Gość: ktos IP: *.lub.pl 15.07.03, 21:46 czy mozecie mi polecic cos na wagry mam juz dosyc spuchnietej twarzy po wyciskaniu dodam ze mam tlusta cere Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: justy Re: wagry IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.07.03, 22:26 kwasy AHA lub BHA i glinka gł. zielona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: wagry IP: *.chello.pl 16.07.03, 20:48 Może wypróbuj krem na bazie drożdży Biodermine francuskiej firmy Biocodex (dostępny w aptekach, około 12 pln)kupiłam kilka dni temu i uważam,że jest duuużo lepszy od Clarinsa, Lancome`a i innych selektywnych firm-naprawdę przetestowałam już chyba wszystkie łącznie z Kanebo(swoją drogą żadna rewelacja) Zarówno jeśli chodzi o efekt matujący jak i o pozbycie się wągrów-rewelacja:)) Jeżeli jednak okaże się dla Ciebie nie dobry nie stracisz zbyt wielu pieniążków;)Pozdrawiam aga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: wagry IP: *.chello.pl 16.07.03, 20:53 Gość portalu: aga napisał(a): > Może wypróbuj krem na bazie drożdży Biodermine francuskiej firmy Biocodex > (dostępny w aptekach, około 12 pln)kupiłam kilka dni temu i uważam,że jest > duuużo lepszy od Clarinsa, Lancome`a i innych selektywnych firm-naprawdę > przetestowałam już chyba wszystkie łącznie z Kanebo(swoją drogą żadna rewelacja > ) > Zarówno jeśli chodzi o efekt matujący jak i o pozbycie się wągrów-rewelacja:)) > Jeżeli jednak okaże się dla Ciebie nie dobry nie stracisz zbyt wielu > pieniążków;)Pozdrawiam aga może jeszcze dodam, że kremik niestety ma dosyć specyficzny:/ drożdżowy mdlący zapach, co może troszkę przeszkadzać, ale szybko wietrzeje,dla mnie może nawet "śmierdzieć"ważne żeby przynosił efekt. acha i można stosować go także jako maseczkę. To już chyba wszystko:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ruta Re: wagry IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.07.03, 20:31 czy moze byc stosowany do cery mieszanej skolennej do podraznien? moge go dostac bez problemu w kazdej aptece? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justy Re: wagry IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.07.03, 10:50 Gość portalu: ruta napisał(a): > czy moze byc stosowany do cery mieszanej skolennej do podraznien? tak moge go > dostac bez problemu w kazdej aptece? raczej tak; jak nie ma w aptece, to apteka zawsze może go zamówić Odpowiedz Link Zgłoś