ty56 25.03.05, 13:51 Znacie jakies w miare tanie i naprawde dobre prostownice?Ja mam parowa Philipsa i jestem srednio zadowolona?Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kamila1234 Re: Prostownica 04.04.05, 15:19 tak mozna kupic na allegro za 45 zł Eurolux 75 vat z ceramicznymi płytkami. Mialam 3 prostownice -totalne buble ale wcale nie tanie -ale ta Eurolux jest super Odpowiedz Link Zgłoś
kontoanny Re: Prostownica 09.04.05, 19:20 A co z prostownicami aluminiowymi? Bardzo niszcza włosy? Odpowiedz Link Zgłoś
kaajaa Re: Prostownica 12.04.05, 17:11 z tego co wiem to aluminiowe sa badziewiaste (mialam taka kiedys - prostowalam wlosy chyba z 40minut ale i tak nie byly `zupelnie` proste) teraz mam ceramiczna (efalock - u nas sa drogie, ale jak masz znajomych w niemczech to tam byly za ok 130zl) i jest super! nagrzewa sie w niecala minute a wlosy mam idealnie gladkie i miekkie w 5 minut! z aluminiowymi prostownicami daj sobie spokoj bo niewarto ich kupowac! pozdraiwam! Odpowiedz Link Zgłoś
scayla Re: Prostownica 15.04.05, 13:01 ja ci poradze prostownice Wigo 25 mm ja ją mam i jestem zadowolona :) Odpowiedz Link Zgłoś