Dodaj do ulubionych

Pryszcze na plecach;///// POMOCY!!!!!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.05, 12:07
To mój dramat. Od jakiegos czasu, skora na łopatkach imiedzy nimi pelna jest
pryszczy. Nie pomagają zwykle kremy jak do twarzy, ani codzinne prysznice. To
straszne kiedy nie mozna sie rozebrac bez skreowaia. Czy znacie jakies
sposoby na pozbycie sie tego problemu? preparaty ziolowe? Kosmetyki? Zabiegi?
Cokolwiek!!!!! Blagam o pomoc
Obserwuj wątek
    • Gość: Ag Re: Pryszcze na plecach;///// POMOCY!!!!!! IP: *.unreg.tvk.wroc.pl 15.03.05, 12:10
      Znam ten bol - ja mialam na ramionach. Pomogly mi tabletki antykoncepcyjne (nie
      na to je bralam, ale tak wyszlo, ze pomogly). Tylko do tej pory mam pelno
      blizn :(

Pozdrawiam
      Ag
    • Gość: Kamila Re: Pryszcze na plecach;///// POMOCY!!!!!! IP: *.devs.futuro.pl 15.03.05, 12:15
      Brakuje Ci witaminy A+E, kup sobie w aptece i zazywaj 3 razy dziennie po 2
      tabletki. Rewelacyjne efekty daje picie drozdzy. Mnie pomoglo stosowanie toniku
      (tego samego co do twarzy)
      • Gość: magda Re: Pryszcze na plecach;///// POMOCY!!!!!! IP: *.gorzow.mm.pl 15.03.05, 13:44
        ja proponyje zamiast picia drozdzy tabletki drozdzowe LEWITAN po 4 tabletki
        3*dziennie efekt super polecam
        • Gość: Kamila Re: Pryszcze na plecach;///// POMOCY!!!!!! IP: *.devs.futuro.pl 15.03.05, 16:38
          ja tez kiedys bralam tabletki drozdzowe (nie pamietam juz nazwy) i kurde
          zadnych efektow :/ ale to pewnie zalezy od organizmu. Zaczelam wiec pic te
          drozdze!! fujjj heheh ale pomagaja i tylko to mnie trzyma przy tym zebym pila
          nadal :)
    • mojaaga69 Re: Pryszcze na plecach;///// POMOCY!!!!!! 15.03.05, 16:40
      Ja mam problem raczej z twarzą dlatego ty powinnaś się cieszyć ze masz to na
      plecach a nie gdzie indziej.
      Zabieg yellow peel - sama robiłam jest rewelacyjny ale dość drogi około 400zl.
      Poza tym słyszałam o jakiś kremach - NEOSTRATA - na bazie takich samych kwasów
      glkolowych jak przy jellow peel.Ma je ktoś na allegro. Tam są rózne stężenia
      tych kremów ale podobno jest to gama produktów do stosowania w domu.
      • Gość: Motyla Noga Re: Pryszcze na plecach;///// POMOCY!!!!!! IP: 213.134.165.* 15.03.05, 19:36
        Noszę sie z zamiarem zakupu tego balsamu dla brata, gdyż ma on ten sam problem
        i prawdopodobnie ten specyfik pomaga.
        torebka.kafeteria.pl/katalog.php?mode=view&id=1713
    • Gość: elektrafelka up IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.05, 14:02
      jeszcze jakieś propozycje?
    • Gość: Kama Re: Pryszcze na plecach;///// POMOCY!!!!!! IP: *.xtra.pl 20.03.05, 15:32
      spokojnie, z mojej strony rada: lec do apteki po ZINERYT cena okolo 40 zł bez
      recepty ale powiem ci że warto, nie jest to jakiś nowy lek ja stosuje juz od
      paru lat co jakiś czas jak dostane nawrotów pryszczy, mi pomógł wiele razy (nie
      przestrasz sie pierwszego tygodnia bo mam wrazenie ze lek wyciąga rope i na
      poczatku mialam straszne wykwity ale po 2 tygodniach efekt rewelacja) nie wiem
      jak na ciebie podziala... ale jak mi poradzil sobie z naprawde ciężkimi
      przypadkami na twarzy i dekoldzie wiec jest nadzieje
    • enaka Re: Pryszcze na plecach;///// POMOCY!!!!!! 20.03.05, 21:28
      ja tez mialam mnostwo krost na plecach (na twarzy raczej nie)

i pomogl mi codzienny peeling + szorowanie ostra gabka
    • kaemka Re: Pryszcze na plecach;///// POMOCY!!!!!! 20.03.05, 22:18
      Miałam coś takiego. Wyczytałam gdzieś, że to częste w zimie: nosimy wiele
      warstw ubrań i skóra nie oddycha. Moja kuracja: mycie pleców mydłem siarkowym
      np. firmy Barwa (do dostania w sklepach zielarskich i aptekach - ok. 4 zł), a
      potem przemywanie płynem Adonis i Afrodyta (do kupienia jw., cena podobna), ten
      płyn to coś w stylu Acnosanu. Mnie pomogło, inna sprawa to blizny, które
      zostają po krostkach. Ach, dodatkowo co kilka dni peeling
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka