Gość: a IP: *.dip.t-dialin.net 25.03.05, 14:00 widzialm takie cos u jednej laski...wie ktoras z was jak to wyglada..jak to sie robi? ile to kosztuje? bede wdzieczna z informacje! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: restea Re: diament na zebie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.03.05, 16:37 a wiec ;) to jest tak ze mozna miec nawiercona dziure w zebiee i tam wlozony na kleju albo mozna przykleic tylko ale wtedy najczesciej nie jeest to brylancik ale jakas cyrkonia ( to odpada) kupuje sie takie bajery w sklepach dentystycznych ( tzn takich powiedzmy bardziej postepowych bo trudno jest znalezc dentyste ktory powie Ci ze to jest zdrowe dla zebow ) jak juz wspomnilam trudno jest znelzc dentyste ktory Ci to zrobi ostatnio widzilam taki zestawa do "samodzielnego montazu" to bylo w sklepie hmmm ja nie wiem jak on sie nazywa ale tam a spinki i rozne takie sztuczne akcesoria :) pozdrowionka i duzo slonka Odpowiedz Link Zgłoś
iselle Re: diament na zebie 25.03.05, 18:04 Ja mogę sprawdzić ile to kosztuje, ale złote takie małe ozdoby są drogie - rzędu okolic 100 zł wzwyż. A robi się to tak, że nie wierci się nic, a wytrawia szkliwo i nakleja się na cement (taki jak do wypełnień). Odpowiedz Link Zgłoś
pixela Re: diament na zebie 26.03.05, 06:03 A co, chciałabyś mieć coś takiego? Przecież to szczyt bezguścia, totalna żenada!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aa pixel IP: *.dip.t-dialin.net 26.03.05, 11:42 pixel....pyzam sie..a z drugiej strony czy to twoje bezguscie i czy twoja zenada?? Odpowiedz Link Zgłoś
kalooo Re: diament na zebie 26.03.05, 17:00 Jak widziałam cos takiego kiedys to myślałam,że gościówa ma jakąś dziurę czy wadę zęba.A to ozdoba była,hehe... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaska Re: diament na zebie IP: *.adsl.hansenet.de 26.03.05, 20:49 ja mam na zebie prawdziwy diament. bardzo malutki , slicznie wyglada. kiedys mialam tylko przyklejona cyrkonie ale zjadlam ja po 3 miesiacach. diament jest wwiercony.Cena 50 euro. i robilam w Hamburgu. buziaki.naprawde super sie mieni, ale musi byc bardzo malutki. Odpowiedz Link Zgłoś
iselle Re: diament na zebie 26.03.05, 21:00 Mnie by było szkoda szkliwa na coś tak mocno nienaturalnego - wygląda z daleka jak resztki pokarmu ;) Nie lepiej pokazać ładne, równe, białe zęby? ;) Ale wiem że teraz różne rzeczy ludzie z sobą robią.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: diament na zebie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.05, 21:11 www.allegro.pl/show_item.php?item=46106078 Odpowiedz Link Zgłoś