Dodaj do ulubionych

leszek czajka??

28.03.05, 13:54
czy on jest naprawde taki super??szukam dobrego fryzjera bo mam cienkie wlosy
i chcialabym zeby ktos mi zrobil fajna fryzure
Obserwuj wątek
    • mati711 Re: leszek czajka?? 28.03.05, 20:41
      Witaj jako fryzjer stylista moge z cala odpowiedzialnoscia powiedziec Leszek
      jest naprawde bardzo dobry
    • kosmisia4 Re: leszek czajka?? 28.03.05, 20:42
      podciagam, i prosze o namiary na niego, pewnie jest drogi??? jakie mniej wiecej
      sa ceny za jego uslugi:)
      • juanita80 Re: leszek czajka?? 28.03.05, 22:12
        no wlasnie jakie ceny??i jaki on jest???juz mam dosyc fryzjerow ktorzy caly
        czas krytykuja moje wlosy zamiast mi doradzic!bo z cienkimi wlosami nie jest
        latwo:(((
        • alcarin Re: leszek czajka?? 13.04.05, 12:55
          No to nie ten adres. Bylam raz w salonie Czajki (kiedys uliczka na tylach
          hotelu Forum). Mam ladne wlosy, grube, geste, blyszczace. Wtedy chodzilam do
          (wedlug mnie) dobrego (i niestety drogiego)fryzjera, ktory zawsze strzygl mnie
          fachowo, wiec malam dobra, swietnie sie ukladajaca fryzure i dobry balejage.
          Podczas wizyty u pana Leszka i dokladnym obejrzeniu poczekalni (czekalam na
          swoja kolej poltorej godziny, mimo, ze bylam wczesniej umowiona)dowiedzialam
          sie, ze moje wlosy sa kiepskie, a ich kiepskosc polega wlasnie na tym, ze sa
          grube i geste - pan Leszek fryzury mi z nich nie wymysli (to akurat swiadczy
          chyba o kiepskosci jego kunsztu fryzjerskiego). Dziwne, bo zawsze moje wlosy
          wzbudzaly podziw zarowno wsrod fryzjerow, jak i "zwyklych" ludzi. I zawsze
          fryzjerzy mowili, ze na moich wlosach mozna poszalec, proponowano mi tez udzial
          w pokazach fryzjerskich etc. Balejage wg. p. Leszka tez mialam beznadziejny.
          Ale nie jest to wazne - w koncu kazdemu podoba sie cos innego i zatrzezen do
          tego miec nie mozna.Najwazniejsze bylo to, ze z Atelier (bo tak sie ten
          przybytek nazywal)wyszlam praktycznie z niczym - zarowno na glowie (przy lekkim
          wietrze chalowata fryzura jaka wymyslil Lesio rozpadla sie po przejsciu
          kilkuset metrow), jak i w portfelu (na tyle slono, ze nawet wtedy -3 lata temu-
          125zl, ktore placilam swojemu fryzjerowi za samo strzyzenie wydalo sie
          taniocha). Acha, zeby nie bylo watpliwosci, to Lesio takie same komplementy
          prawil tez babce na fotelu obok - tu z kolei nie podobal mu sie kolor. Dziwne,
          bo ja i moja mama nigdy nie widzialysmy tak ladnego rudego. Wyglada na to, ze
          Lesio zamiast wypuscic od siebie klienta z dobra i pasujaca do niego (do urody
          i temperamentu) fryzura, stara sie na sile zmienic wszystko, bez wzgledu na to,
          czy osoba bedzie po jego metamorfozach wygladac lepiej, czy gorzej. On tak
          chyba pracuje - "przyjdz do mnie, a ja strzele ci na glowie cos, czego nie
          widzial swiat". Wstydz sie pozniej sam i sam radz sobie z dziwacznie
          odrastajacymi wlosami. Jeszcze jedno: taka opinie, jak moja, ma wiele osob w
          stolicy.
          Ale jak mowi tytul kiepawego polskiego filmu: Rob swoje, ryzyko jest twoje" :)

Dziwi mnie tylko, ze poleca go mati, ktory zdaje sie jest fryzjerem - wiekszosc
          fryzjerow uwaza, ze Czajka nie jest profesjonalista, ze nie piotrafi strzyc, a
          zwlaszcza czesac(wlosy wygladaja dobrze przez chwile, ale przy suszeniu nie sa
          wcale badz sa slabo naciagniete, rozprostowane i fryzura szybko traci ksztalt).
          • dam_ci_cukierka Re: leszek czajka?? 13.04.05, 18:14
            jestem skłonna uwierzyć w każde zawarte tu słowo. Jak widzimy w programie idol, od Czajki wychodzą ludzie w oklapłych, ulizanych włosach, wszystko należy przygładzić, zero naturalnego wyglądu....

No chyba że ktoś lubi bardzo "nowoczesne" fryzury...
            • gossia1 Re: leszek czajka?? 13.04.05, 21:25
              Ja też chciałam do niego pójść ale wcześniej zobaczyłam jego stronę i to co
              zrobił z włosami znanych aktorek. Nie wiem dlaczego ale wszystkie mają
              poszarpane włosy - końcówki np. Gabyjelska, albo ta z "M jak Miłość" co gra
              Martę, Matko Boska na nią się nie da patrzeć. Co to za moda mieć takie
              niechlujne włosy. I co to za sztuka tak nierówno pourzynać. Ja się zawsze
              strzygłam sama, chociaż teraz jest to dość trudne jak się ma gumowe włosy.
              Nożyczki idą razem z włosami, ale i na to znalazłam sposób. Więc po co mam iść
              do fryzjera, który poszrpie mi włosy i jeszcze skasuje odpowiednio.
          • mati711 Re: leszek czajka?? 13.04.05, 22:58
            Witam, polecalem L.Czajke poniewaz na pokazach fryzjerskich w ktorych on
            uczestniczyl i szkoleniach wyczarowal modellkom naprawde ladne fryzurki i
            ciekawe pomysly na co dzien nie wiem jak pracuje i co robi klientkom z wlosami
            pozdrawiam
    • misio1233 Re: leszek czajka?? 14.04.05, 10:23
      U Leszka Czajki nie była, ale była u P. Ani (nie pamietam nazwiska) ze Studio
      Wilcza, pracowała kiedys na końcu wilczej , a teraz sie przeniosła i pracuje na
      Wilczej 11, nie jest drogo, a doradzi, ma wizje i ogólnie trzeba sie do niej
      zapisywać. Telefon: 622 53 53
      • szelest.bzu Re: leszek czajka?? 19.04.05, 09:10
        Atelier Fryzjerskie
        Leszek Czajka
        ul. Nowogrodzka 18/1 Warszawa
        ul. Zborowskiego 41, Zakopane

www.fryzjerpolski.pl/info.asp?Id=1222&cat=104

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka