Gość: jokomo IP: *.golancz.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.05, 15:07 czy zna ktoś tani i skuteczny krem na przebarwienia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aaa Re: KREM NA PRZEBARWIENIA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.05, 15:08 eris pharmaceris ma takie dwa w serii na przebarwienia - albucin czy jakoś tak. Sprawdź na ich stronce Odpowiedz Link Zgłoś
sandra55 Re: KREM NA PRZEBARWIENIA 09.03.05, 15:18 wszystko zależy co to za przebarwienia. ja stosowałam różne np. Drula-podobno najlepszy, cena ok. 40 zł.potem Oriflame, Floslek, przebarwienia znikają dopiero po długim stosowaniu np. ok. 8 tygodni i efekt jest ale do pojawienia się pierwszych promieni słonecznych.potem znowu się pojawiają i to jeszcze większe. Podobno jak ktoś raz je "złapie" to nie pozbędzie się ich skutecznie do końca życia. Życzę powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
justa_79 Re: KREM NA PRZEBARWIENIA 10.03.05, 13:45 sandra55 napisała: > efekt jest ale do pojawienia się pierwszych promieni słonecznych. blokery nie pomagają? Odpowiedz Link Zgłoś
sandra55 Re: KREM NA PRZEBARWIENIA 11.03.05, 09:38 używam blokera, ale potem jestem wszędzie opalona a twarzy mam biała jak młynarz, ponieważ smaruję ją całą, bo boję się nowych przebarwień. Może masz jakiś inny sposób. W tym roku zamierzam wyjechać latem zagranicę gdzie temp. przekracza 30 st. nie wiem jak to zniesie moja buźka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justy Re: KREM NA PRZEBARWIENIA IP: *.ynet.pl / 213.241.34.* 11.03.05, 09:44 jeśli zależy ci na opalonym ciele, to różnicę możesz przecież zakamuflować chociażby samoopalaczem. prawda jest taka, że promienie UV=nasilenie przebarwień i oprócz chronienia się prze UV niewiele da się zrobic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ala Re: KREM NA PRZEBARWIENIA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.03.05, 15:00 up Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: KREM NA PRZEBARWIENIA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.03.05, 15:21 ja uzywałam drogiego kremu i nic mi nie pomógł, wg. mnie kremy są w ogóle nieskuteczne Odpowiedz Link Zgłoś