Gość: slomka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.05, 10:34 Czy ktoras z was robila sobie moze kiedys yellow peel? Strasznie to drogie (400zl) i zastanawiam sie, czy w ogole widac efekty... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aneta Re: Yellow Peel IP: *.aster.pl 15.03.05, 16:25 Robiłam i efekt właściwie żaden. Z tym, że moja cera jest przyzwyczajona do kwasów, których stale używam i może dlatego "cudów" nie było. Jak dla mnie to były stracone pieniądze. Odpowiedz Link Zgłoś
egis Re: Yellow Peel 16.03.05, 14:47 Ja robiłam i jestem zadowolona poza faktem, że nie pozbyłam się po nim blizn po trądziku mam na myśli wgłębienia. Po zabiegu mogłam chodzić bez podkładu co mi się normalnie nie zadarza skóra była super napięta i pory zmiejszone. Ja polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosa Re: Yellow Peel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.05, 16:02 u mnie nic xxx Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: Yellow Peel IP: 5.6.1D* / *.whirlpool.com 21.03.05, 08:17 U mnie efekty byly, ale najpierw mialam jeszcze dwa zluszczania easy peel. Teraz zamierzam jeszcze raz powtorzyc yellow i wykonac kolejne juz jesien. Przede wszystkim znacznie oczyscila mi sie cera i przestaly pojawiac sie wieksze pryszcze, mam jeszcze drobne problemy, ale to juz nic w porownaniu z tym, co bylo. polecam ten sposob glownie jako profilaktyke! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NADOBNA Re: Yellow Peel IP: *.aster.pl / *.aster.pl 21.03.05, 08:55 a gdzie to kupic.napiszcie mi o tym cos wiecej? Odpowiedz Link Zgłoś
egis Re: Yellow Peel 21.03.05, 09:41 Moniko a po czym widziałaś większy efekt po easy peel czy po Yellow?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: Yellow Peel IP: 5.6.1D* / *.whirlpool.com 21.03.05, 10:10 zdecydowanie po yellow! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beti Re: Yellow Peel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.05, 10:52 ale czy yellow peel (robiony przez dermatologa) naprawde pomaga na dziurki po tradziku i zaczerwienienia (tez po tradziku)? beti Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: Yellow Peel IP: 5.6.1D* / *.whirlpool.com 21.03.05, 11:16 na pewno nie pomoze jeden zabieg, rezultaty tez nie sa od razy, trzeba na nie troche poczekac. Moja dermatolog mowi, z enie ma lepszej metody na redukcje blizn niz peelingi... ja nie mialam jakis duzych blizn, mam troche takich niewielkich dziurek na brodzie, zmniejszaja sie, ale wciaz je mam i zamierzam z nimi walczyc wlasnie poprzez peelingi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: Do Moniki IP: 5.6.1D* / *.whirlpool.com 29.03.05, 13:56 Wykonywalam juz dwa razy, teraz mam zamiar wykonac kolejny. Odpowiedz Link Zgłoś
egis Re: Do Moniki 29.03.05, 14:10 Ja robiłam yellow peel tylko raz przymierzałam się do kolejnego, ale zamiast yellow wybrałam się na mikrodermabrazje, ale efekt zdecydowanie gorszy. Moniko powiedz mnie czy po drugim zabiegu yeellow widziałaś dużo lepsze efekty niż po pierwszym razie? czym się te efekty objawiały. z góry dzięki:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: Do Moniki IP: 5.6.1D* / *.whirlpool.com 29.03.05, 14:13 Ciezko juz mi teraz powiedziec, bo cera tak mi sie poprawila, ze wlasciwie juz nie mam z nia zadnych problemow, a yellow stosuje na razie profilaktycznie, zeby zachowac te efekty po prostu. Musze tez powiedziec, ze efekty nie zawsze widac od razu, czasami trzeva poczekac troche, zreszta skora luszczy sie jeszcze przez miesiac, wiec dopiero wtedy mozna juz na pewno stwierdzic, jakie sa koncowe efekty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Do Moniki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.03.05, 21:10 Nie boicie się przebarwień? a ile kosztuje taki zabieg i po ilu tak naprawde są efekty bo jak trzeba dużo ich wykonać to nie wiem czy się opłaca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: Do Moniki IP: 5.6.1D* / *.whirlpool.com 30.03.05, 12:07 Z tego co ja wiem to ten zabieg usuwa istniejace przebarwienia. ja nie mialam zadnych powiklan, raz po zle wg mnie zrobionym easy peelu schodzila mi skora, zostala mala blizna, ale wszystko sie zaleczylo po jakims czasie na szcescie. nie mialam tez problemow ze sloncem, chociaz mieszkalam w bardzo goracym kraju i bylam narazona bardzo na promieniowanie sloneczne. ja jestem naprawde zadowolona z efektow, zabieg troche kosztuje, chyba okolo 500 PLN teraz, ale u mnie efekty sa i wg mnie jest wart swojej ceny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ala Yellow w domu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.05, 20:14 Zostało mi po zabiegu u lekarza yellow na ok. 4 smarowania i zastanawiam się czy mogę go sobie sama wykorzystać, wiadomo że jak się wykonuje yellow w gabinecie najpierw lekarz nakłada substancje alfa i beta i kwas glikolowy a potem yellow i nie wiem czy bedzie wogle efekt po nałozeniu tylko samego Yellow. Czy ktoś z Was nakładał sam Yellow w domu bez pierwszej część u lekarza, jak efekty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: Do Moniki IP: 5.6.1D* / *.whirlpool.com 31.03.05, 11:20 ja mam zamiar wykonywac serie 2-3 zabiegow co pol roku przez jakis czas - az bede juz pewna ze problemy sory nie powroca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slomka Re: Yellow Peel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.05, 11:12 ja sie w koncu zdecydowalam na yellow peel (robiony przez dermatologa) i ide jutro, wiec na biezaco bede informowac o wrazeniach (mam nadzieje, ze pozytywnych). strasznie dlugo to podobno trwa - 4 godziny!!! No i strasznie duzo kosztuje - 400 zl!!! Mam nadzieje, ze sie oplaci... Odpowiedz Link Zgłoś
polojama Re: Yellow Peel 31.03.05, 18:15 A gdzie idziesz jeśli jesteś z Wwy i jeśli można spytać? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slomka Re: Yellow Peel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.05, 21:42 jestemy z wawy i ide do dr chlebus - z czystym sumieniem moge polecic pania dermatolog, bo mnie z tradzika wyleczyla w 100% (a endykrynolog kazal brac hormony do konca zycia....). Ma gabinet nova derm, ul chlodna 11, tel 654-13- 38, 620-98-65 (www.novaderm.pl). Jedynym problemem sa oczywiscie ceny, bo np. 2 lata temu wizyta kosztowala 60 zl, a dzis juz chyba 100... Odpowiedz Link Zgłoś