Gość: Freya IP: *.pl 13.06.02, 20:05 Pilnie poszukuje jakies dobrego (w miare silnego i nowoczesnego)solarium w Warszawie, najlepiej na ursynowie. Chcialabym sie rowniez dowiedziec o panujace ceny.Dzieki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: BiSoU Re: DOBRE SOLARIUM IP: *.pl 13.06.02, 20:43 wprawdzie nie jestem ekspertem od solarium, ale zdarzyło mi się kilka razy skorzystać z jego (?)dobrodziejstw. Mieszkam na Ursynowie, nigdzie mi się nie podobało, zaden salon. Ani na Kazury, ani przy Meander, ani przy Belgradzkiej w Werbenie (horrendalny cennik!!!) Dlatego też ostatnio chadzam na Migdałową, do salonu zen (na nowym osiedlu)- jest milutko, osobny pokój, mleczko do zmywania twarzy i krem. Lampy są nowiutkie, dość mocne i- co mnie zdziwiło- pani która zajmuje się tam klientkami ogląda skórę i stwierdza na ile czasu można się położyć i pyta, kiedy ostatnio się opalało. Mnie za pierwszym razem położyła na 5 minut, za drugim na 7. Aha, i na więcej niz 15 min nie wpuszczaja, bo lampy sa za mocne. Nie jestem pewna, ale firma kabiny to chyba GOLF, ewentualnie KERN. Na pewno nie ergoline. I minutka kosztuje złotóweczkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: DOBRE SOLARIUM IP: *.supermedia.pl / *.mapster-net.com.pl 13.06.02, 21:32 ja polecam NOVA2 na kabatach. dwa łóżka kerna, jedno 2PLN/1min, drugie 1.9PLN/1min, obydwa turbo, róznią sie tylko ilościa lamp. ja tam chodze od kilku lat (opalam sie tylko troche na wiosnę) i widze, jak kupują nowe łóżka, wiec jest ok. podam ci telefon, bo najlepiej jest sie umówić na godzine: 648 55 33 Inne rewelacyjne solarium jest na narbutta, tel 646 37 17. działa jak burza, wychodzisz brązowa, a łózko jest jak z filmu SF. miłego opalania :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: DOBRE SOLARIUM IP: *.future-net.pl 13.06.02, 21:40 Najlepsze solarium jest na Saskiej Kępie na Saskiej bliżej Waszyngtona, to prawdziwy salon, kilkanaście łóżek, bez zapisów. Ergoline, są też kosmetyki solaryjne tej firmy. 10 minut kosztuje 18 zł. Odpowiedz Link Zgłoś