Gość: ajaj IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.05, 19:32 Mam jakies takie sine nogi, nie narzekam na skóre, tylko na ich wyglad , Mysle ze sinosc nóg wynika z nienoszenia rajstop ;/ Co robic ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ala Re: SINE NOGI :(((( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.05, 20:02 ja mam sine nogi i rece po kapieli.cholera wie co to jest...ale nie podejrzewam, zeby to chodzilo o rajstopy Odpowiedz Link Zgłoś
kociubek Re: SINE NOGI :(((( 11.03.05, 20:06 ja tez tak miałam, tylko teraz to juz mi sie pajączki porobiły i masciami musze smarowac. Prawdopodobmie macie problemy z krążeniem. :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: SINE NOGI :(((( IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.03.05, 16:35 JAKI MASCI STOSOWAŁAS ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: SINE NOGI :(((( IP: *.gdm.pl 12.03.05, 22:50 ja tez to mam -odmrozenie. Odpowiedz Link Zgłoś
kociubek Re: SINE NOGI :(((( 13.03.05, 21:55 Lekarz zapisał mi heparin żel, ale czy pomaga to nie wiem bo tak regularnie nie stosowałam, na to nie ma lekarstwa, prędzej czy później i tak sie znów zrobią :( Odpowiedz Link Zgłoś