Gość: daria IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 20.06.02, 15:39 Nigdy nie stosowałam samoopalaczy, zastanawiam się czy można się opalać po nałożeniu kremu. Mogłybyście mi polecić jakiś dobry krem samoopalający Dzięki za rady i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: justy Re: Samoopalacze a słońce IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.06.02, 19:06 Tak, jak tylko samoopalacz się wchłonie, możesz zakładać bikini, nałożyć krem z filtrem (sztuczna opalenizna nie chroni przed poparzeniem) i hop, na plażę :) A jeśli chodzi o dobry samoopalacz, to każdy lubi co innego; stosounkowo dużo pozytywnych opinii ma Monoi Yves Rocher. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daria Re: Samoopalacze a słońce IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 22.06.02, 12:16 Mam tylko nadzieję, że podczas opalania po samoopalaczu, na skórze nie wystąpią jakieś plamy. No, ale w najbliższym czasie kupie mój pierwszy samoopalacz i sprawdze efekty na własnej skórze:). Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ixi Re: Samoopalacze a słońce IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 22.06.02, 16:33 Niezły jest też samoopalacz z AA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysia200 Re: Samoopalacze a słońce IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 23.06.02, 15:52 no ale czy mozna sie opalic pod samoopalaczem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justy Re: Samoopalacze a słońce IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.06.02, 22:19 Oczywiście, że można się opalić "pod" samoopalaczem. Samoopalacz tylko "farbuje" skórę, opalenizna natomiast powstaje w wyniku zwiększonej produkcji melaniny. Są to dwa różne i niezależne od siebie mechanizmy. Odpowiedz Link Zgłoś