deczi 15.06.02, 12:31 Czy warto go nabyć? Dodam, że nigdy nie używałam żadnych pudrów, podkładów, fluidów etc., i mam cerę mieszaną z tendencją do przesuszania. Jaki efekt daje ten krem? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Anja Re: krem tonujący Nivea IP: *.grzegorzki.sdi.tpnet.pl 15.06.02, 12:47 Witaj, skusiłam się kiedyś nieopatrznie a potem odstąpiłam koleżance. Jak dla mnie, kolory są zdecydowanie za ciemne. Poproś o próbkę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katrina Re: krem tonujący Nivea IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 15.06.02, 13:38 Poprosić możesz ale zdziwie się śmertelnie jak dostaniesz, w zyciu nie widziałam próbki nivea akurat tego produktu. Jeśli masz bardo ajsną cere to raczje zrezygnuj. Ja go mam, na lekko opaloną jest w porządku, jak chce jaśniej, to mieszam z kremem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elve Re: krem tonujący Nivea IP: *.netland.gda.pl 15.06.02, 14:37 Dla mnie ten krem jest bardzo fajny. Nawilża, wygładza, lekko tonuje i pokrywa, wyrównuje koloryt. Mam odcien naturalny, bardzo pasuje do lekuchno opalonej karnacji. Ogolnie polecam. Aha, był o tym obszerny wątek jakiś tydzień-2 temu. Odpowiedz Link Zgłoś