Dodaj do ulubionych

Samoopalacze a słońce

IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 20.06.02, 15:39
Nigdy nie stosowałam samoopalaczy, zastanawiam się czy można się opalać po
nałożeniu kremu. Mogłybyście mi polecić jakiś dobry krem samoopalający
Dzięki za rady i pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • Gość: justy Re: Samoopalacze a słońce IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.06.02, 19:06
      Tak, jak tylko samoopalacz się wchłonie, możesz zakładać bikini, nałożyć krem z
      filtrem (sztuczna opalenizna nie chroni przed poparzeniem) i hop, na plażę :)
      A jeśli chodzi o dobry samoopalacz, to każdy lubi co innego; stosounkowo dużo
      pozytywnych opinii ma Monoi Yves Rocher.
      • Gość: daria Re: Samoopalacze a słońce IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 22.06.02, 12:16
        Mam tylko nadzieję, że podczas opalania po samoopalaczu, na skórze nie wystąpią
        jakieś plamy. No, ale w najbliższym czasie kupie mój pierwszy samoopalacz i
        sprawdze efekty na własnej skórze:).
        Pozdrawiam
        • Gość: ixi Re: Samoopalacze a słońce IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 22.06.02, 16:33
          Niezły jest też samoopalacz z AA.
          • Gość: mysia200 Re: Samoopalacze a słońce IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 23.06.02, 15:52
            no ale czy mozna sie opalic pod samoopalaczem?
            • Gość: justy Re: Samoopalacze a słońce IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.06.02, 22:19
              Oczywiście, że można się opalić "pod" samoopalaczem. Samoopalacz
              tylko "farbuje" skórę, opalenizna natomiast powstaje w wyniku zwiększonej
              produkcji melaniny. Są to dwa różne i niezależne od siebie mechanizmy.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka