Gość: Kama IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.05, 19:37 naprawde pomaga schudnac? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aga Re: ocet jablkowy IP: *.zin.lublin.pl 11.03.05, 19:42 Tak,swietnie dziala na pzremiane materii.Ale tylko ten domowej roboty;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olka74 Re: ocet jablkowy IP: *.star.net.pl / *.star.net.pl 11.03.05, 19:46 napiszcie jak sie robi taki ocet Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kama Re: ocet jablkowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.05, 20:02 tez jestem ciekawa:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malaga1234 Re: ocet jablkowy IP: *.escom.net.pl / *.escom.net.pl 11.03.05, 21:06 Słyszałam, że obierki z jabłka zalewa się wodą. Ale co potem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: azja Re: ocet jablkowy IP: *.net.autocom.pl 16.03.05, 20:44 Właśnie wyszukałam przepis:jabłka należy umyć, nie obierać, pokroić, i zalać posłodzoną wodą(1 łyżeczka na 1 litr) tak, by zakryła jabłka.Przykryć gazą i odstawić w ciepłe miejsce na 3-4 tygodnie (niestety). Potem przecedzić i przelać do butelki.Pić 1-2 razy dziennie 1 szklanka wody+1 łyżeczka miodu(nie koniecznie)+2 łyżeczki octu.Podobno działa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: ocet jablkowy IP: *.autocom.pl 16.03.05, 22:00 właśnie dzisiaj wykonałam 3 słoiki litrowe takich jabłek zalanych ta słodzona wodą. Dałam tylko troszkę więcej cukru tzn. łyżkę a nie łyżeczke. Mam nadzieje że wyjdzie pozostaje czekac 4 tygodnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malaga1234 nie szkodzi ? IP: *.escom.net.pl 16.03.05, 22:21 Interesuje mnie czy nie szkodzi na wrzody żołądka, bo i tak mam kłopoty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Re: nie szkodzi ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.05, 00:03 wejdz na watek-ocet jablkowy to cudenko, ktory jest bardziej obszerny o occie jabkowym:)tam jest duzo info na ten temat:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: azja Re: nie szkodzi ? IP: *.net.autocom.pl 17.03.05, 11:15 Na pewno nie szkodzi. Działa trochę na zasadzie soku z kiszonej kapusty(b. zdrowy!)oczyszczając organizm, i poprawiając przemianę materii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sandra Re: nie szkodzi ? IP: 80.51.249.* 17.03.05, 11:20 Przy wrzodach nie radze. Przy wrzodach nalezy żołądek dodatkowo oslaniac, no. pijac len. No i najlepiej sie wrzodów pozbyc. Pozdrawiam Sandra www.harmonny.pl GG: 19735 sandra@namyslow.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: nie szkodzi ? IP: *.stok.xen.pl 17.03.05, 11:28 dziewczyny a taki sklepowy nie dziala ? szkodzi? bo tak 4 tygodnie czekac :/ Odpowiedz Link Zgłoś
azja29 Re: nie szkodzi ? 17.03.05, 21:15 Nie szkodzi pod warunkiem, że uda ci się kupić nie spirytusowy, ale ja takich nie znalazłam nawet w sklepach ze zdrową żuwnością. Odpowiedz Link Zgłoś
azja29 Re: nie szkodzi ? 18.03.05, 16:31 Miki! Bardzo Cię proszę, jak już zaczniesz stosować ten ocet, odezwij się i napisz, jaki jest rezultat. Pozdrawiam, i życzę sukcesów! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: ocet jablkowy IP: *.autocom.pl 22.03.05, 00:17 Robi sie ten ocet cały czas tylko że!!!!woda odparowuje i jabłka ciemnieją na górze tam gdzie wody ubywa. I tak się zastanawiam co dalej? Dolewam wody i czekam cały czas na efekty. Mam nadzieje że to się nie zepsuje zupełnie. Byłoby szkoda (takie pyszne jabłuszka dałam). Pięknie to pachnie i mam nadzieje ze pyszne tez bedzie. a w oczekiwaniu na ocet pije teraz na czczo sok z cytryny z oliwą z oliwek. O efektach za wczesnie by mówić, ale pyszne jest to piję. Jak juz zrobie ten ocet, dam znac Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś