db25 17.03.05, 14:19 czy ktoś testował ten podkład, zastanawiam się czy dobrze kryje, obecnie mam Max Factor Lasting Performance jest super ale kończę opakowanie zastanawiałam się nad innym , może macie propozycje nie wiem na co się zdecydować??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
justa_79 Re: podkład TRUE MATCH 17.03.05, 14:25 wpisz w wyszukiwarkę: true match albo perfect match, opinii jest mnóstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hopik Re: podkład TRUE MATCH IP: *.atena.pl / *.atena.pl 17.03.05, 14:31 a w anglii jest 12 odcieni, a w polsce chyba tylko 6 czy 8... znowu mamy gorzej:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Akne Re: podkład TRUE MATCH IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 17.03.05, 16:20 Korzystam z dwu - Lasting Performance i True Match - i jednak wole LP. Dluuuugo sie utrzymuje, dluzej niz przy TM zachowany jest efekt perfekcyjnej buzi. Uzywam ich na zmiane, bo TM jest lzejszy, ale przy ponownym zakupie zdecyduje sie jednak na LP. Kryja podobnie, ale ja sie sobie bardziej podobam jednak w Max Factorku. Ma on jeszcze jedna doskonala zalete - nieweluje w ciagu jednaego dnia wszystkie pryszczyki, wysusza je i nigdy jeszcze nic mi po nim nie wyskoczylo, nawet przy dluzszym okresie stosowania. Odpowiedz Link Zgłoś
papryczka_ag Re: podkład TRUE MATCH 17.03.05, 16:35 Ja też jestem zachwycona Lasting Performance. Co prawda wbrew reklamie brudzi ubrania, ale trzyma się świetnie, nie ważył się nawet na dużym mrozie i pięknie pokrywa twarz. Co prawda cieszę się bardzo dobrą cerą, ale kilka razy zdarzyły mi się jakieś drobne wypadki i podkład uratował mi dobry humor. Odpowiedz Link Zgłoś