Dodaj do ulubionych

podkład TRUE MATCH

17.03.05, 14:19
czy ktoś testował ten podkład, zastanawiam się czy dobrze kryje, obecnie mam
Max Factor Lasting Performance jest super ale kończę opakowanie zastanawiałam
się nad innym , może macie propozycje nie wiem na co się zdecydować???
Obserwuj wątek
    • justa_79 Re: podkład TRUE MATCH 17.03.05, 14:25
      wpisz w wyszukiwarkę: true match albo perfect match, opinii jest mnóstwo.
      • Gość: hopik Re: podkład TRUE MATCH IP: *.atena.pl / *.atena.pl 17.03.05, 14:31
        a w anglii jest 12 odcieni, a w polsce chyba tylko 6 czy 8... znowu mamy
        gorzej:-)
        • Gość: Akne Re: podkład TRUE MATCH IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 17.03.05, 16:20
          Korzystam z dwu - Lasting Performance i True Match - i jednak wole LP. Dluuuugo
          sie utrzymuje, dluzej niz przy TM zachowany jest efekt perfekcyjnej buzi.
          Uzywam ich na zmiane, bo TM jest lzejszy, ale przy ponownym zakupie zdecyduje
          sie jednak na LP. Kryja podobnie, ale ja sie sobie bardziej podobam jednak w
          Max Factorku. Ma on jeszcze jedna doskonala zalete - nieweluje w ciagu jednaego
          dnia wszystkie pryszczyki, wysusza je i nigdy jeszcze nic mi po nim nie
          wyskoczylo, nawet przy dluzszym okresie stosowania.
          • papryczka_ag Re: podkład TRUE MATCH 17.03.05, 16:35
            Ja też jestem zachwycona Lasting Performance. Co prawda wbrew reklamie brudzi
            ubrania, ale trzyma się świetnie, nie ważył się nawet na dużym mrozie i pięknie
            pokrywa twarz. Co prawda cieszę się bardzo dobrą cerą, ale kilka razy zdarzyły
            mi się jakieś drobne wypadki i podkład uratował mi dobry humor.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka