IP: *.lub.pl 15.07.03, 21:46
czy mozecie mi polecic cos na wagry mam juz dosyc spuchnietej twarzy po
wyciskaniu dodam ze mam tlusta cere
Obserwuj wątek
    • Gość: justy Re: wagry IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.07.03, 22:26
      kwasy AHA lub BHA i glinka gł. zielona
      • Gość: * Re: wagry IP: *.ras13.floca.alerondial.net 16.07.03, 20:26
        w aptekach
    • Gość: ktos Re: wagry IP: *.lub.pl 16.07.03, 19:03
      a gdzie moge je dostac
      • Gość: aga Re: wagry IP: *.chello.pl 16.07.03, 20:48
        Może wypróbuj krem na bazie drożdży Biodermine francuskiej firmy Biocodex
        (dostępny w aptekach, około 12 pln)kupiłam kilka dni temu i uważam,że jest
        duuużo lepszy od Clarinsa, Lancome`a i innych selektywnych firm-naprawdę
        przetestowałam już chyba wszystkie łącznie z Kanebo(swoją drogą żadna rewelacja)
        Zarówno jeśli chodzi o efekt matujący jak i o pozbycie się wągrów-rewelacja:))
        Jeżeli jednak okaże się dla Ciebie nie dobry nie stracisz zbyt wielu
        pieniążków;)Pozdrawiam aga
        • Gość: aga Re: wagry IP: *.chello.pl 16.07.03, 20:53
          Gość portalu: aga napisał(a):

> Może wypróbuj krem na bazie drożdży Biodermine francuskiej firmy Biocodex
          > (dostępny w aptekach, około 12 pln)kupiłam kilka dni temu i uważam,że jest
          > duuużo lepszy od Clarinsa, Lancome`a i innych selektywnych firm-naprawdę
          > przetestowałam już chyba wszystkie łącznie z Kanebo(swoją drogą żadna
          rewelacja
          > )
          > Zarówno jeśli chodzi o efekt matujący jak i o pozbycie się wągrów-rewelacja:))
          > Jeżeli jednak okaże się dla Ciebie nie dobry nie stracisz zbyt wielu
          > pieniążków;)Pozdrawiam aga

może jeszcze dodam, że kremik niestety ma dosyć specyficzny:/ drożdżowy
          mdlący zapach, co może troszkę przeszkadzać, ale szybko wietrzeje,dla mnie może
          nawet "śmierdzieć"ważne żeby przynosił efekt. acha i można stosować go także
          jako maseczkę. To już chyba wszystko:)
          • Gość: ruta Re: wagry IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.07.03, 20:31
            czy moze byc stosowany do cery mieszanej skolennej do podraznien? moge go
            dostac bez problemu w kazdej aptece?
            • Gość: justy Re: wagry IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.07.03, 10:50
              Gość portalu: ruta napisał(a):

> czy moze byc stosowany do cery mieszanej skolennej do podraznien?
              tak

moge go
              > dostac bez problemu w kazdej aptece?
              raczej tak; jak nie ma w aptece, to apteka zawsze może go zamówić
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka