
          na :'p" i tam znajdziesz piękne piersi. A ja ci gorąco polecam drogi jak
          cholera preparat w sprayu YSL HAute Tenue tzw. "biustonosz kosmetyczny",
          poprawia od razu wygląd cycuszków działając jak niewidzialny stanik, działa też
          długofalowo pojędrniając. Właśnie dostałam z duty free i używam. z tańszych
          jest w aptece krem Mustela dla kobiet w ciązy, też b. dobry:)
          • Gość: hiacynta Re: Biust IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 10.06.02, 21:54
            bardzo bardzo dziękuję, znalazłam oba tematy

preparat YSL używałam, właśnie mi się skończył i przynajmniej w moim wypadku
            były to zmarnowane pieniądze :(
            Po przeczytaniu wątków spróbuję dostać Bioptimale YR, choć w dwóch sklepach tej
            firmy go nie było. Cóż, mam do obejścia jeszcze dwa :)
            No i będę kontynuować katowanie się zimnym prysznicem, aha, koleżanka poleciła
            mi basen-podobno bardzo dobrze robi na stan biustu.
            • Gość: sasza Re: Biust IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 10.06.02, 22:03
              Gość portalu: hiacynta napisał(a):

> Po przeczytaniu wątków spróbuję dostać Bioptimale YR, choć w dwóch sklepach tej
              >
              > firmy go nie było.

uwazaj bo mnie i moja przyjaciole uczulil - mialam trzy miechy z glowy glebokie
              dekolty i do tego swedzace sutki brrrr

ale moze mialam pecha

zdecydowanie polecam zimna wode tez brrr ale jednak inaczej :)))
              • Gość: aneta Re: Biust IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 11.06.02, 07:56
                dolaczam do grona uczulonych na YR.
                pozdrawiam
            • Gość: Aga Re: Biust IP: *.future-net.pl 10.06.02, 22:05
              TAk, tak, pływaj żabką:) Ja chodzę na aqua aerobic i jest wiele ćwiczeń na
              cycki, może coś takiego spróbuj? Są też przyrządy na siłowni na mięśnie klatki
              piersiowej. Z YSL przykro mi, bo u mnie super działa, ale ja mam mały biust i
              po prostu troszkę ostatnio schudłam, uzywam raczej z przewrażliwienia. Zuzywam
              drugie opakowanie i jestem zachwycona.
              Jest też taki krem Pulanna, podobno dobry i nawet powiększa biust, ale nie
              wiem, czy o to akurat ci chodzi:)
              • Gość: daggy Re: Biust IP: *.chello.pl 10.06.02, 23:30
                Aga, używałaś YSL czy tylko czytałaś reklamy? W moim przypadku to również były
                wyrzucone pieniądze... Ale teraz stosuję żel AA (taki różowy) i widzę pewne
                efekty. Najlepsze z tego, co stosowałam były ampułki Lierac (brudzą niestety
                bieliznę). Jednak tak naprawdę nie ma co spodziewać się cudów - wiem, bo jestem
                od lat zaprawiona w bojach o jędrny biust...
                • Gość: daggy Re: Biust IP: *.chello.pl 10.06.02, 23:31
                  Sorki, nie doczytałam - używałaś. Ale przy większym biuście niestety g... daje.
                  • Gość: marta Re: do Agi - Aqua aerobik IP: *.ny325.east.verizon.net 11.06.02, 00:21
                    > TAk, tak, pływaj żabką:) Ja chodzę na aqua aerobic i jest wiele ćwiczeń na
                    cycki, może coś takiego spróbuj? Są też przyrządy
                    na siłowni na mięśnie klatki

zaciekawił mnie ten aqua aerobik...kocham wodę i kocham pływać (co nie znaczy,
                    że mam super umiejętność - lubię się pluskać) i mam pytanie...pls, napisz coś
                    więcej, gdzie chodzisz, jak często, jak to wygląda itp.
                    • Gość: Aga Re: do Agi - Aqua aerobik IP: *.future-net.pl 11.06.02, 08:22
                      Juz piszę:)No więc są to ćwiczenia w zasadzie podobne do normalnego aerobiku,
                      tyle że w wodzie i z pomocą albo rurek z pianki albo takich piankowych
                      hantelków, przy muzyce. Oczywiście o wiele skuteczniejsze (podobno 30 min aqua
                      = 1 godzina na lądzie) z powodu oporu wody. Poza tym nie pocisz się, nie ma
                      zakwasów w mięśniach, cudownie orzeźwia w te upały:) Moje zajęcia są b.
                      dynamiczne (nigdy bym nie dała rady ćwiczyć tak ostro na lądzie:))) i
                      ukierunkowane na biust, brzuszek i uda. Już tu był jeden wątek na ten temat ze
                      2 tygodnie temu! Ja chodzę 3 razy w tygodniu po 45 minut, płacę za to 200 zł.
                      Efekty widziałam już po miesiącu (najpierw chodziłam 2 razy tygodniowo plus
                      siłownia, ale z siłowni zrezygnowałam, bo ćwiczenai sa naprawdę tak ostre, że
                      mi ona już niepotrzebna). Jest to pierwszy rodzaj gimnastyki, który mi
                      autentycznie sprawia frajdę i nie muszę się przymuszać do zajęć.
                      Można przyjśc sobie jeden raz i spróbować - polecam!
                      Ja chodzę po rezydencji Pod Orłem przy metrze Wilanowska, na Bukowińskiej. Inne
                      adresy były podawane na forum fitness.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka