Dodaj do ulubionych

KREM NA PRZEBARWIENIA

IP: *.golancz.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.05, 15:07
czy zna ktoś tani i skuteczny krem na przebarwienia?
Obserwuj wątek
    • Gość: aaa Re: KREM NA PRZEBARWIENIA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.05, 15:08
      eris pharmaceris ma takie dwa w serii na przebarwienia - albucin czy jakoś tak.
      Sprawdź na ich stronce
    • sandra55 Re: KREM NA PRZEBARWIENIA 09.03.05, 15:18
      wszystko zależy co to za przebarwienia.
      ja stosowałam różne np. Drula-podobno najlepszy, cena ok. 40 zł.potem Oriflame,
      Floslek, przebarwienia znikają dopiero po długim stosowaniu np. ok. 8 tygodni i
      efekt jest ale do pojawienia się pierwszych promieni słonecznych.potem znowu
      się pojawiają i to jeszcze większe.
      Podobno jak ktoś raz je "złapie" to nie pozbędzie się ich skutecznie do końca
      życia.
      Życzę powodzenia
      • justa_79 Re: KREM NA PRZEBARWIENIA 10.03.05, 13:45
        sandra55 napisała:
        > efekt jest ale do pojawienia się pierwszych promieni słonecznych.

blokery nie pomagają?
        • sandra55 Re: KREM NA PRZEBARWIENIA 11.03.05, 09:38
          używam blokera, ale potem jestem wszędzie opalona a twarzy mam biała jak
          młynarz, ponieważ smaruję ją całą, bo boję się nowych przebarwień.
          Może masz jakiś inny sposób.
          W tym roku zamierzam wyjechać latem zagranicę gdzie temp. przekracza 30 st. nie
          wiem jak to zniesie moja buźka.
          • Gość: justy Re: KREM NA PRZEBARWIENIA IP: *.ynet.pl / 213.241.34.* 11.03.05, 09:44
            jeśli zależy ci na opalonym ciele, to różnicę możesz przecież zakamuflować
            chociażby samoopalaczem.
            prawda jest taka, że promienie UV=nasilenie przebarwień i oprócz chronienia się
            prze UV niewiele da się zrobic.
            • Gość: Ala Re: KREM NA PRZEBARWIENIA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.03.05, 15:00
              up
    • Gość: ewa Re: KREM NA PRZEBARWIENIA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.03.05, 15:21
      ja uzywałam drogiego kremu i nic mi nie pomógł, wg. mnie kremy są w ogóle
      nieskuteczne

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka