Gość: gosia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.05, 11:38 MAM PROSBE DO KIELCZANEK ZNACIE MOZE JAKAS GODNA POLECENIA KOSMETYCZKE W KIELCACH KTORA NIE JEST OKROPNIE DRODA TYLKO W MIARE PRZYZWOITOSCI PROSZE O POMOC :))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sadanek77 Re: ******DOBRA KOSMETYCZKA W KIELCACH*********** 30.03.05, 12:25 Rewelacyjna jest pani Gluza - ma gabinet gdzieś na Sienkiewicza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: ******DOBRA KOSMETYCZKA W KIELCACH*********** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.05, 12:45 dzieki za pomoc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: ******DOBRA KOSMETYCZKA W KIELCACH*********** IP: *.crowley.pl 31.03.05, 11:56 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: ******DOBRA KOSMETYCZKA W KIELCACH*********** IP: *.crowley.pl 31.03.05, 11:59 polecam serdecznie p. Ewę przy ul. Romualda /KSM/ Jest zdecydowanie najlepsza. Znam ją od 15 lat bo kiedyś tam mieszkałam. Teraz jestem w Wawie i ciągle jeszcze do niej jeżdżę. Byłam w Wawie w Dermice, Thalgo i innych renomowanych salonach a ciągle tam wracam. Pracuje bodajże na kosmetykach Thalgo, Mały salonik, ale takich rąk jak jej jeszcze nie spotkałam nigdzie indziej. Tel.3680705. Pozdrawiam, Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: ******DOBRA KOSMETYCZKA W KIELCACH*********** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.05, 16:14 dzieki pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś