Gość: wariatka IP: *.tsi.tychy.pl / *.media-com.com.pl 11.03.05, 11:09 Witam serdecznie ! Czy ktoś stosował krem "Vichy Normaderm"? Co o nim sadzicie, czy pomógł Wam doprowadzić cerę do porządku? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
brzoza12 Re: VICHY NORMADERM 11.03.05, 18:45 Ja uzywam od ponad roku (krem+zel) i jestem bardzo zadowolona. Cera wyraznie wygladzila sie. Wypryski pojawiaja sie teraz o wiele rzadziej. Ja polecam, ale z opnii na forum wiem, ze nie kazdemu przypadl do gustu dlatego moze najpierw popros o probki w aptece i zobaczysz czy odpowiada Ci konsystencja itd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: internautka Re: VICHY NORMADERM IP: 80.240.183.* 12.03.05, 13:49 Ja mam nawet spory trądzik.Siostra oddała mi kiedyś próbki żelu i kremu normaderm z Vichy.Nie wiem jak ci ale mi on pomógł.Szkoda że się skończył.30 ml kosztujr ok.60 zł, ale moim zdaniem opłaca się kupić.Po zastosowaniu tych preparatów ma się śweieżą skórę.Poza tym żel i krem doskonale oczyszczają twarz z łoju.Preparaty mają bardzo ładny zapach.Podobny jak woda po goleniu.tylko że niezwykle łagodny.Dla mnie to bardzo dobre kosmetyki. Odpowiedz Link Zgłoś
monik39 Re: VICHY NORMADERM 12.03.05, 20:38 Dla mnie niestety nie był to dobry krem-pojawiły się po nim dziwne pryszcze.Było ich dużo,ale były małe (białe kropki).Z kolei rewelacyjny był dla mnie żel do mycia twarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzi1 Re: VICHY NORMADERM IP: *.acn.waw.pl 12.03.05, 23:12 uzyj wyszukiwarki Odpowiedz Link Zgłoś
kosmisia Re: VICHY NORMADERM 13.03.05, 07:49 dla mnie ten krem był dobry opłaca się mimo wszystko bo jest wydajny wcześniej były wątki nt. normadermu Odpowiedz Link Zgłoś