Gość: valkiria1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.05, 12:58 CZY MACIE JAKIEŚ SPOSOBY NA TO, BY NIE PRZYTYĆ PRZEZ ŚWIĘTA? ZIÓŁKA, FAT STOPPERY, HERBATKI, INNE CUDA?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
smee Re: IDĄ ŚWIĘTA...POŚWIĄTECZNEJ DEPRESJI MÓWIMY ST 24.03.05, 13:06 Nie obzerac sie - chyba jedyne wyjscie :)) ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sandra Re: IDĄ ŚWIĘTA...POŚWIĄTECZNEJ DEPRESJI MÓWIMY ST IP: 80.51.249.* 24.03.05, 13:21 Właśnie :-) MŻ - Mniej Żre...Jeść. Poza tym unikac potraw z solą, wieprzowine wymienic na jegniecine, wołowine, drób. I bardzo dobrze rzuc - kazdy kes z 35 razy...Ja sobie liczylam i teraz jak zuje to juz jak automat :-) I nie jesc przed snem, tylko tak do 18, zeby potem mzna bylo sie jeszcze poruszac, bo jak sie czlowiek polozy zaraz po posilku to pozniej sa widoczne efekty na poszczegolnych partiach ciała...no osadza sie to i już... Tez prosty trick, z 30 minut przed posilkiem wypic z 2 szklanki wody albo jakichs ziołek. Ale po posilku juz nie pic. Pozdrawiam Sandra www.harmonny.pl GG: 19735 sandra@namyslow.com Odpowiedz Link Zgłoś
mangos Re: IDĄ ŚWIĘTA...POŚWIĄTECZNEJ DEPRESJI MÓWIMY ST 24.03.05, 13:20 Smee ma rację. Jeść z umiarem. Wiem, że wszystkie te pyszności kuszą, ale ja już teraz jestem pewna , że nie chwyce się: ziemniaków, chleba i słodyczy ( no może na jedno czekoladowe jajko sobie pozwolę) No , ale ja niestety mam tendencje do tycia;( Odpowiedz Link Zgłoś
smee Re: IDĄ ŚWIĘTA...POŚWIĄTECZNEJ DEPRESJI MÓWIMY ST 24.03.05, 14:17 A tak w ogole to ja chcialam powiedziec, ze ja w Swieta mam gdzies wszelkie diety i jem ile mi sie podoba :) Wszak to Swieta - mamy sie radowac i weselic, a ja jak jem, to wielce sie raduje ;P wiec mam czyste sumienie ;P Pozdrawiam swiatecznie :) smee-przy-myciu-okien ;) Odpowiedz Link Zgłoś